Beauty – Stash Trash #1

Vandaag begin ik met een nieuwe reeks op mijn blog. Niet enorm bijzonder, want het is iets dat door veel bloggers gedaan wordt, maar ik heb het nog niet eerder gedaan. Ik heb het Stash Trash genoemd, maar eigenlijk is het niets meer dan mijn opgemaakte producten waarbij ik kort mijn mening geef en zeg of ik het opnieuw zou kopen. Kijk je mee?

SAMSUNG CSC

Ik ga dit soort artikelen niet op bepaalde tijdstippen doen, maar gewoon wanneer ik 5 opgemaakte producten heb. Op dit moment heb ik een hele verzameling opgemaakte producten, dus kan ik enkele van deze artikelen schrijven voor de komende weken, maar wanneer deze op zijn, zou het kunnen dat het er maar eentje per maand is bijvoorbeeld.
8th Grade Dance Dresses

1. The Body Shop Camomile Sumptuous Cleasing Butter
Dit is mijn go to makeup remover. Ik zweer hierbij. Deze cleansing butter verwijdert echt alle makeup die je op hebt in een handomdraai, jup, ook waterproof mascara! Hiervan komt volgende week een uitgebreide review, dus kijk daar zeker even naar uit! Hiervan heb ik ondertussen een nieuwe pot en deze blijf ik opnieuw kopen.

2. Stainiac van The Balm
Ook hierover schreef ik al eerder een artikel. Dit is mijn go to lipproduct dat ik als soort van basis gebruik. Het staint je lippen namelijk heel goed, en daarom vind ik het perfect voor lange dagen. Dit was een minitje, maar hiervan heb ik ondertussen een full size gekocht, en die zal ik ook opnieuw kopen als hij op is.

3. Golden Rose Sexy Black Mascara
Deze kocht ik vorige zomer in Turkije en hij is ondertussen al een tijdje op, wat ik echt heel jammer vind. Deze mascara vond ik geweldig! Als ik hem ooit nog eens tegenkom, gaat hij mijn winkelmandje in!

4. Garnier Micellair Reinigingswater
Dit vond ik een fijne makeup remover, maar hij tipt niet aan de cleansing butter van TBS. Verder vond ik het micellair water van L’Oréal eerlijk gezegd toch ook net iets beter (Ik schreef hierover eerder een vergelijkingsartikel). Maar omdat zowel Garnier als L’Oréal niet dierproefvrij zijn, koop ik beide producten niet opnieuw.

5. The Body Shop Vineyard Peach Cream Body Scrub
Om heel eerlijk te zijn vind ik de Cream Body Scrubs van TBS niet zo fijn als de Scrub-Gelees. Deze versie koop ik dus niet opnieuw, maar de Pink Grapefruit versie bijvoorbeeld wel!

Hebben jullie deze producten al gebruikt?

10 Comments

 1. beautifulday4makeup 23 april 2015

  He de cleansing butter! Daar ben ik ook dol op! Zelf ben ik echter totaal niet tevreden over de Stainiac. Zo zie je hoe smaken kunnen verschillen
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Disney Favorites – The Aristocats – Scales and ArpeggiosMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 1 mei 2015

   Ja smaken kunnen inderdaad verschillen


 2. Aurelie 23 april 2015

  Die cleansing butter van The Body Shop ziet er ongelooflijk fijn uit! Die ga ik zeker eens van dichtbij bekijken wanneer ik nog eens in een TBS winkel ben.
  Aurelie onlangs geplaatst…Bikini Body Guide Kayla ItsinesMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 1 mei 2015

   Moet je echt doen, ik kan niet meer zonder om make-up te verwijderen!


 3. Saraya 23 april 2015

  je hebt fijne producten opgemaakt
  X
  Saraya onlangs geplaatst…Maybelline Color Show Pretty Pink Lipgloss!..My Profile

  Beantwoorden
 4. Miss Paperfection 27 april 2015

  Oh, de cleansing butter van TBS kende ik nog niet. Hoe is het mogelijk? Ben alvast benieuwd naar je review.
  Miss Paperfection onlangs geplaatst…Shoplog KrefeldMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 1 mei 2015

   De review komt eraan, maar door de vakantie loop ik weer een beetje achter


 5. Anneleen-Teasistars 13 mei 2015

  Amai dat is inderdaad een stapeltje producten dat je hebt opgemaakt! Had je een lijst waarop staat welke merken dierenproefvrij zijn? Doe stond zeker in dat artikeltje?
  Anneleen-Teasistars onlangs geplaatst…SNAPSHOT // FACE & HAIR PAMPERING DU JOURMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 13 mei 2015

   Ik heb zelf geen lijst gemaakt waarin dierproefvrije merken staan, maar ik gebruik daarvoor altijd de site van Naoki


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge