Eerste Birchbox in België: Oktober 2014

Hier is hij dan, de beautybox waar ik al lang naar zat uit te kijken: Birchbox! Toen ik hoorde dat hij naar België kwam heb ik hem onmiddellijk besteld, en gisteren kwam mijn eerste box aan! Ik was ontzettend benieuwd en velen onder jullie waren ook nieuwsgierig, dus laten we maar snel kijken!

De doos is iets kleiner dan de meeste beautyboxen (ik vergelijk nu met de deautybox en de prettybox), maar dat zegt op zich niet veel. Het is een simpele bruine doos, die perfect kan gebruikt worden om spullen in op te bergen (wat ik nu ook doe met dozen van andere beautyboxen). Ik denk bijvoorbeeld aan nagellakjes per kleur sorteren in deze doosjes! Birchbox Oktober 2014 - 01

Als eerste kwam ik dit kaartje tegen. Mijn frans is niet geweldig, dus euhm, laten we niet té diep ingaan op de teksten! Birchbox Oktober 2014 - 02 Birchbox Oktober 2014 - 03

En dan zit er natuurlijk een soort menu in de box. Hierin staan alle producten die in de doos zitten. Ik kijk hier nooit naar voordat ik de producten bekijk omdat het de verrassing zou verpesten.Birchbox Oktober 2014 - 04

En de producten!Birchbox Oktober 2014 - 05

Wanneer je de doos geopend hebt en het kaartje en de menu eruit gehaald hebt, is dit wat je ziet! Ik vind dit zo leuk! Eens iets anders dan het lintje en de papiersnippers. Birchbox Oktober 2014 - 06

Bovendien is dit echt een ontzettend handig zakje! Ik denk bijvoorbeeld aan het inpakken van bikini’s of ondergoed wanneer je op reis gaat! Hiervoor lijken deze zakjes mij echt perfect! Birchbox Oktober 2014 - 07

Sneek peak van de inhoud! Zien jullie wat ik zie? :D:DBirchbox Oktober 2014 - 08

Beautyblender + Solid Blendercleanser – 30€
Jup! Een beautyblender! Dit was het eerste dat ik zag toen ik het zakje opende en ik werd meteen superenthousiast! De rest van de box maakte al niet meer zoveel uit want ik heb eindelijk een beautyblender! Ik wilde dit al zo enorm lang maar vond het toch wel aan de prijzige kant dus kocht hem nooit. Nu kan ik eindelijk zelf ondervinden waar deze hype om draait! Zoals je kan zien zit er nog iets onder de beautyblender: een reiniger voor de beautyblender.. Je kan deze echter ook voor je andere kwasten gebruiken volgens de instructies. Heel fijn!Birchbox Oktober 2014 - 09

Gilchrist & Soames Body Lotion 45ml – 236ml 16,35€
Hoe blij ik ook was met de beautyblender, ik wou uiteraard ook de andere producten zien! Als tweede zag ik deze body lotion van Gilchrist & Soames, een merk waar ik nog nooit van gehoord heb. Hij ruikt alvast superlekker en de verpakking maakt het makkelijk om hem mee te nemen op reis.
Birchbox Oktober 2014 - 10

Lollipops Make-up Nagellak 12ml – 8,90€
Iets waarvan we op voorhand wisten dat het in de box zou zitten is een rood lakje. Het is een lakje van het merk Lollipops, opnieuw een merk dat ik niet ken. Jammer genoeg staat er geen kleur op het flesje. Zoals ik al eens eerder op mijn blog gezegd heb, ben ik niet heel erg into de rode lakjes, maar ik ben wel benieuwd naar de kwaliteit van dit merk! Birchbox Oktober 2014 - 11

Number 4 Super Comb Prep & Protect 30ml – 200ml 23€ (Exclusief bij Birchbox)
Ook hier was ik enorm enthousiast over: Number 4 Super Comb, Prep & Protect. Klinkt als iets dat op mijn lijf geschreven is want doorkambaarheid van mijn haar is bij mij vaak een probleem! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe en goede antiklitten sprays, dus deze gaat zeker in de test! Opnieuw vind ik het handig dat het een klein flesje is. Mini verpakking van dit soort producten vind je niet vaak dus meenemen op vakantie is nogal moeilijk. Dit flesje kan daar vanaf nu voor dienen! De manier waarop ze het product op het flesje omschrijven vind ik erg leuk en het klint alvast heel goed!
Op het flesje: “Strengthens and repairs last summer’s “too many weekends in Rio” hair. Leave-in-conditioner with instant detangling is ideal for all hair types. Provides color protection and an extra dose of UV protection”
Birchbox Oktober 2014 - 12

Balance Me Wonder Eye Cream 7ml – 15ml 27,50€ (Exclusief bij Birchbox)
Van Balance Me zat er een oogcrème bij. Ik test momenteel die van benefit, dus deze komt ietsje later aan bod.Birchbox Oktober 2014 - 13

The Balm Stainiac in de kleur 1,2ml – 8,5gr 13,50€
En als laatste zat er een lipstain van The Balm in de box. Deze heb ik al (ook in mini formaat) en vind ik zo prettig dat ik hem eigenlijk zelden gebruik uit schrik dat hij op zou geraken, haha! Fijn dus dat ik nu een backup heb!
Birchbox Oktober 2014 - 14
Zo, dat was alles wat deze maand in de Brichbox zat! Ik ben echt enorm enthousiast over alles wat erin zit en dan vooral over de beautyblender en de spray van Number 4!

De box was er sneller dan verwacht, misschien omdat ik de prettybox altijd veel later kreeg en dat dus nog in mijn hoofd zat, dus qua levertijd ben ik ook tevreden! Zoals je kan zien zitten er zowel full size als mini producten in de box en dat vind ik prima! De waarde van de box bedraagt zo’n 61€! Dat is al de helft van mij jaarabonnement in maar 1 box! Super! :D

Wat vind ik nog erg leuk aan de Birchbox? Wel, de doosjes zijn stevig genoeg om te beware en dat is gewoon handig, net zoals het zakje. Top, want ik hou van opbergspulletjes en organisatie! Daarnaast vind ik het een enorm voordeel dat je alle producten die je in de box krijgt gewoon op de website terug kan vinden. Is er dus een product dat je enorm fijn vond maar het jammer vindt dat het op is? Dan kan je het gewoon bijbestellen op de site van Birchbox! Superhandig vind ik dit want zo hoef ik niet te zoeken naar een product!

Zijn er ook nadelen? Tot nu toe heb ik nog geen nadelen aan de box ondervonden. Een abonnement is goedkoper dan de meeste andere beautyboxen, de levering is snel, de verpakking is leuk en eens iets anders en de producten zijn leuk (en sommigen wel héél leuk :D)! Het enige dat je als nadeel zou kunnen zien is dat er ook mini’s inzitten, maar dat is bij elke box wel het geval!

Wat vinden jullie van deze box? En wie is er overtuigd en wil ook een box of abonnement?

Love, Romina

20 Comments

 1. Hanna 18 oktober 2014

  Die reiniger van de beautyblender is echt top! Ik gebruik niets anders meer voor mijn kwasten

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 18 oktober 2014

   Ik ben er heel erg benieuwd naar! Ben er alleszins heel blij mee want het leek me wel een goede reiniger!


 2. Vanessa 18 oktober 2014

  Lijkt mij een leuke box!

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 18 oktober 2014

   Ik ben er alvast heel blij mee! Dankjewel om langs te komen!


 3. Bettie 18 oktober 2014

  Er zitten mooie producten in! Leuk!

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 18 oktober 2014

   Ja vind ik zelf ook! Dankjewel voor je bezoekje en reactie!


 4. Wauw ziet er goed uit zeg !!

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 18 oktober 2014

   Ja he! Ik ben echt blij! Nog geen spijt van mijn abonnement alleszins!
   Dankjewel voor je bezoekje en reactie!


 5. Sanne Makeupgorgeous 18 oktober 2014

  Waaw, er zit gewoon een beautyblender in de box! Hoe leuk :)!

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 18 oktober 2014

   Super he! Ik was hier zo blij mee!
   Dankjewel voor je bezoekje en reactie!


 6. Bianca - Miss Langhaar 18 oktober 2014

  Leuk dat er een BB in zit! De rest van de box spreekt me niet heel erg aan maar is wel mooi meegenomen

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 19 oktober 2014

   De rest is misschien wat minder voor sommigen, dat snap ik Ik vind persoonlijk het haarproduct ook echt superleuk Maar natuurlijk is de BB hier wel de grootste aanwinst, en kunnen ze moeilijk allemaal producten met die waarde in de box steken


 7. TheLizzer 19 oktober 2014

  Eindelijk een beauty box die me aanspreekt én verkrijgbaar is in ons Belgenlandje! Ik was sinds de aankondiging dat Birchbox ook naar België verzonden zou worden aan het twijfelen of ik me zou abonneren en je blogpost heeft me eindelijk over de streep getrokken Ik heb je linkje gebruikt om me te abonneren
  En bijkomend voordeel, mijn Frans gaat er keihard op vooruit gaan

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 19 oktober 2014

   Oh super dat je ook besteld hebt! Veel plezier met de boxen! Ik ben blij dat je mijn artikel leuk vond!
   En inderdaad, haha, mijn frans wordt op deze manier nog eens wat ingeoefend Kan ik zeker gebruiken!


 8. dresses and daisies 19 oktober 2014

  Dus die box wordt verzonden naar België, maar de uitleg is toch volledig in het frans? Die fransmans toch, die buigen toch voor niemand he

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 19 oktober 2014

   Inderdaad, haha Ze zullen op dat gebied misschien nog bezig zijn met de ‘overgang’ ofzo Maar op deze manier gebruik ik mijn Frans nog eens dus erg vind ik het eigenlijk niet


 9. Wauw! Wat een geweldige inhoud! Ik ben er echt verbaasd over! Ik wil ook al zo lang een abo op een beautybox, dus deze is ook in de running! Gaat nog een moeilijke keuze worden haha! Nu ja ik wacht nog tot de zomer voor een abo, want ben nu aan het sparen voor iets heel anders

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 19 oktober 2014

   Ja he Ik was zo blij toen ik de box en het zakje opende! Tot nu toe kan ik deze box in ieder geval aanraden. Ik geef mijn voorkeur aan deze boven die van Deauty en Prettybox tot nu toe Hij is goedkoper en de producten van deze box bevallen veel beter dan die van Deauty en Prettybox Voor wat spaar je nu, als ik zo nieuwsgierig mag zijn?


 10. Jana 19 oktober 2014

  Wow, super die beautyblender! De eerste beautybox die me een wauw-gevoel geeft. Best wel jammer dat niet iedereen die gekregen heeft. Mocht iedereen die gekregen hebben had ik denk ik wel al een abbo genomen. Nu wacht ik denk ik nog een maandje af.

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 20 oktober 2014

   Ik ben het met je eens over dat wauw-gevoel! Inderdaad wel jammer dat niet iedereen die gekregen heeft! Hopelijk is de box volgende maand wel even leuk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge