Beauty – Stash Trash #2

Vandaag heb ik het 2de ‘Stash Trash‘ artikel voor jullie. In deze reeks artikelen laat ik jullie zien welke producten uit mijn stash verdwijnen omdat ze op zijn, niet meer goed zijn of omdat ik ze gewoon niets vind en ze niet meer gebruik. Ik geef jullie ook telkens kort mijn mening over deze producten. Kijk je mee?

Stash Trash #2-01- DaintyRibbons.com-4

1. Kruidvat Skinscience Wrinkle Correcting Day Cream
Deze kreeg ik vorig jaar tijdens de persdagen, maar ik maakte hem onlangs pas op. De reden hiervoor is dat ik een beetje een haat-liefde verhouding heb met dit product. Ik begon dit product te gebruiken in de zomermaanden en aangezien ik een vrij vette huid heb, heb ik dan zeker geen vette dagcrème nodig. Deze was echt veel te vet voor mij huid, waardoor ik er puistjes van kreeg. Ik liet hem even liggen en probeerde hem deze winter opnieuw aangezien mijn huid een stuk droger was nu (wat ik normaal nooit heb). Deze crème was toen perfect qua voeding, maar opnieuw had ik het idee dat ik er puistjes van kreeg. Ik gebruikte hem wel op omdat het de enige crème was op dat moment die mijn huid voldoende kon voeden. Maar opnieuw kopen ga ik hem niet doen vrees ik.

2. Soap&Glory Glad Hair Day Daily Super Shampoo
Hier kan ik eigenlijk kort over zijn (al gaat dat waarschijnlijk niet gebeuren ): Dit is mijn all time favoriete shampoo. Het enige nadeel: ik kan hem nergens meer vinden. Normaal koop ik hem in de Douglas in Duitsland, maar daar kan ik hem ook niet meer vinden. Moest jij weten waar ik deze shampoo nog kan kopen, let me know want ik MOET hem opnieuw hebben. Jup, you heard me, MOET! Zo goed is hij voor mijn haar. Hij zorgt ervoor dat mijn haar minder snel vet wordt dan bij andere shampoos en ik mis hem dan ook echt nu!

3. Soap&Glory Glad Hair Day Daily Shine Conditioner
Dit is de conditioner voor snel vet wordend haar die bij bovengenoemde shampoo hoort. Ook deze vind ik heel fijn – vooral de geur dan – al vind ik deze niet zo’n must als de shampoo.

4. The Body Shop Body Butter in Cranberry Joy
De body butters van The Body Shop zullen altijd favorieten blijven van mij. Ik heb er nog een hele hoop staan en gebruik ze bijna elke avond. Een klein minpuntje is de geur van deze versie. Het is niet dat hij niet lekker ruikt, integendeel velen onder jullie zullend deze geur top vinden, maar het is niet zo mijn geur. Mijn all time favoriete geur van The Body Shop is voorlopig nog steeds Pink Grapefruit. Grappig, want ik lust absoluut geen pompelmoes. :p

5. Bourjois Translucent Smoothing Primer
Dit is één van de eerste primers die ik kocht en hij beviel me goed. Hij is vooral heel goed om porieën minder zichtbaar te maken, en dat is echt wat ik nodig heb in een primer. Voorlopig koop ik hem niet opnieuw, simpelweg omdat ik er nog genoeg heb op dit moment. Maar ik vond dit zeker een aanrader.

Hebben jullie deze producten al gebruikt?

8 Comments

 1. beautifulday4makeup 18 mei 2015

  Ik heb identiek hetzelfde met die Kruidvat crème. Bij mij is deze ook bijna op
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Kies je overwinnaar? Invictus EDT rvan Paco RabanneMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 18 mei 2015

   Wel jammer, want hij voedt wel goed in de winter..


 2. Sparklesofmakeup 18 mei 2015

  Haha ik heb net hetzelfde aan de hand met de bodybutter van The Body Shop. Ik ben ook echt dol op de geur pink grapefruit, maar lust het zelf ook niet!
  Toch ben ik ook fan van deze cranberry joy Ieder zijn geur hé
  Sparklesofmakeup onlangs geplaatst…Barcelona in 2 dagenMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 18 mei 2015

   Haha grappig Nja ieder zijn geur inderdaad Nuja, het is niet dat ik deze geur totaal niet graag ruik hoor, ik heb hem zeker niet met tegenzin opgemaakt Maar ik verkies gewoon andere geurtjes boven deze


 3. Naomi in Wonderland 18 mei 2015

  Ik gebruik geen enkele van deze producten al vind ik de body butter van The Body Shop echt geweldig.
  Naomi in Wonderland onlangs geplaatst…Your guide to Disneyland ParisMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 18 mei 2015

   Ja TBS body butters zijn echt top. Ik gebruik ze ’s avonds altijd omdat ze zo goed voeden En ik hou van de geuren!


 4. Saraya 18 mei 2015

  Wat heb je fijne producten opgemaakt
  Ik ben ook dol op de body butters van TBS
  X
  Saraya onlangs geplaatst…Clinique Pop Lip Colour And Primer!..My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 19 mei 2015

   Ja ze zijn echt fijn he


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge