Beautyblender reinigen in 5 minuten met één product: Dé Tip

Hoewel ik het zelf vaak lang laat liggen, kost het reinigen van een beautyblender slecht 5 minuutjes. Als je het juiste product en de juiste techniek gebruikt althans. Ik laat zien hoe je dit in een mum van tijd doet!

Beautyblender reinigen

Kwasten reinigen in het algemeen is iets dat ik vaak uitstel. Mijn beautyblender zou ik echter veel vaker moeten wassen aangezien deze vochtig gebruikt wordt en daardoor makkelijker bacteriën vasthoudt. In deze video laat ik zien hoe ik mijn beautyblender snel en budgetvriendelijk schoonmaakt. Deze techniek werkt voor elke makeupspons, dus uitproberen zou ik zo zeggen! 😏

Veel kijkplezier!

Kan je de video niet zien? Klik dan hier!

De techniek die ik toepas is vrij simpel. Ik maak gebruik van een vaste zeep, de kwastenzeep van Barbara Hofman om precies te zijn. Deze is verkrijgbaar bij Di voor €8. Klinkt misschien veel, maar trust me, je doet er echt enorm lang mee, dus zeker zijn geld waard! Om de foundation eruit te krijgen draai ik de spons over de zeep en knijp ik daarna de foundation uit de spons onder stromend water. Dit blijf ik herhalen totdat het water dat ik uit de spons knijp weer helder is. Simpel en snel, maar je moet er even tijd voor vrijmaken.

Hoe maak jij jouw kwasten en sponsjes proper?

4 Comments

 1. Anna 13 september 2017

  Fijne tip! Ik moet mijn beautyblender echt vaker schoonmaken.
  Anna onlangs geplaatst…OUTFIT OF THE DAY | PRE AUTUMN VIBESMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 14 november 2017

   Haha herkenbaar


 2. Jana Raveydts 14 september 2017

  Handige’ tip is dit x

  Beantwoorden
  • Romina 14 november 2017

   Fijn dat je er iets aan hebt!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge