Beauty – Brichbox Shoplog

Maandelijks valt er hier een Birchbox op de deurmat, die ik voor jullie met veel plezier unbox. Maar af en toe kan ik het niet laten om ook eens in hun webshop te kijken en omdat Birchbox wel wat merken heeft die moeilijker te krijgen zijn, kan ik het dan ook niet laten om een bestelling te plaatsen. Vandaag laat ik jullie zien wat ik een tijdje geleden bestelde bij Birchbox! Kijk je mee?

Wanneer je bij Birchbox een bestelling plaatst en de doos openmaakt, is dit hoe je producten verpakt zijn. Heel origineel vind ik zelf.
Birhcbox Shoplog-01- DaintyRibbons.com-2

En dan zijn dit de producten die ik eruit haalde. Ik overloop ze even met jullie.
Birhcbox Shoplog-02- DaintyRibbons.com

Als eerste laat ik de staaltjes even zien die ik bij mijn bestelling mocht uitkiezen. Een nachtcrème van Ren en een haarmasker van MINU.
Birhcbox Shoplog-03- DaintyRibbons.com

Als eerste bestelde ik een lipstick van Paul & Joe. De verpakking zorgde er eigenlijk voor dat ik deze graag eens wou proberen. Wanneer je een lipstick van Paul & Joe wil bestellen, moet je de huls en de lipstick zelf apart bestellen, vandaar dat je 2 doosjes ziet staan. Ik ging voor een koraal roze kleurtje, maar deze komt zeker nog op mijn blog.
Birhcbox Shoplog-04- DaintyRibbons.com

Als je m’n blog al even volgt, weet je dat ik gek ben op deze lip stain van The Balm. Ik had er al een minitje van ontvangen in een Birchbox en heb nu dan ook de full size besteld. In dit artikel kan je er al iets meer over lezen, maar een review volgt nog.
Birhcbox Shoplog-05- DaintyRibbons.com

Ik kocht een hele tijd geleden een tangle teezer, de mini versie, en ik ben zo’n enorme fan van deze haarborstel dat ik nu ook de grotere versie bestelde. Ik neem mijn travel versie namelijk overal mee naartoe en aangezien ik hem ook wou gebruiken als ik m’n haar pas gewassen had, moest ik hem dan telkens weer in m’n handtas gaan zoeken. Omdat ik deze haarborstel dagelijks gebruik, heb ik er nu een grotere versie bij besteld die ik gewoon in mijn badkamer kan laten liggen.
Birhcbox Shoplog-07- DaintyRibbons.com

En uiteraard ging ik voor de knalroze.
Birhcbox Shoplog-08- DaintyRibbons.com

Ten slotte mocht ik nog een product uitkiezen in hun Bonus Shop. Afhankelijk van het bedrag waarvoor je bestelt bij Birchbox mag je een extraatje uitkiezen. Ik koos toen voor deze Lip Lube van Laqa&Co, een fijn extraatje.
Birhcbox Shoplog-06- DaintyRibbons.com

En dat was alles wat ik bestelde bij Birchbox. Laat zeker even weten van welke jullie producten jullie snel een review willen zien. Dan maak ik daar werk van en komen ze zo snel mogelijk online!
Birhcbox Shoplog-01- DaintyRibbons.com

12 Comments

 1. angelique 27 mei 2015

  Zien er uit als hele fijne producten!
  angelique onlangs geplaatst…Winnen | SquizMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 30 mei 2015

   Dat zijn ze zeker!


 2. beautifulday4makeup 27 mei 2015

  raar he, hoe smaken verschillen… De stainiac is niets voor mij
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Lang, mooi en verzorgd haar – Beauty protector Protect and Treat Hair maskMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 30 mei 2015

   Kan gebeuren he Iedereen heeft zijn persoonlijke voorkeuren


 3. Saraya 27 mei 2015

  Mooie producten, ben benieuwd naar de reviews
  X
  Saraya onlangs geplaatst…Clinique High Impact Mascara!..My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 30 mei 2015

   Die komen eraan!


 4. Anneleen-Teasistars 29 mei 2015

  Heel mooie producten! Ik kijk al uit naar de reviews
  Anneleen-Teasistars onlangs geplaatst…SNAPSHOT // FACE & HAIR PAMPERING DU JOURMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 30 mei 2015

   Ik maak er werk van!


 5. Bianca 29 mei 2015

  Mooie producten, ik gebruik de tangle teezer al jaren

  Beantwoorden
  • Romina 30 mei 2015

   Ja ik gebruik de mijne ook al jaren, daarom vond ik het wel handig om een 2de exemplaar te kopen! Werkt echt goed he!


 6. Naomi in Wonderland 30 mei 2015

  Wat een leuke dingen zitten er in! Ik heb altijd een een box willen uitproberen maar nu ik binnen een paar maanden verhuis moet ik flink sparen, jammer genoeg
  Naomi in Wonderland onlangs geplaatst…Part five of the Pacific Coast Highway seriesMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 30 mei 2015

   Dit was geen maandelijkse box, maar een bestelling he! Als je binnen een tijdje weer wat budget over hebt moet je zeker eens een box proberen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge