Back to school: Nieuwe Tas + Wat zit er in mijn schooltas?

Ik weet dat het bijna weekend is, maar let’s face it, weekend of niet, school is terug begonnen! We kunnen er niet ondertuit (al ben ik zelf nog niet begonnen, lang leven universiteit :D) en we kunnen er dan ook maar beter het beste van maken! Bijvoorbeeld door een leuke schooltas te gebruiken! Ik laat vandaag de mijne zien en deel met jullie wat ik zowel meeneem naar de les!

2015-09-11-2015-DaintyRibbons.com-11

Ik mocht onlangs van Marington.nl een tas uitkiezen en ging voor dit exemplaar: de Enrico Benetti Caracas Rugzak in de kleur grijs.

2015-09-11-2015-DaintyRibbons.com-10

Het is eens een ander model dan de standaard rugzak en net dat vond ik er zo leuk aan. Ook de sluiting is anders. Dat is niet de enige reden waarom ik deze koos. Hij is ook ietsje kleiner dan de standaard rugzak en voor mij is dat perfect, want hoe groter de rugzak, hoe meer ik erin prop en hoe zwaarder hij zou worden. :p Bovendien bevat hij leuke lederen details, zoals aan de sluitingen en de onderkant.

2015-09-11-2015-DaintyRibbons.com-12

De rugzak heeft aan beide zijkanten een zakje met magnetische sluiting. Ideaal voor kleine items zoals je GSM of fietssleutels.

2015-09-11-2015-DaintyRibbons.com-09

En ook de binnenkant is handig. Allereerst heeft deze rugzak een apart vak dat perfect is voor je laptop of tablet. Door de elastiek blijft je laptop of tablet goed zitten en door het aparte vak raakt hij niet beschadigd! Ook heeft deze tas een klein apart vakje met rits, waar je makkelijk iets kleins als je GSM of een lippenbalsem in kan bewaren zodat je deze snel terugvindt in je tas.

2015-09-11-2015-DaintyRibbons.com-08

Wat neem ik nu zoal mee als ik naar de les moet?

2015-09-11-2015-DaintyRibbons.com-06

Allereerst uiteraard boeken en mijn GSM. Spreekt voor zich denk ik.

2015-09-11-2015-DaintyRibbons.com-02

Maar ook mijn laptop gaat 90% van de tijd mee naar de les. Ik schrijf zelden nog iets op maar gebruik gewoon mijn macbook om notities te maken. Ook een agenda kan niet ontbreken. Ik heb komend jaar niet zoveel les meer, maar vooral stage. Mijn agenda zal dus mijn beste vriend moeten worden!

2015-09-11-2015-DaintyRibbons.com-05

Als beautyliefhebber kan het niet anders dan dat ik ook enkel beautyspulletjes meeneem. Allereerst een handgel om mijn handen even op te frissen als ik ze niet kan wassen, maar ook een lippenbalsem is een must voor mij. Ik smeer voortdurend lippenbalsem dus hier kan ik niet zonder. Als ik dan toch een beetje kleur wil, neem ik een lipstick mee in mijn makeup tasje. Tot slot vind ik het fijn om een poeder en een poederkwast bij te hebben. Mijn glimhoofd en ik zijn geen beste vrienden!

2015-09-11-2015-DaintyRibbons.com-04

Natuurlijk heb je ook een pennenzak nodig. Nu moet ik zeggen dat er bij mij ontzettend weinig in zit en dat dit trouwens een makeup tasje is (dat ik in de shoplog vandaag liet zien!). Ik schrijf mijn nota’s meestal in het klad op en schrijf ze erna liever nog even netjes op als ik thuis ben. Een gewone blauwe pen, een multicolor pen en een roze stift volstaat dus voor mij. Verder zitten er nog enkele klipjes in mijn pennenzak voor het geval ik losse papieren mee naar huis krijg.

2015-09-11-2015-DaintyRibbons.com-03

Zo, dit is alles wat er in mijn tas zit als ik nog een keer naar de les moet. Zoals je kan zien past mijn 12″ macbook perfect in deze tas. Dat wil dus zeggen dat de tas kleiner is dan standaard, zoals ik al zei, maar dat is voor mij meer dan voldoende en op deze manier kan ik hem ook nog voor andere doeleinden gebruiken. Op Marington.nl vind je nog tal van andere tassen, in verschillende maten en voor verschillende prijzen! Voor ieder wat wils dus!

2015-09-11-2015-DaintyRibbons.com-07

Wat vinden jullie van deze tas?

2015-09-11-2015-DaintyRibbons.com-01

En wat zit er allemaal in jouw schooltas?

* Dit artikel bevat een product dat ik ontvangen heb ter review.
Alle meningen zijn uitsluitend van mij en 100% eerlijk.

12 Comments

 1. Anneleen-Teasistars 11 september 2015

  Dit is echt een heel mooie en leuke rugzak! En je hebt inderdaad echt niet veel mee naar de les. Ik had altijd teveel mee haha! Dus is het inderdaad slim dat je een kleinere rugzak gebruikt!

  Beantwoorden
  • Romina 12 september 2015

   Thanks!


 2. Jana 11 september 2015

  Heel erg leuke schooltas! Er past ook ontzettend veel in je schooltas en wat leuk dat je een Macbook hebt
  Jana onlangs geplaatst…Ultra Doux bodymilkMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 12 september 2015

   Thanks! Ja ik ben echt mega blij met mn macbook


 3. Anna 12 september 2015

  Wauw wat een super gave tas! Eerst had ik ook altijd een bomvolle tas totdat ik alleen mijn laptop nog maar nodig had, ideaal!
  Anna onlangs geplaatst…NIEUWE SCHOENEN! | ADIDAS & EST1842My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 12 september 2015

   Ja handig he als je enkel je laptop nodig hebt


 4. Mariebeauty 12 september 2015

  Heel erg leuk artikel Romina, ik heb ook juist een nieuwe rugzak gekocht. Er kan zoveel in, en wat er inzit is meestel, veel te veel!
  Mariebeauty onlangs geplaatst…Essence • liquid lipstick • 01 colour party & 05 peach partyMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 12 september 2015

   Dankjewel! Haha, jup ik ken het, er komen altijd spullen bij in je tas die eigenlijk niet nodig zijn he


 5. beautifulday4makeup 12 september 2015

  Ik vind je rugzak supermooi zeg!
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Iemand zin in knettersnoep? Lush Cinders Bath BallisticMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 12 september 2015

   Dankjewel!


 6. Hannelore 12 september 2015

  Wat een mooie rugzak! Toen ik nog studeerde zeulde ik ook zo veel mee. Dus echt een slimme zet om een kleine rugzak te kiezen.
  Hannelore onlangs geplaatst…Dove DermaSpaMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 12 september 2015

   Thanks! Ja en zo is de rugzak ook nog handig voor andere momenten vind ik zelf


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge