Armcandy met Betekenis by Tutto Bello

Wie de titel van mijn blog begrepen heeft, weet in een notendop waar ik van hou: Alles wat fragiel, elegant, klein is. En dat geldt ook voor juweeltjes. Geef mij maar subtiele, schattige armbandjes in plaats van statement kettingen. Hier toen ik enkele favorietjes die ik bijna dagelijks draag!


Mijn grootste (vrouwelijke) voorbeeld is zonder twijfel mijn mamatje! (Ja, laat mij even melig doen, ik ben een mama’s kindje en ik heb pas het nest verlaten om met mijn vriend te gaan samenwonen :p) Ik steun haar dan ook met veel plezier zoveel mogelijk in wat ze doet en één van die dingen is juweeltjes maken. Het spreekt dus voor zich dat ik haar juweeltjes met veel plezier draag en promoot!

Toen ik het huis uitging kreeg ik van haar 2 armbandjes die 100% bij mijn persoonlijkheid passen. Ze zijn klein en subtiel (Dainty, remember), hebben betekenis, een subtiele bling en deels rose gold. Als dit niet Romina schreeuwt, schreeuwt geen enkel juweel nog Romina! :p

Het eerste armbandje dat ik kreeg is een klavertje vier. Ik zie dit armbandje als een geluksbrenger van mama voor het eigen leven dat ik ga opbouwen met m’n vriend. Er zit voor mij dus superveel betekenis achter dit armbandje, waardoor ik het zo goed als elke dag draag.

Het tweede armbandje is een rosé gouden exemplaar met steentje. Mama kent mij als geen ander en weet dat dit gewoon helemaal ‘mij’ is. De combinatie van beide armbandjes is misschien niet de meest evidente keuze, maar net daarom vind ik het zo leuk. Zoals je misschien wel kan zien draag ik ook een zilveren en gouden ring samen. Niet de meest alledaagse keuze, maar ook deze ringen draag ik dagelijks omdat ze een speciale betekenis en dus een enorme waarde hebben voor mij. Ze gaan alleen uit als het écht (maar dan ook écht écht) moet. Het combineren van verschillende kleuren juwelen is tegenwoordig meer en meer trendy en die trend zet ik dan ook graag verder met deze 4 bijzondere juweeltjes!

Aan wie zou jij dit geluksarmbandje geven?

Je vindt ze hier terug!

4 Comments

 1. Boelen Carina 9 juni 2017

  Mooi. Zeker hoe je over je mama praat. Je hebt dan ook een mama uit de duizend.
  Super toffe dame is ze.

  Beantwoorden
  • Romina 15 juni 2017

   Dat is ze zeker


 2. Nicole 9 juni 2017

  Oeh wat een prachtig sierraad. Wat ben je trouwens lief over je moeder, zo leuk om te lezen!
  Nicole onlangs geplaatst…I Bought Sperry Shoes!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 15 juni 2017

   Hihi dankjee


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge