Bioderma Sensibio AR Anti-Redness Care

Eén van de dingen waar ik het meest last van heb, is roodheid. Na het wassen van mijn gezicht, maar ook gewoon doorheen de dag, ik heb altijd wel wat roodheden in mijn gezicht, en dan voornamelijk op mijn wangen. Ik zocht al enorm lang een product hiervoor en een tijd geleden kreeg ik van Farmaline de kans om en product uit te kiezen dat ik mocht testen. Natuurlijk koos ik dus iets tegen roodheid: Bioderma Sensibio AR Anti-Redness care. Vandaag deel ik mijn mening over dit product met jullie!


Bioderma - 1

De verpakking is vrij simpel: een knijptube. Ook over de textuur van de crème valt niets bijzonders te zeggen. Het is een iets dikkere witte crème die zeer makkelijk uitsmeert. Normaal hou ik niet van dikkere crèmes voor mijn gezicht omdat deze meestal te vet zijn voor mij. Deze daarentegen is dat helemaal niet. Hij is ook niet heel erg dik, eerder ergens tussenin. Wat ik ook belangrijk vind is dat hij makkelijk uitsmeert en je gezicht er dus niet wit laat uitzien. Bioderma - 2

Op onderstaande foto wreef ik er vlug even over en je ziet dat hij aan de linkerkant al bijna doorzichtig is. Ik gebruik deze crème nu al een hele tijd als dagcrème voordat ik makeup aanbreng en ik moet zeggen dat ik echt een verschil zie! Dit is het eerste product dat echt iets tegen mijn roodheid heeft kunnen doen! Het is niet zo dat ik niet meer rood word/ben, maar de roodheden zijn een stuk minder en trekken ook sneller weg. Bovendien voedt hij mijn huid heel erg goed zonder mijn huid vet te maken doorheen de dag. Bioderma - 3

Deze dagcrème is mijn go-to crème geworden voor elke dag en ik ge hem zeker opnieuw kopen! Ik ben echt enorm te spreken over de resultaten, hoewel ik erg sceptisch was omdat niets hielp. Dus als jij iemand bent die last heeft van roodheden, dan raad ik deze zeker aan! Na ongeveer een week zou je al resultaat moeten zien, maar vooral na 2 weken zie je het effect goed! Hij is best prijzig, maar voor mijn gevoelige en rode huid vind ik het zeker waard en van deze Anti-Redness lijn ga ik zeker nog producten proberen! Bovendien heb je maar een klein beetje nodig voor je hele gezicht, dus met deze tube kom je wel een tijdje toe!

Bioderma Sensibio AR Anti-Redness Care is te koop bij Farmaline voor 20,61€.
Love, Romina

4 Comments

 1. Anneleen 14 mei 2014

  Heel goed dat je iets gevonden hebt voor de roodheid! Deze hou ik zeker in het achterhoofd voor als ik volgende keer iets nodig zou hebben tegen roodheid!

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 14 mei 2014

   Ja ik vind het echt een aanrader! Terwijl ik over het micellaire water minder te spreken ben omdat ik die van L’Oréal beter vind :p Zo zie je maar hoe een merk kan verschillen en ook van persoon tot persoon kan afhangen


 2. Ik vond dat normaderm ook altijd goed hielp, maar deze ziet er ook super uit!

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 15 mei 2014

   Die ken ik nog niet! Kan ik misschien ook eens proberen dan! Thanks voor de tip in ieder geval!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge