Beauty – Ooglook met Nars ‘And God Created The Woman’

Onlangs reviewde ik het ‘And God Created The Woman‘ palette van Nars. Ik kreeg hierin de vraag om er eens een ooglook mee te maken, en dat is wat ik vandaag aan jullie laat zien. Ik toon de look en hoe ik hem creëerde. Kijk je mee?

!Nars Ooglook-01- DaintyRibbons.com-2

Aangezien jullie dit palette al eerder konden bewonderen in mijn review, vlieg ik er onmiddellijk in! Ik begon de ooglook met de primer die ik erbij kreeg. Vervolgens bracht ik de lichtste kleur, links onder, aan op het bewegende ooglid met de E55 shading kwast van Sigma.
!Nars Ooglook-02- DaintyRibbons.com

Daarna bracht ik een overgangskleur aan in de crease met de E25 blending kwast van Sigma. Ik ging voor de matte taupe kleur linksboven in het palette.
!Nars Ooglook-03- DaintyRibbons.com

Om de buitenste ooghoeken wat meer diepte te geven, bracht ik deze bruine shimmery kleur aan in de buitenste V. Ik gebruikte hiervoor de E30 pencil kwast van Sigma.
!Nars Ooglook-04- DaintyRibbons.com

Vervolgens ging ik alles even blenden om de look wat zachter te maken. Dat deed ik met de E35 tapered blending kwast, opnieuw van Sigma.
!Nars Ooglook-05- DaintyRibbons.com

Om de look toch nog iets spannender te maken, besloot ik een donkere oogschaduw als eyeliner te gebruiken. Normaal draag ik geen eyeliner, maar omdat veel meiden een look niet af vinden zonder eyeliner, heb ik hem deze keer toch toegevoegd. Ik gebruikte daarvoor de matte donkerbruine kleur uit het palette met de E65 small angle kwast van Sigma. Ik val in herhaling op gebied van kwast, I know En nee, niet gesponsord, allemaal met mijn zuurverdiende centjes gekocht helaas :p Ofja helaas, helemaal niet want het zijn gewoon ook goede kwasten ^^.
!Nars Ooglook-06- DaintyRibbons.com

Ten slotte – op gebied van oogschaduw dan – bracht ik met de eye crease kwast van e.l.f. de lichtste kleur aan in mijn binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot als highlighter.
!Nars Ooglook-07- DaintyRibbons.com

Een look is voor mij persoonlijk niet compleet zonder mascara. Daarvoor gebruikte ik de False Lash Telescopic. Ik vind dit een enorm fijne mascara! Tip: Deze is nu in de aanbieding bij bol.com!
!Nars Ooglook-08- DaintyRibbons.com

Voor mijn wenkbrauwen gebruikte ik de brow crayon van Eylure en de wenkbrauwgel van Makeup Revolution. Deze laatste raad ik totaal niet aan, want je wenkbrauwen worden er enorm hard van. Een uitgebreide review hiervan volgt nog.
!Nars Ooglook-09- DaintyRibbons.com

En dit is het resultaat. Let vooral niet op de wenkbrauwen, ik laat ze even hun gang gaan zodat ik ze erna weer grondig onder handen kan nemen met m’n Eylure Shaped Hair Removal Strips.
!Nars Ooglook-10- DaintyRibbons.com

Wat vinden jullie van de look?

10 Comments

 1. Saraya 25 mei 2015

  Mooie subtiele look
  X prachtige Palette!
  Saraya onlangs geplaatst…Mini Shopblog BigBazar & Action!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 26 mei 2015

   Dankjewel!


 2. beautifulday4makeup 26 mei 2015

  Dat heb je leuk gedaan zeg
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Lang, mooi en verzorgd haar – Beauty protector Protect and Treat Hair maskMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 26 mei 2015

   Dankjewel! Ik ben nog niet zo goed in het maken van ooglooks, dus ik probeer gewoon wat met de kleuren te spelen. Al zijn mijn looks nog niet heel uitdagend ofzo haha Dat komt misschien nog wel


 3. Jana 4 juni 2015

  Mooie look hoor! Die kwasten van Sigma zien er echt heel mooi uit!
  Jana onlangs geplaatst…Urban Decay Naked Smoky (met swatches!)My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 4 juni 2015

   Dankjewel! Ik gebruik mijn sigma kwasten echt dagelijks. Ze zijn enorm goed


 4. Tania 4 juni 2015

  Mooie subtiele ooglook heb je met dit prachtige palette gemaakt.
  Tania onlangs geplaatst…Plog EindhovenMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 4 juni 2015

   Dankjewel!


 5. Marjolein 4 juni 2015

  Dat palette is zo mooi! Mooie look ook :).
  Marjolein onlangs geplaatst…5x toffe Instagram accounts (en deel die van jou!)My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 5 juni 2015

   Dankjewel!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge