Beauty Favorieten – Mei 2014

Tijd voor mijn tweede favorieten artikel! Deze keer van de maand mei! Het zijn er vrij veel (door mijn verjaardagscadeautjes ) dus kijk snel even verder!


Beauty Favorieten Mei 2014 Beauty Favorites May 2014 - 01

Als eerste mijn nieuwe Sigma kwasten. Eindelijk heb ik er enkele van en I love them! Ik snap waarom iedereen er zo over ‘raved’! Ze zijn enorm zacht en gewoon heel goed! De kwasten waar ik voor ging zijn de F86 (vooral deze raad ik aan voor concealer en foundation), de F80, de F35 en de E35. Je kan ze op de webshop van Sigma zelf kopen. Lijkt misschien stom omdat ze ook in Nederlandse webshops te koop zijn, maar ik heb het even nageteld en het komt toch goedkoper uit als je ze op de website van Sigma koopt! Zeker wanneer ze kortingen hebben (en dat is heel vaak!). Bovendien krijg je altijd een extraatje gratis bij je bestelling! De verzending duurde ook helemaal niet lang! Ik verschoot ervan hoe snel ze er waren! (En jup, ze zijn vuil en ik moet ze wassen :p)Beauty Favorieten Mei 2014 Beauty Favorites May 2014 - 02

Nog iets dat ik bij Sigma bestelde was een eyeshadow base in de kleur provoke. Eentje die totaal niet creased, terwijl ik daar toch wel snel last van heb! De ooglook die ik bijna dagelijks droeg deze maand bestond uit deze oogschaduw basis en een kleurtje uit mijn Pretty Rebel palette van Too Faced: Ringleader. Deze kleur sluit mooi aan bij de basis en geeft een mooie shimmer.Beauty Favorieten Mei 2014 Beauty Favorites May 2014 - 03 Beauty Favorieten Mei 2014 Beauty Favorites May 2014 - 04

Als volgende nog iets dat ik voor mijn verjaardag kreeg: De wenkbrauw gel van Catrice. Ik gebruik altijd doorzichtige wenkbrauw gel, maar deze had ik nog niet geprobeerd. Hij werkt goed en maakt je wenkbrauwen niet hard, wat sommige andere wel doen. Beauty Favorieten Mei 2014 Beauty Favorites May 2014 - 05 Beauty Favorieten Mei 2014 Beauty Favorites May 2014 - 06

Ook mijn eerste product van The Balm viel enorm in de smaak! Deze blush in de kleur Argyle was de voorbije maand mijn go-to blush!Beauty Favorieten Mei 2014 Beauty Favorites May 2014 - 07

Mijn favoriete shampoo de afgelopen tijd is er eentje van Soap & Glory. Dit is de beste shampoo die ik ooit gehad heb denk ik! Zeker voor iemand die snel vet wordend haar heeft. Hier komt binnenkort nog een artikel over! Beauty Favorieten Mei 2014 Beauty Favorites May 2014 - 08

Nog een haarproduct: Een leave-in conditioner. Zoals je misschien ondertussen weet wil ik heel graag mij haar doneren om een pruik van te maken voor vrouwen met borstkanker. Daarvoor moet je haar heel gezond zijn en het kortste stuk van het gedoneerde haar moet minstens 20 centimeter zijn. Een tijd terug ging ik naar de kapper om mijn punten te laten knippen zodat mijn haar zeker gezond zou zijn! Ik kocht daar ook een extra verzorging om het ook gezond te houden en dat was deze. Hij ruikt echt ENORM lekker! Het merk noemt milk_shake, en zo ruikt hij ook echt: naar een vanille milk shake! De geur blijft ook subtiel in je haar hangen en dat vind ik echt heerlijk! Natuurlijk is niet enkel de geur heel lekker, hij werkt ook super en maakt mijn haar enorm zacht!
Beauty Favorieten Mei 2014 Beauty Favorites May 2014 - 09

Met de zomer in het vooruitzicht, maar de zon die op zich laat wachten kreeg ik deze zelfbruiner toegestuurd om te testen. Ik ben normaal niet zo voor zelfbruiner, maar deze is echt enorm makkelijk in gebruik, zelf voor newbies zoals ik. Je kan mijn review hier lezen!
Beauty Favorieten Mei 2014 Beauty Favorites May 2014 - 10

Als laatste nog een body lotion van Soap & Glory! Deze postte ik onlangs ook op mijn instagram! Ik kan echt niet genoeg krijgen van de geur! Hij ruikt precies zoals Miss Dior Chérie! Dit was jarenlang mijn favoriete parfum, maar jammer genoeg wordt hij niet meer verkocht. Gelukkig heb ik deze nog!Beauty Favorieten Mei 2014 Beauty Favorites May 2014 - 11

Wat waren jouw favorieten? Laat het zeker hieronder achter, zo leer ik misschien ook nog wat producten kennen!

Love, Romina

4 Comments

 1. Anneleen 2 juni 2014

  Heel leuke favorieten!
  Beauty favorieten heb ik nu niet en komende maand wsl ook niet,, want in de examenperioders draag ik eigenlijk nooit echt make-up :p
  En ik zou ook ooit graag mijn haar doneren! Maar dan moet het eerst nog een stuk groeien, want ik wil zelf niet met heel kort haar rondlopen als ik mijn haar laat knippen :p

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 2 juni 2014

   Ja qua makeup heb ik deze maand ook niet zoveel, wat je ziet is eigenlijk van toen ik nog les had :p Dan droeg ik die ooglook omdat hij zo snel is..
   En inderdaad, ik wil ook wat lengte voor mezelf houden daarom duurt het zolang voordat ik kan doneren :p


 2. svenja 4 juni 2014

  waaaauw, wat een heerlijke producten gebruik je. Ik heb sinds kort ook een aantal producten van Soap & glory en ik vind ze zo fijn

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 4 juni 2014

   Ja Soap & Glory is echt een fijn merk! Ik hoop dat het ooit naar België komt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge