4 favoriete behandelingen bij de schoonheidsspecialiste

Jezelf af en toe verwennen met een behandeling bij de schoonheidsspecialiste; moet kunnen toch? Ook ik kan ervan genieten om regelmatig naar de schoonheidsspecialiste te gaan en vandaag deel ik met jullie mijn 4 favoriete behandelingen.

1. Gezichtsbehandeling

Eentje die ik eigenlijk veel minder vaak laat doen dan ik zelf zou willen is ook de meest populaire volgens mij: een gezichtsbehandeling. Mijn huid heeft er enorm veel baat bij en ik kan er ook enorm van genieten om dit te laten doen in plaats van dit zelf thuis te doen. Ik heb alvast enkele afspraken ingepland voor de feestdagen die eraan komen!

.
2. Gelnagels of gellak

Een behandeling die ik eigenlijk nooit liet doen, tot enkele maanden geleden. Ik heb de microbe helemaal te pakken en kan nu niet meer zonder mijn gelnagels of gellak. Want zeg nu zelf, wat gaat er boven mooie, verzorgde nagels? Niets toch!

.
3. Wimperextensions

Of misschien toch? Mooie verzorgde wimpers is voor mij een must. Het geeft je meteen een totaal andere look en zorgt ervoor dat je er fris en wakker uit ziet, ook zonder makeup. Wie mij kent weet dat ik makeup gerust kan laten, maar zonder mooie wimpers kom ik niet buiten. Mascara is hiervoor zeker een optie, maar voor wie nog minder werk wil ’s morgens en mooie verleidelijk wimpers wil voor de feestdagen, zijn wimpers een echte go to!

.
4. Makeup

Een laatste behandeling waar ik enorm van kan genieten, maar die ik eigenlijk zelden laat doen bij de schoonheidsspecialiste, is makeup. Hoewel ik zelf graag met makeup speel, vind ik het af en toe ook leuk om het te laten doen. Ik ben namelijk zeker geen pro hierin en kan dus altijd wel de kijk van een ander op mijn makeup appreciëren.

.
Schoonheidsspecialiste van het jaar

Een goede schoonheidsspecialiste is voor mij een must en ik spendeer dan ook graag voldoende tijd om de juiste voor mij uit te zoeken. Om die reden kijk ik er enorm naar uit om dit jaar aanwezig te zijn bij de uitreiking schoonheidsspecialiste van het jaar op 16 november. Tijdens dit event worden er twee awards uitgereikt: eentje voor schoonheidsspecialiste van het jaar en eentje voor schoonheidssalon van het jaar. Ik ben alvast benieuwd en kijk er naar uit! Wil jij er ook bij zijn en deze fantastische avond niet missen? Bestel snel je kaartjes hier, en wie weet zie ik je daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge