Birchbox Mei 2015

Zoals beloofd, de Birchbox van mei! Deze maand was het thema ‘French Riviera‘, wat me direct aan vakantie doet denken! Helaas heb ik eerst nog examens, maar gelukkig kon ik even ontspannen tijdens het ontdekken van mijn Birchbox! Kijk je mee?

Als ik het goed begrepen heb, werden de Birchboxen deze maand door 4 illustrators ontwerpen, waarvan ik een exemplaar heb van Charlotte Smith. Tof! Maar laten we vooral kijken wat er nu precies ìn die box zit!
Birchbox mei 2015-2015-DaintyRibbons.com-02

Akane – Huile Purifiante Démaquillante 12ml – 50ml €9,90
Deze gezichtsreiniger op basis van olie spreekt me al direct enorm aan! Ik hou van mijn The Body Shop Cleansing Butter, net omdat het vettige aspect in zo’n product je make-up enorm goed verwijdert! Dit is dus perfect voor op reis, zodat ik mijn grote pot van TBS niet hoef mee te zeulen! Bovendien is dit product 100% natuurlijk en op basis van appel, wat je ook lichtjes terugvind in de geur, en laat dat nu toevallig één van mijn favoriete geuren zijn!
Dit merk is dierproefvrij.
Birchbox mei 2015-2015-DaintyRibbons.com-03

Burt’s Bees – Naturally Nourishing Milk & Honey Body Lotion 25gr – 170ml €14,95
Van Burt’s Bees heb ik eerder al een lippenbalsem gekocht, waar ik erg tevreden over ben! Ik kijk dus enorm uit naar deze body lotion. De geur is alvast goedgekeurd! Yum!
Dit merk is dierproefvrij.
Birchbox mei 2015-2015-DaintyRibbons.com-04

CHI – Argan Oil 15ml – 89ml €32,50
Ik moet eerlijk zijn, haarolie gebruik ik eigenlijk zelden. Mijn haar wordt al snel vet van zichzelf dus elk druppeltje olie dat ik in mijn punten smeer versnelt dat proces. Toch ga ik hem zeker eens proberen aangezien CHI wel een bekend product is en veel beauty gurus zweren bij argan olie!
Dit product is dierproefvrij.
Birchbox mei 2015-2015-DaintyRibbons.com-05

ModelCo – Lip Lacquer – 3ml €14
Wie mijn blog al even volgt weet dat ik verzot ben op lipproducten. Bovendien is deze kleur helemaal op m’n lijf geschreven! Perfect ook dat hij zo klein is, want ik heb zodanig veel lipproducten dat ik ze toch nooit op krijg, maar deze kan dan wel makkelijk mee in m’n handtas of op reis! Hij ruikt dan ook nog eens zoet, snoeperig, een beetje zoals de roze fruitella ofzo! Love it!
Dit merk is dierproefvrij.
Birchbox mei 2015-2015-DaintyRibbons.com-06

Oolution – Glow Up Multi-action 15ml – 50ml €33
Als laatste zit er een product in van een totaal onbekend merk voor mij. Het is een dagcrème voor de normale tot gemengden huid die 100% natuurlijk is. De geur spreekt me dan ook niet zo aan, maar ik ben wel benieuwd naar de werking aangezien het veel belooft!
Dit merk is dierproefvrij.
Birchbox mei 2015-2015-DaintyRibbons.com-01-2 Birchbox mei 2015-2015-DaintyRibbons.com-02-2

Met 3 van de 5 producten ben ik enorm blij, de andere 2 moet ik echt even goed uittesten voordat ik er veel over kan zeggen. Ik moet zeggen dat ik soms wel eens een volwaardige full size mis in de Birhcbox, net zoals Laura. De reden dat ik dat deze maand zeg is waarschijnlijk omdat ik nu ook de Styletone box ontvangen en ja, ik kan het natuurlijk niet echt vermijden dat ik toch een beetje ga vergelijken. :p Toch ben ik nog steeds blij met de Birchbox. Ik leer er altijd weer nieuwe merken en producten mee kennen en dat is tenslotte ook waar deze box voor dient!
Birchbox mei 2015-2015-DaintyRibbons.com-01

Wat vinden jullie van deze box?

14 Comments

 1. Angelique 3 juni 2015

  Ik had eigenlijk wel zonnebrand of iets verwacht maar leuke inhoud weer!!
  Angelique onlangs geplaatst…Persoonlijk | Wist je dat #2My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 3 juni 2015

   Oh ja, had ik eigenlijk niet aan gedacht (aangezien het weer hier eerder herfstig dan zomers is ), maar had inderdaad ook gekund!


 2. beautifulday4makeup 3 juni 2015

  Ik ben erg benieuwd naar het Akane product. Het ruikt erg lekekr
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Jongens, laten we allemaal samen voor een detox gaan. Ik begin samen met Demak’up aan een groene thee-pompelmoes tonerMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 3 juni 2015

   Ja ik ook! Ruikt inderdaad lekker!


 3. Hannelore 3 juni 2015

  Wat een leuke producten. De Birchbox is mij toch aan het overtuigen om nog eens een box te nemen.
  Hannelore onlangs geplaatst…Relax Beauty RoutineMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 3 juni 2015

   Kan ik helemaal geloven!


 4. Jana 3 juni 2015

  Wat een fijne inhoud! Wat lijkt het lipproduct fijn! En alleen die geur al hihi
  Jana onlangs geplaatst…Mijn favorieten van meiMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 3 juni 2015

   Ja die geur is echt zalig


 5. Saraya 3 juni 2015

  Mooie inhoud :)!
  Als ik de Deautybox beu ben, ga ik zeker deze boxen eens proberen
  X
  Saraya onlangs geplaatst…Favorieten Van De Maand Mei!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 3 juni 2015

   Ja het is echt een mooie box he


 6. Nicole 4 juni 2015

  Leuke inhoud! De birchbox lijkt me zo leuk. Balen dat ‘ie hier niet verkrijgbaar is.
  Nicole onlangs geplaatst…Yves Rocher Strawberry LipbalmMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 4 juni 2015

   Misschien komt dat binnenkort nog wel


 7. Anneleen-Teasistars 5 juni 2015

  Wederom een leuke inhoud! En zoals altijd ben ik wel benieuwd naar je mening over deze producten
  Anneleen-Teasistars onlangs geplaatst…SNAPSHOT // FACE & HAIR PAMPERING DU JOURMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 5 juni 2015

   Ik probeer zo snel mogelijk nog wat reviews online te zetten Alleen, tijdens de examens vind ik dat iets moeilijker omdat ik dan eigenlijk heel weinig producten gebruik


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge