Beauty Favorieten – April 2014

Tijd voor mijn eerste favorieten! Ik deed nog nooit eerder een favorieten van de maand, maar wil dit vanaf nu toch elke maand proberen te doen, dus laten we er gewoon invliegen!

DSC_0001

Als eerste deze BB cream van Lioele. Ik kreeg deze toegestuurd van bbcreamshop.eu en ben er sindsdien verliefd op! Dit is zowat het enige gezichtsproduct dat ik de afgelopen tijd gedragen heb! Je kan mijn review hier lezen!
DSC_0002

Als volgende een blush kwast en wel deze van Real Techniques. Ik wou deze al enorm lang, en bestelde hem uiteindelijk enkele weken geleden. Hij is extreem zacht en brengt blush echt heel mooi gelijk aan! En goed nieuw! Ik bestelde hem niet 1 keer, maar 2 keer! Jullie kunnen deze kwast ook winnen in de winactie die je hier vindt!

DSC_0003

Als volgende een mascara van een Italiaans merk. Mijn mama bracht deze een tijdje geleden mee voor mij omdat ze er veel goeds over had gehoord. Hij was niet goedkoop (22€ geloof ik), maar hij is het echt waard! Hij verlengt de wimpers mooi en geeft veel volume. Ik was van plan hier nog een review over te schrijven, dus laat het zeker even weten als jullie deze mascara eens in actie willen zien!
DSC_0005

Deze oogschaduwbasis van Catrice vergeleek ik in een artikeltje met die van Essence. Je kan dat artikel hier terugvinden. Ik vond beide oogschaduwbasissen goed werken, maar merk toch dat ik steeds weer naar deze grijp als ik zeker wil zijn dat mijn oogschaduw de hele dag blijft zitten!
DSC_0006

Dan een MUA product! Ook ik sloeg mijn slag toen dit merk eindelijk in kruidvat lag en dit is toch wel een favoriet geworden. Een heel erg subtiele highlighter, dus perfect voor elke dag!
DSC_0007

En dan een productie dat ik gisteren pas reviewde maar wel al enkele weken gebruik. Ik heb het dan voornamelijk over de blush aangezien ik bronzer niet elke dag draag. Ook hiervan kan je de review online vinden en deze kan je ook winnen door naar dit artikeltje te gaan!
DSC_0008

En als laatste het fake Urban Decay Naked 2 palette! Het liefst zou ik alle drie de echte palettes hebben (en als we dan toch bezig zijn, het basic palette is ook altijd welkom :D), maar jammer genoeg vind ik ze toch net iets te duur. Ik kocht daarom een fake versie en gebruik dit nu toch wel regelmatig. De matte kleurtjes vallen qua pigmentatie heel erg tegen (wat wel te verwachten was aangezien die zelf bij merken nogal kunnen tegenvallen), maar de shimmery kleurtjes zijn heel fijn!
DSC_0009Wat waren jullie favorieten deze maand?

Love, Romina

1 Comment

  1. Die RT kwast heb ik ook: goddelijk! Maar ik heb nu eens MUA van dichtbij gezien, en meh.. Not impressed!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge