Beauty – Wishlisted #2

Het is weer zo ver, er is weer iets dat ik graag zou willen hebben. Hoe kon het ook anders. Op mijn wishlist-pagina, kan je het hele jaar door bekijken wat ik op m’n wishlist plaats en wat ik ondertussen gekocht (of gekregen) heb, maar af en toe vind ik het wel eens leuk om een nieuw item op m’n wishlist te delen met jullie. Zo kan ik ook ineens de mening vragen van degenen die dit product al hebben. Lees je mee?

stila-primerBron afbeelding

Het item dat ik vandaag op mijn wishlist zet, is er eentje dat ik eigenlijk al een hele tijd wil: Stila’s One Step Correct. Ik ging bijna 2 jaar geleden naar Londen en wou het er toen kopen, maar het was uitverkocht. Daarna heb ik er niet meer echt naar gezocht, en daar heb ik lichtjes spijt van. Zeker na het bekijken van de filmpjes van shaaanxo op youtube. Zij is enorm te spreken over deze primer en dat zorgt er alleen maar voor dat ik hem nog liever wil.

stil0466f_1_lBron afbeelding

De primer heeft 3 kleuren wat ervoor zorgt dat je huid gecorrigeerd wordt voordat je foundation aanbrengt. Omdat ik nogal last heb van roodheden in mijn gezicht en omdat deze primer ook groen bevat, sprak deze me heel erg aan. Alleen, ik weet niet goed waar ik hem het best kan kopen nu. Ik vond hem op Beautybay, maar als ik het me goed herinner moest ik vorige keer nog bijbetalen toen ze m’n pakje van Beautybay kwamen leveren en dat houdt me nu even tegen om hem daar te bestellen. Als iemand weet waar je hem makkelijker kan kopen/bestellen, let me know!

Hebben jullie deze primer al geprobeerd? Laat zeker even weten wat je ervan vindt!

8 Comments

 1. beautifulday4makeup 20 mei 2015

  Douane kosten zeker? Dat is zo verraderlijk….
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Aussie 3 Minute Miracle ReconstructorMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 20 mei 2015

   Inderdaad. Het stomme is gewoon dat ik op sommige websites al eerder besteld had en toen niets moest bij betalen en dan bij de volgende bestelling ineens wel. Is nooit duidelijk wanneer dat nu wel en niet moet. Dus ik vind het zo tricky om online te bestellen bij sommige webshops..


 2. Naomi in Wonderland 20 mei 2015

  Ohh nog niet van gehoord maar dit klinkt wel een geweldig product, ziet er ook gewoon super leuk uit!
  Naomi in Wonderland onlangs geplaatst…The best views of NYC can be seen from Rockefeller CenterMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 21 mei 2015

   Ik ken het ook vooral van Amerikaanse youtubers. Het product zelf heb ik bij nog niet veel mensen gezien, maar het lijkt wel iets voor mij Het ziet er inderdaad al superleuk uit


 3. Sparklesofmakeup 20 mei 2015

  Ik had nog nooit van dit merk gehoord. Ziet er wel erg leuk uit en volgens mij werkt die inderdaad voor alle probleemhuidjes doordat deze de 3 kleuren bevat. Super!
  Sparklesofmakeup onlangs geplaatst…Barcelona in 2 dagenMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 21 mei 2015

   Ik denk ook niet dat het hier echt bekend is. Het wordt hier ook niet verkocht jammer genoeg. Ja het groene spreekt mij vooral aan voor mijn roodheden


 4. Jessica 21 mei 2015

  Hoe ideaal is dit! Ben op Google even gaan zoeken, maar vind het wel vrij prijzig.
  Jessica onlangs geplaatst…Verslag | Oerrock Festival – Hemelvaartsdag 2015My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 21 mei 2015

   Het is inderdaad niet het goedkoopste product Maar het is in Amerika een bekend merk dat veel beautyliefhebbers graag gebruiken


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge