2 favoriete food bloggers / youtubers voor makkelijke, gezonde en snelle recepten

Net zoals mijn favoriete beauty bloggers en youtubers die ik onlangs deelde, heb ik ook enkele favoriete food bloggers. Het liefst kook ik gezond, maar toch lekker. En vegan ga ik zeker niet uit de weg. In dit artikel laat ik zien waar ik mijn kookinspiratie haal!

1. Raw Food Julie

Julie maakt de meest verrassende gerechtjes klaar. En naast het feit dat alles wat ze maakt er superlekker en makkelijk uitziet, is ze ook nog eens de meest lieve youtuber op deze planeet volgens mij. Alleen al daarvoor zou je haar zonder twijfel moeten volgen! Julie kookt vegan (en rauw), maar door haar vindingrijke recepten kan je ook op een gezonde manier vegan pizza, no-bake koekjes en pasta eten. Zeker de moeite om eens een bezoekje te brengen!

.

2. Lekker & Simpel

Lekker & Simpel is de blog en het youtube kanaal van Sofie en Jorrit. Een jong koppel dat ondertussen hun eerste kindje verwacht. Sofie maakt de meest uiteenlopende gerechten, maar houdt het steeds simpel. Van gezonde recepten tot fast food made simple, je vindt het allemaal op hun kanaal en blog!

Wat zijn jullie favoriete food blogs en youtube kanalen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge