Biomed ♥ Lushes Lashes Enhancing Serum

Lange, volle wimpers: iets dat alle meisjes wel willen volgens mij. Ik heb het van nature jammer genoeg niet, maar mocht onlangs een product van Biomed testen dat daar wel voor zou moeten zorgen: het Lushes Lashes Enhancing Serum! Benieuwd wat het resultaat was? Lees snel verder!

Biomed Lushes Lashes -dec.2015- DaintyRibbons.com02

Verpakking en gebruik

Het serum zit verpakt zoals een eyeliner en brengt daarom ook makkelijk aan. Er wordt op de verpakking aangeraden om het serum dagelijks aan te brengen op de wimperrand en dat is dan ook precies wat ik gedaan heb gedurende 4 weken. Niet onbelangrijk: irriteert totaal niet. Alleen wanneer ik te veel gebruikte, gingen mijn ogen een heel klein beetje tranen. Een kleine hoeveelheid aanbrengen is dus de boodschap! Het serum is dus ook erg zuinig in gebruik!

Biomed Lushes Lashes -dec.2015- DaintyRibbons.com04

Claims

In 2 tot 4 weken zou het resultaat zichtbaar zijn: langere, stevigere en vollere wimpers. 66% van de testgroep zag al een verschil in lengte en volume na 28 dagen, 72% na 42 dagen.

Biomed Lushes Lashes -dec.2015- DaintyRibbons.com05

Resultaat

Tot mijn grote verbazing behoorde ik héél duidelijk tot die eerste 66% want ik merkte al na slechts één week enorm verschil. Ik bracht het serum elke avond voor het slapengaan aan. Het verschil kan je hieronder goed op de foto’s zien. De eerste foto trok ik op de dag dat ik met het serum begon, de 2de foto op dag 8, nadat ik het serum dus 7 keer had aangebracht. Ik ben ontzettend onder de indruk van dit resultaat na slechts een week!

Biomed Lushes Lashes Voor en Na

Ik bracht het serum aan gedurende 4 weken, maar merkte dat ik mijn maximale resultaat eigenlijk al na week 1 bereikt had. Zeker niet iets om over te klagen zou ik zeggen, want het resultaat is erg mooi, zeker voor zo’n korte periode! Van meer volume merk ik niet enorm veel, ook niet na 4 weken, maar mijn wimpers zijn duidelijk een stuk langer!

Biomed Lushes Lashes -dec.2015- DaintyRibbons.com03

Conclusie en verkrijgbaarheid

Ik ben fan! Ik hoorde al vaker van dit soort serums en heb er ook al enkele uitgeprobeerd, zonder resultaat. Ik ben dus enorm blij dat ik eindelijk een wimperserum heb gevonden dat mijn wimpers écht meer lengte geeft.

Het Lushes Lashes Enhancing Serum van Biomed is verkrijgbaar op hun website en kost €49,99. Een prima prijs vind ik gezien het resultaat en de hoeveelheid die je nodig hebt. Ik heb het serum nu 4 weken elke dag gebruikt en het is nog steeds niet op. Ik kan deze kuur dus waarschijnlijk nog wel een keertje herhalen wanneer ik een speciale gelegenheid in het vooruitzicht heb.

Hebben jullie al een wimperserum gebruikt?

* Dit artikel bevat een product dat ik ontvangen heb ter review.
Alle meningen zijn uitsluitend van mij en 100% eerlijk.

20 Comments

 1. Mariëlle 12 januari 2016

  Het is prijzig, maar als het werkt dan is dat natuurlijk super!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Mijn onzekere toekomstMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 26 januari 2016

   Ja inderdaad. En het werkt inderdaad.


 2. anna 12 januari 2016

  Wauw, wat een mooi resultaat! Normaal geloof ik hier helemaal niet in, haha.

  Beantwoorden
  • Romina 26 januari 2016

   Snap ik! Ik geloofde het ook niet echt. Maar het werkt dus toch


 3. Sanne 12 januari 2016

  Mooi resultaat! Maar best wel prijzig, dat is denk ik ook normaal.
  Sanne onlangs geplaatst…Dingen die me blij maken #3My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 26 januari 2016

   Ja het is inderdaad prijzig, maar deze is in vergelijking met rapidlash nog goedkoop eigenlijk.


 4. Chantalle 12 januari 2016

  Wauw mooi resultaat.

  Beantwoorden
  • Romina 26 januari 2016

   Dankjewel! Ben er happy mee!


 5. Mariebeauty 12 januari 2016

  Ziet er goed uit, je wimpers zien er inderdaad eens stuk langer uit!
  Mariebeauty onlangs geplaatst…Lush Mask of magnamintyMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 26 januari 2016

   Ja ik was ook wel verbaasd eigenlijk


 6. Michelle Kaiser 12 januari 2016

  Holysmackers wat een prachtig eindresultaat. Super gaaf zeg.
  Michelle Kaiser onlangs geplaatst…Artdeco lipstick & lipglossMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 26 januari 2016

   Ja ik ben er ook heel tevreden over!


 7. Saraya 12 januari 2016

  Oo wauw je ziet inderdaad goed het verschil dat je wimpers langerder zijn geworden!
  X
  Saraya onlangs geplaatst…Kruidvat Ultra Sensitive Nachtcréme / Voor De Overgevoelige HuidMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 26 januari 2016

   Ja he Was echt verrast!


 8. beautifulday4makeup 12 januari 2016

  Wauw, wat ziet dar er goed uit. Wil ook wel eens proberen
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Orly Mini LakjesMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 26 januari 2016

   Ja het werkt echt goed!


 9. Bianca 20 januari 2016

  Werkt goed en is een stuk goedkoper dan het wimperserum dat ik een tijd heb gebruikt. Ik mis mijn lange wimpers echt

  Beantwoorden
  • Romina 26 januari 2016

   Ja de meeste zijn vrij prijzig he! En ik snap het ook echt dat je ze mist! Lange wimpers hebben is ZO fijn!


 10. Carolien 21 januari 2016

  Wat een apart product. Je ziet wel echt duidelijk verschil op de foto’s!

  Beantwoorden
  • Romina 26 januari 2016

   Inderdaad! Heel fijn!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge