3 belangrijkste eigenschappen van een goede schoonheidsspecialiste

In mijn vorig artikel deelde ik alvast mijn favoriete behandelingen bij de schoonheidsspecialiste. Toch z ou ik deze niet zomaar bij elke schoonheidsspecialiste laten doen. Een goede schoonheidsspecialiste moet voor mij aan 3 eigenschappen voldoen en deze deel ik vandaag met jullie in dit artikel.

1. Professionaliteit

Hét belangrijkste is zonder twijfel dat jouw schoonheidsspecialiste haar werk professioneel doet. Hiermee bedoelt ik niet alleen dat ze haar werk en de behandelingen die ze doet goed uitvoert, maar ook dat ze hygiënisch werkt en discreet is. Bepaalde behandelingen wil je namelijk niet aan de grote klok hangen en het is goed mogelijk dat je in bepaalde mate schaamte voelt voor sommige behandelingen. Ik denk dan aan bijvoorbeeld ontharingen, maar ook aan gezichtsbehandelingen voor meiden met een zeer moeilijke huid. Je hoort het gevoel te krijgen dat je niet anders bent dan anderen en dat je ‘problemen’ bij deze persoon verholpen kunnen worden zonder vreemde blikken.

.
2. Jovialiteit

Verder vind ik het enorm belangrijk dat ik me goed voel bij de schoonheidsspecialiste waar ik ga. Niet alleen op vlak van schaamte zoals in het vorige puntje, maar ook gewoon op vlak van persoonlijkheid. Bij een bezoek aan je schoonheidssalon hoort naar mijn mening ook een gezellige babbel. Je zit er ten slotte al snel een uur of langer en je wil dat moment dan ook zo leuk mogelijk doorbrengen lijkt mij. Je welkom voelen en spontaan over alledaagse onderwerpen kunnen babbelen zijn daarom een must voor mij.

.
3. Diversiteit

Als laatste vind ik het altijd een enorm pluspunt als een schoonheidssalon een groot aanbod heeft. Ik hou er niet van om voor verschillende behandelingen naar een ander salon te gaan, maar laat graag alles op één plaats doen. Dat spaart vaak ook tijd uit door de behandelingen samen in te plannen. Diversiteit kan dus zeker meespelen bij de keuze van een schoonheidssalon.

.
SCHOONHEIDSSPECIALISTE VAN HET JAAR

Een goede schoonheidsspecialiste is voor mij een must en ik spendeer dan ook graag voldoende tijd om de juiste voor mij uit te zoeken. Om die reden kijk ik er enorm naar uit om dit jaar aanwezig te zijn bij de uitreiking schoonheidsspecialiste van het jaar op 16 november. Tijdens dit event worden er twee awards uitgereikt: eentje voor schoonheidsspecialiste van het jaar en eentje voor schoonheidssalon van het jaar. Ik ben alvast benieuwd en kijk er naar uit! Wil jij er ook bij zijn en deze fantastische avond niet missen? Bestel snel je kaartjes hier, en wie weet zie ik je daar!

4 Comments

 1. Jana Raveydts 14 november 2017

  Leuk artikel! Ons salon doet mee aan voor de titel schoonheidssalon vh jaar x

  Beantwoorden
  • Romina 14 november 2017

   Oh superleuk! Bij welk salon werk je? Dan zie ik je daar neem ik aan? Wordt echt supergezellig! Ik kijk er al naar uit!


 2. Jana Raveydts 14 november 2017

  Schoonheidssalon Sentido ( Ninove). Ja waarschijnlijk wel! x
  Jana Raveydts onlangs geplaatst…De persdagen in Antwerpen 2017My Profile

  Beantwoorden
 3. Yara 16 november 2017

  Zeker de belangrijkste eigenschappen! Als je bij een schoonheidsspecialiste langs gaat, moet je direct op je gemak zijn.
  Liefs,
  Yara

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge