Beauty – Birchbox Maart 2015

Vandaag is het dan eindelijk tijd voor de Birchbox van maart. Ik beloofde hem vorige week al, maar dat lukte helaas niet. Maar de box van april is er nog niet, dus it’s all good, toch?

SAMSUNG CSC

Deze keer zag de box er een beetje anders uit dan normaal. Niet zo kleurrijk om precies te zijn. De reden daarvoor was dat je de box deze keer zelf mocht inkleuren en hiermee leuke prijzen kon winnen. Een leuke verandering vind ik dit!
SAMSUNG CSC

Het kaartje. Het is lente en dat is ook wat ze in onze box probeerden te stoppen, een beetje zon! Laten we snel kijken wat er in de box zat!
SAMSUNG CSC

Batiste – Droogshampoo in de geur kers 50ml – 200ml 6,80€
Ik ben gek op de droogshampoos van Batiste dus ik was hier alvast enorm blij mee! En al zeker omdat deze geur (volgens mij) niet te krijgen is in België. Heel jammer, want dit is denk ik wel echt mijn favoriete geur. Ik koop meestal de tropical geur of de blush versie, die je wel in kruidvat kan vinden en ik heb echt al ontzettend veel flessen opgemaakt. Deze minitjes kan je ook niet zo makkelijk vinden bij ons. Di verkoopt ze wel, maar ik heb helaas nergens een Di in mijn buurt. Deze komt dus enorm goed van pas aangezien ik volgende week naar Tenerife ga! Handig!
Dit merk is dierproefvrij.
SAMSUNG CSC

Cellu-Cup – 20€
Ik was even helemaal in de war toen ik dit kreeg. Ik had het blaadje erbij nog niet gelezen en dacht eerst dat het zo’n dingetje was om je lippen te verdikken. Je weet wel, die zuigdingetjes die nu heel erg in zijn. Ik ben niet zo into die dingen dus ik was hier eerst niet zo happy mee. Maar ik vond het ook al zo groot voor rond je mond. En toen kwam ik erachter dat het iets helemaal anders was! Het dient namelijk om cellulitis te verminderen door zuigkracht. Daar ben ik dan weer wel blij mee want helaas heb ik wel wat last van cellulitis. Deze ga ik dus zeker nog testen!
SAMSUNG CSC

So Susan – Lip Dome Plumping Lip Tint – 2,5g 14€
Een lipproduct, daar kan ik echt nooit genoeg van hebben en daar kan je mij dan ook altijd blij mee maken! Ik heb al eerder producten van So Susan ontvangen in de Prettybox, maar nog geen lipproduct. De kleur vind ik alvast heel mooi. Laten we hopen dat de kwaliteit ook goed is!
Dit merk is dierproefvrij (staat op de verpakking).
SAMSUNG CSC

Merci Handy – Antibacteriële handgel – 30ml 4€
Ook hier ben ik blij mee! Ik kan dit niet genoeg hebben want in elke tas zit wel een antibacteriële handgel bij mij. Deze van Merci Handy is lichtjes geparfumeerd (zoetig, fris), wat ik heel aangenaam vind! De geur heeft geen specifieke naam omdat dit een speciale editie voor Birchbox is. Bovendien hebben ze dezelfde vorm als die van Bath & Body Works (een Amerikaans merk dat bekend staat voor z’n handgelletjes en geurkaarsen). Perfect want van dat merk heb ik enkele sleutelhangers waar deze handgels inpassen. Op die manier kan ik ze ook aan een tasje of aan mijn sleutels hangen, wat ik dus ook altijd doe.
Dit merk is dierproefvrij.
SAMSUNG CSC

Sampar – Golden Glow Sunkissed Effect Moisturizing Cream 15ml – 30ml 29€
Als laatste zat er een soort zelfbruiner voor het gezicht in de box. Ik heb hier altijd een beetje schrik voor omdat ik bij gezichtsbruiner snel denk aan oempaloempa’s Maar volgens deze crème van Sampar zou je er geleidelijk aan een gezond kleurtje van krijgen en zou deze crème perfect zijn om je kleurtje (van op vakantie) voor te bereiden en langer te behouden. Handig, want ik vertrek binnen een weekje naar de zon. Misschien kan ik hem nu dan best al beginnen te gebruiken!
Dit merk is dierproefvrij.
SAMSUNG CSC

Om de box toch nog wat kleur te geven zat er een postkaartje in de box met daarop een voorbeeldje van hoe je de box zou kunnen inkleuren.
SAMSUNG CSC

Ja, ik ben echt heel blij met deze box. Again. Ik heb al meerdere beautybox abonnementen gehad, maar Birchbox is voor mij toch echt de overduidelijke winnaar. Ik ben nog nooit teleurgesteld geweest na het openen van een box. Deze box heeft een waarde van zo’n 55€, wat ik echt top vind. Dat is gewoon bijna de helft van mijn jaarabonnement, en dat in 1 box. Bovendien zijn de producten weer perfect afgesteld op mijn profiel en dat kan ik echt enorm appreciëren. Als laatste vind ik het een hele leuke plus dat de producten in deze box dierproefvrij zijn! Top!
SAMSUNG CSC

Wat vinden jullie van deze box?

20 Comments

 1. beautifulday4makeup 16 april 2015

  Wauw dat is weer heel verschillend dan mijn box. Ik denk dat er twee producten overeen komen. De aprilbox is laat he?
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Disney Favorites – Robin Hood – Ooo De LallyMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 april 2015

   Je zal dan een heel ander profiel hebben dan ik Ja ik vind hem ook wel vrij laat. Jammer he!


 2. Jamey 16 april 2015

  Wat een leuke box zeg! Die heb ik in nederland nog niet gezien
  Jamey onlangs geplaatst…Candy Swap – UKMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 april 2015

   Nee Birchbox is denk ik nog niet in Nederland te krijgen. Maar jullie hebben gelukkig wel andere leuke boxen


 3. angelique 16 april 2015

  Wat super leuk zeg! Ik geloof dat deze leuker is dan de prettybox en beautybox bij elkaar! jammer dat hij er in nederland nog niet is
  angelique onlangs geplaatst…Winnen | Disneynature’s BEARSMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 april 2015

   Ik vind hem ook echt heel leuk! Misschien komt het nog naar Nederland


 4. Jana 16 april 2015

  Birchbox doet het inderdaad heel goed! Mooie inhoud!
  Jana onlangs geplaatst…C’est une obsession: nude sandalsMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 april 2015

   Helemaal mee eens!


 5. Jolien Nathalie 16 april 2015

  Deze box ziet er inderdaad heel fijn uit Yay!
  Jolien Nathalie onlangs geplaatst…New In Beauty Haul Switzerland Shopping ♥My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 april 2015

   Iedereen is het blijkbaar met mij eens dat het een leuk box is, hihi


 6. Jana 16 april 2015

  Wat een leuke inhoud Vooral de handgel ziet er goed uit :D!
  Jana onlangs geplaatst…ELF Hydraterende LippenstiftMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 april 2015

   Ja dat komt altijd goed van pas En het heeft een lekker fris geurtje dus dat is fijn!


 7. Bianca 16 april 2015

  Leuke inhoud, ik heb zo’n vacuum ding ook getest maar volgens mij moet je het erg vaak gebruiken om verschil te zien

  Beantwoorden
  • Romina 16 april 2015

   Ja ik denk ook wel dat je het heel vaak moet doen om resultaat te krijgen. We shall see


 8. Sanne Makeupgorgeous 16 april 2015

  De box ziet er op zich leuk uit, maar ik vind de inhoud toch niet zo heel bijzonder.
  Sanne Makeupgorgeous onlangs geplaatst…Review E.l.f. Moisturizing LipsticksMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 april 2015

   Dat kan natuurlijk altijd! Maar hij is helemaal op mijn profiel afgestemd dat ik heb ingevuld, dus waarschijnlijk zou jou box er wel anders uitzien moest je ook een abonnement hebben Ze maken echt goed gebruik van het profiel vind ik


 9. Jessica 17 april 2015

  Batiste is ook echt mijn favo merk voor droogshampoo
  Jessica onlangs geplaatst…Filmrecensie | Fast & Furious 7My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 19 april 2015

   Ja he! Die is zo goed!


 10. Anneleen-Teasistars 13 mei 2015

  Wauw wat een leuke inhoud! Als ik een beauty ox ga nemen heb in zo een vermoeden dat het birchbox gaat worden en niet Deauty denk ik… Want jou boxen zijn altijd Super!
  Anneleen-Teasistars onlangs geplaatst…SNAPSHOT // FACE & HAIR PAMPERING DU JOURMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 13 mei 2015

   Ja Birchbox is zeker de moeite. Ik heb Deauty ook even gehad, maar eigenlijk vond ik enkel de box van hun 1 jarig bestaan toen goed. Erna gingen ze al snel weer bergaf en heb ik mijn abonnement stopgezet. Als je Birchbox zou nemen, kan je dat doen via de link die ik in de artikeltjes plaats, dan krijg je ook al direct punten op je account waarmee je op de webshop iets kan kopen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge