5 kg afvallen in 7 dagen? Hoe ik het deed met Uzuma.

Een hele tijd geleden alweer testte ik de Uzuma kuur uit. Een week lang leefde ik op enkel Uzuma sapjes met als doel enkele kilo’s te verliezen. Het artikel van toen kan je hier teruglezen. Deze keer testte ik diezelfde kuur, maar nu in combinatie met hun nieuwe thee: de mangata afslankthee en de meraki detox thee. Benieuwd? Lees snel verder!

Ervaring en resultaat Uzuma slim sapkuur

Tijdens mijn vorige kuur ging ik voor de 7 dagen slim sapkuur. Elke 2 uur dronk ik een sapje van uzuma volgens het schema dat je via de app kan volgen. En dat 7 dagen lang. Dit resulteerde in een gewichtsverlies van in totaal 2,8 kg, waar ik uiteraard heel enthousiast van werd.

Mijn vorige ervaring met Uzuma zorgde ervoor dat ik dit zeker nog een keer wilde doen. Ik bestelde een nieuwe kuur en mocht daarbij hun nieuwe thee’s uitproberen.Zelf ben ik al altijd een thee liefhebber geweest. Een theetje drinken om te detoxen of zelfs het afslankproces te versnelle? Laat maar komen!

Ik volgde de kuur weer samen met de app, wat het bijzonder makkelijk te maken om tijdig het juiste sapje binnen te krijgen. Deze keer volgende ik ook hun aangeraden schema rond de uzuma thee’s. Dat wil zeggen dat je het glas water dat je tussendoor drinkt soms vervangt door een kopje thee. Ik wisselde af tussen de Mangata afslankthee en de Meraki detox thee.

Ervaring en resultaat Uzuma slim sapkuur + Uzuma detox thee

Wie van groene thee houdt, gaat de Mangata afslankthee met citroengras en gember ook super vinden. Ik ben er zelf heel erg fan van, maar mijn lichte voorkeur gaat naar de Meraki detox thee met zwarte thee en vanille. Dit is voor mij een makkelijke extra stap om het afslankproces te ondersteunen en misschien zelfs te versnellen. En nu vragen jullie je waarschijnlijk af of deze theetjes inderdaad effect hebben gehad. I leave the judging to you, maar deze keer verloor ik met dezelfde slim sapkuur van 7 dagen én de theetjes 4,8 kg. Dat is 2 kg meer dan vorige keer. I’m impressed!

Ik ben fan! Ik ga de Uzuma kuur zeker nog vele malen herhalen. Denk bijvoorbeeld aan de week voor de feestdagen, de week voor een speciale gelegenheid, of gewoon als kickstart voor een summer body volgend jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge