Be Creative Make Up ♥ Essential 1 Eyeshadow Palette & Licious Lips Velvet Gloss

Be Creative Make Up is een dierproefvrij merk waar ik al lang benieuwd naar was. Vandaag review ik voor jullie mijn eerste 2 producten ervan: Het Essential 1 Eyeshadow Palette en de Licious Lips Velvet Gloss in de kleur 001 Vegas.

2015-10-09-2015-DaintyRibbons.com-01

Essential 1 Eyeshadow Palette

Ik begin meteen met het Essential 1 Eyeshadow Palette. De verpakking vind ik alvast heel mooi. Het is een stevig, bruin doosje. Sober, maar mooi!

2015-10-09-2015-DaintyRibbons.com-03

Toen ik het palette voor de eerste keer openmaakte werd ik direct heel blij met wat ik zag! Het palette bevat 8 prachtige neutrale kleuren: 3 matte en 5 shimmery kleuren.

2015-10-09-2015-DaintyRibbons.com-05

Er zit een mooie variatie tussen lichte en donkere kleuren in het palette, waar je veel verschillende looks mee kan maken.

2015-10-09-2015-DaintyRibbons.com-06

En ook de swatches stellen me niet teleur! De oogschaduws zijn stuk voor stuk prachtig gepigmenteerd en zijn helemaal niet kruimelig, wat vaak wel het geval is bij matte, goed gepigmenteerde oogschaduws! Bij het creëren van een look met dit palette kreeg ik dan ook totaal geen fallout! Super!

2015-10-09-2015-DaintyRibbons.com-09

En dit is de look die ik ermee creëerde. En heel neutrale, dagelijkse look, waar ik persoonlijk erg van hou.

2015-10-12-2015-DaintyRibbons.com-13

Dit is maar één van de vele looks die je met dit palette kan maken en ik ga er dan ook nog veel mee spelen!

2015-10-12-2015-DaintyRibbons.com-14

Het was niet makkelijk deze kleuren helemaal tot hun recht te laten komen op camera, maar in real life was deze look ietsje meer aanwezig en echt enorm mooi! Ik hoor het graag als jullie een tutorial of meer looks met dit palette willen zien!

2015-10-12-2015-DaintyRibbons.com-15

Wat ik ook een enorm pluspunt aan dit palette vind: de kwastjes! Geen sponsapplicators (die we allemaal uit onze palette gooien, let’s be honest! :D), maar echte kwastjes! Ze zijn bovendien enorm zacht en eigenlijk behoorlijk goed van kwaliteit. Ik probeerde ze uit, en eerlijk gezegd vind ik deze kwastjes echt prima voor op reis bijvoorbeeld en kan ik daardoor een aantal van mijn grote kwasten thuislaten!

2015-10-09-2015-DaintyRibbons.com-10

Licious lips Velvet Gloss in 001 Vegas

Over naar de Licious Lips Velvet Gloss in de kleur 001 Vegas. Can we take a moment for this packaging? *Engelengezang* Een fluwelen patroontje op het doosje!

2015-10-09-2015-DaintyRibbons.com-02

Maar het product dat erin zit is natuurlijk waar het hier om draait! Ook de verpakking van de gloss zelf vind ik heel mooi en elegant met de mat zwarte dop. Love it!

2015-10-09-2015-DaintyRibbons.com-04

De gloss bevat een doe foot applicator, wat ik zelf het fijnst vind.

2015-10-09-2015-DaintyRibbons.com-07

En dan dat pigment. Ik denk niet dat dit pigment ooit nog overtroffen kan worden! De kleur die ik heb, Vegas, is een fel rode kleur met een blauwe ondertoon. Hello white teeth!

2015-10-09-2015-DaintyRibbons.com-12

Ik draag zelf zelden van deze felle lipkleuren, dus sorry voor de slordige swatch. Ik moet hier duidelijk nog een beetje aan wennen! De kleur vind ik wel enorm mooi.

2015-10-12-2015-DaintyRibbons.com-16

De gloss brengt onmiddelijk egaal aan en dekt in 1 laagje perfect. Hij heeft een velvet finish: niet super glossy, maar ook niet mat. Bovendien blijft de gloss enorm goed zitten. Hij staint je lippen een beetje waardoor de kleur lang zichtbaar blijft. Yes!

2015-10-12-2015-DaintyRibbons.com-17

Be Creative Make Up heeft altijd al mijn aandacht getrokken maar nu heeft het merk ook een plekje in mijn hart gestolen. De producten die ik probeerde zijn zo fijn en zo mooi! Ik wil er graag meer van uitproberen en zie mijn collectie dan ook al snel uitbreiden!

2015-10-09-2015-DaintyRibbons.com-11

Be Creative Make Up is verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Voor het Essential 1 Eyeshadow Palette (dat nieuw is sinds deze maand!) betaal je €25,95.
Voor de Licious Lips Velvet Gloss betaal je €12,95.

Heb jij al iets geprobeerd van Be Creative Make Up?

Dit merk is dierproefvrij.

* Dit is een advertorial. Dit artikel bevat een product dat ik ontvangen heb ter review.
Alle meningen zijn uitsluitend van mij en 100% eerlijk.

22 Comments

 1. Nicole 14 oktober 2015

  Wauw wat een mooie producten. Die lipkleur staat je goed zeg!
  Nicole onlangs geplaatst…Essence Sheer & Shine LipstickMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 14 oktober 2015

   Oh dankjewel


 2. Sparklesofmakeup 14 oktober 2015

  Wauw! Wat een mooi palette! Heel mooie neutrale kleurtjes.
  Ook de lipstick kleur is super! Staat je echt goed!
  Sparklesofmakeup onlangs geplaatst…TRAVEL| SILK QUEEN HOTEL, HANOI, VIETNAMMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 14 oktober 2015

   Oh dankjewel! Normaal draag ik nooit rood eigenlijk, maar misschien moet ik dat dan toch maar vaker doen


 3. Bianca 14 oktober 2015

  Mooie producten, alleen heb voorlopig wel genoeg nude paletten x
  Bianca onlangs geplaatst…REVIEW| TOO FACED CHOCOLATE BARMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 14 oktober 2015

   Haha ik ken het Maar ik ben toch blij met de toevoeging


 4. beautifulday4makeup 14 oktober 2015

  Ik vind het palette erg mooi ogen, maar de binnenkant doet mij ook wat denken aan naked basic palettes. Of ben ik de enige :)?
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Freedom Lipsticks – Rood!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 14 oktober 2015

   Ja daar doet het mij eerlijk gezegd ook aan denken! De kleuren zeker, maar ook de kwaliteit want de oogschaduws zijn echt heel goed!


 5. Mariëlle 14 oktober 2015

  Ik vind vooral het lipproduct echt heel mooi!!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Review Kiehl’s Midnight Recovery ConcentrateMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 14 oktober 2015

   Het is ook echt een goed lipproduct Echt een aanrader


 6. Linda 14 oktober 2015

  Ik ben verrast, wat een mooi en fijn palette. En ook de kleur van de gloss valt hier goed in de smaak : )

  Beantwoorden
  • Romina 14 oktober 2015

   Ik was ook verrast! Dit zijn zeker niet mijn laatste producten van Be Creative Make Up!


 7. Inge 14 oktober 2015

  Ik kende dit merk niet, maar ik ben ook niet zo thuis in de make-up. To be honest: ik vind make-up altijd wel interessant om bij anderen te zien (filmpjes) of lezen, maar ik durf het zelf niet echt te gebruiken Ik ben altijd bang dat het niet staat en dat je het met mijn hooded eyes niet ziet. Maar de kleuren van dit pallet zijn zo mooi naturel en rustig, dat ik het misschien toch eens ga proberen
  Inge onlangs geplaatst…DIY: Stolp met lichtjesMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 15 oktober 2015

   Gewoon eens proberen als je een dagje vrij bent ofzo En voor hooded eyes heb ik misschien wel wat tips, want dat heb ik ook; helaas :p Je kan dan best je kleurtjes ietsje hoger aanbrengen dan de meeste mensen doen, anders valt het inderdaad weg. En ik gebruik om die reden geen eyeliner, want eyeliner zou het enige stukje ooglid dat je wel ziet bij mij gewoon bedekken en dat is daarom bij mij niet mooi.. Hopelijk helpen deze tips een beetje?


 8. Saraya 14 oktober 2015

  Ik heb de Palette nr 2 gekregen voor mijn Verjaardag, maar moet het nog uitproberen
  Heb voor het moment teveel voor uit te proberen hahhaa! Prachtige look, de lipgloss is ook erg mooi
  X
  Saraya onlangs geplaatst…Nivea Aqua Effect Make-up Basis / Droge & Gevoelige Huid!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 15 oktober 2015

   Die ziet er ook echt heel mooi uit op de site En ik snap het helemaal, ik heb ook nog een hoop te reviewen haha


 9. Anneleen-Teasistars 15 oktober 2015

  Wauw ik ben eigenlijk wel onder de indruk van beide producten enn dan denk ik nog het meeste van de lipgloss! Wat een pigemntatie! Maar ook het palette is heel erg mooi. Zeer bruikbare en veelzijdige kleurtjes. Lijkt me een zeer goede aankoop. Hou ik zeker in mijn achterhoofd als kerstcadeautje
  Anneleen-Teasistars onlangs geplaatst…Tag Tuesday // TV Series TagMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 15 oktober 2015

   Ja het zijn echt hele fijne producten! Ik ga van dit merk zeker nog meer proberen!


 10. Lara 15 oktober 2015

  Wat een mooi palette! En wauw, de kleur van de lipstick vind ik echt helemaal fantastisch! Maar net als jou draag ik ook heel erg weinig felle kleurtjes, of gewoon lipstick over het algemeen. Maar nu ik dit kleurtje zie ga ik het zeker toch maar eens proberen!
  Lara onlangs geplaatst…Preview: Essence ”Merry Berry”My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 15 oktober 2015

   Ja ik moet zeggen dat ik het nu toch ook wat vaker ga dragen


 11. Kyara 23 oktober 2015

  Heel mooi palette! De kleur van de lipgloss is ook erg mooi.

  Beantwoorden
  • Romina 28 oktober 2015

   Ik vind ze ook beide heel mooi!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge