Birchbox December 2014

Vandaag vond ik eindelijk de tijd om te schrijven over de Birchbox van December! Hij ligt hier al bijna een week en ik kon niet wachten om alles te gebruiken, maar ik vond helaas de tijd even niet om me achter het artikel te zetten! Kijk snel mee en ontdek de Birchbox van december!

Ik voelde al meteen toen ik de doos ontving dat de inhoud anders was dan normaal. Het rammelde allemaal wat meer waardoor ik al een vermoeden had dat het deze keer geen doos zou zijn. En mijn vermoeden was juist! Dit is wat ik zag toen ik de kartonnen doos opende. De foldertjes die normaal in het doosje zitten, lagen nu bovenop.SAMSUNG CSC En wel bovenop dit tasje. Ik was bij verrast toen ik dit zag! Oké, de doosjes die je normaal ontvangt zijn heel handig, maar ik vind deze afwisseling ontzettend leuk!SAMSUNG CSC En dan vooral omdat ik dit tasje echt prachtig vind! Ik hou van dit soort tasjes dus deze komt zeker van pas en ga ik met veel plezier gebruiken! SAMSUNG CSC De tekst op het tasje past helemaal in december! “Where the magic happens”.SAMSUNG CSC En ook de achterkant met gouden details in het stof en de gouden rits passen mooi in deze maand!SAMSUNG CSCKevin.Murphy Angel.Wash Shampoo 40ml – 250ml 24,90€
Het eerste product dat ik tegenkwam is een shampoo van Kevin.Murphy.SAMSUNG CSC Ik ontving de Angel Wash. Dit vind ik wel een beetje jammer want deze is voor fijn, gekleurd haar. Oké fijn haar heb ik wel, maar gekleurd haar niet. Nu denk ik niet dat dat zoveel uitmaakt dus ik ga hem zeker wel proberen! SAMSUNG CSC

Sampar no rinse foaming make-up remover 50ml – 100ml 19€
Het volgende product is deze no rins foaming make-up remover. Hier ben ik echt enorm blij mee en zeer benieuwd naar. Deze makeup remover zou je (zoals de naam al zegt) niet moeten afspoelen en gewoon zo zonder water kunnen gebruiken. Dit lijkt me echt perfect om naast mijn bed te zetten voor avonden dat ik gewoon te moe ben om mijn makeup er grondig af te halen.
SAMSUNG CSCHuygens le gommage visage 10ml – 50ml 19,90€
Het volgende product is een gommage, iets dat ik al langer wil proberen. Deze bestaat voor 99% uit natuurlijke producten waarvan 77% bio. Hij zou grondig moeten reinigen en tegelijk goed hydrateren. Ook deze ga ik zeker testen!
SAMSUNG CSC
ModelCo Power Lash Mascara 5g – 10g 17€
Verder zat er nog een mascara in van ModelCo, een merk waar ik volgens mij nog niets van geprobeerd heb. Deze mascara is best aan de prijzige kant dus ik ben heel nieuwsgierig!
SAMSUNG CSCEyeko Fat Eye Stick Satin – Set van 3 16€
Als laatste deze oogschaduw in stickvorm van Eyeko. Opnieuw een merk dat ik nog niet geprobeerd heb, dus dat is leuk. Daarvoor dient een box zoals die van Birchbox dan ook. De kleur spreekt me alvast aan dus ook deze ga ik uitproberen!
SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC Lace Applique Edge wedding veil

Ik ben opnieuw heel tevreden over deze ‘box’. De waarde ligt boven de 30€, dus dat is prima en ik vind het tasje echt heel leuk! Daar ga ik waarschijnlijk toch nog meer gebruik van maken dan van de dozen, dus dat is super!

Ik ben nog steeds enorm blij met mijn abonnement bij Birchbox. De producten variëren heel erg en dat vind ik net leuk. Want wie zou er nu graag elke maand shampoo ontvangen bijvoorbeeld. Dat is hier totaal niet het geval! Je leert veel merken kennen en het leuke blijft nog altijd dat je alles wat je ontvangt in je box, ook terug kan vinden en bestellen op de site van Birchbox. Ik heb in ieder geval al enkele producten ontdekt die ik enorm fijn vind en dus waarschijnlijk ook gewoon weer via Birchbox.fr ga bestellen. Zo handig dat ik er niet moet naar zoeken in winkels of online!

Een jaarabonnement op Brichbox is volgens mij een geweldig kerstcadeau! Ik weet in ieder geval dat ik er gigantisch blij mee zou zijn moest ik het nog niet hebben! En als de boxen zo leuk blijven, weet ik zeker dat ik na mijn abonnement gewoon opnieuw een abonnement neem! 120€ voor 12 verrassingsboxen waar telkens super leuke goodies in zitten vind ik echt niet veel eerlijk gezegd!

Wat vinden jullie?

12 Comments

 1. beautifulday4makeup 16 december 2014

  Amai onze boxen hebben toch weer de helft andere productjes

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 18 december 2014

   Inderdaad! Maar zo zie je wel dat ze de boxen goed afstemmen dus dat is positief!


 2. Angelique 16 december 2014

  ik heb begrepen dat als je ´spullen´ voor gekleurd haar gebruikt op niet geverfd haar dat het je eigen haarkleur een boost geeft door bepaalde pigmenten

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 18 december 2014

   Oh dat zou kunnen! Ik ga hem sowieso gebruiken, kwaad zal het zeker niet kunnen he


 3. Jana 16 december 2014

  Leuke inhoud van de “box”!

  Beantwoorden
 4. Sanne Makeupgorgeous 16 december 2014

  Ik vind de inhoud een klein beetje tegenvallen. Die mascara lijkt mij wel fijn.

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 18 december 2014

   Dat kan natuurlijk. Iedereen heeft eigen voorkeuren voor wat hij/zij zou willen krijgen natuurlijk Vandaar ook dat ik het wel leuk vind omdat het op mijn antwoorden op de vragenlijst is afgestemd


 5. Bianca - Miss Langhaar 16 december 2014

  Best wel een leuke inhoud

  Beantwoorden
 6. Anneleen 19 december 2014

  Wauw weer zo een geweldige box! Ik ga voor mijn verjaardag dit jaar echt een beautyboxabo vragen! Momenteel heb ik zelf geen geld meer, dus moet ik nog maar wat geduld oefenen, maar deze box is ZO leuk!

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 19 december 2014

   Ja ik vind ze ook echt leuk! Dit is dan al één van de ‘mindere’, maar nog steeds echt goed dus dat zegt veel over de boxen vind ik!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge