Body Tattoos by Catrice

Catrice kwam deze maand uit met een limited edition collectie body tattoos! Body tattoos vind ik echt super voor in de zomer, bijvoorbeeld voor aan het zwembad! Zo heb je toch een soort van accessoire zonder echt juwelen aan te moeten doen. Ik laat jullie de volledige collectie van catrice zien!

Polette - DaintyRibbons.com -1

Ik laat eerst kort even de 3 verschillende setjes zien, daarna zien jullie de tattoos in actie!

C01 Oriental Ornaments

Polette - DaintyRibbons.com -1-3

C02 Ethno Elements

PicMonkey Collage2

C03 Signs of Simplicity

PicMonkey Collage3

Onlangs ging ik op vakantie naar Dubai, en natuurlijk kon ik het niet laten om mijn lijf vol te kleven met deze body tattoos! Ik ging voor eentje achter m’n rechteroor, eentje op m’n rechter sleutelbeen, eentje op m’n borstbeen, 2 op m’n vingers en eentje op m’n voet! Aanschouw hieronder de foto’s van het resultaat!

Polette - DaintyRibbons.com -12

Ik ben zelf echt heel blij met hoe deze eruit zien en hoe ze aanbrengen. De manier waarop je deze aanbrengt is zoals elke andere body tattoo. Denk aan de tattoos die je vroeger als klein kind wel eens op je arm liet zetten uit een kinder surprise!

Polette - DaintyRibbons.com -10

In de sets zitten zowel gouden als zilveren tattoos. Ik ging deze keer voor gouden tattoos, maar natuurlijk kan je ze ook gewoon door elkaar gebruiken. Ain’t nobody got time for rules!

Polette - DaintyRibbons.com -13

Ook de houdbaarheid van deze tattoos vond ik super! Afhankelijk van de plaats waar je ze zet blijven ze 2 dagen tot een week zitten. Op mijn handen waren ze er na ongeveer 2 dagen volledig af. Dat komt uiteraard omdat ik mijn handen dagelijks meerdere keren was. De veer op mijn voet daarentegen, bleef ongeveer een week zitten.

bridesmaid dresses

Deze tattoos zouden in april verkrijgbaar zijn en ik ben er dus vrij laat mee, maar als je ze nog kan scoren, zou ik dat zeker en vast doen! Er zitten ontzettend veel tattoos in een pakje, en voor 1 set van 2 vellen betaal je €4,99.

Polette - DaintyRibbons.com -11

De tattoos zijn verkrijgbaar bij kruidvat, dus go get them while you can!

Polette - DaintyRibbons.com -9

* Dit artikel bevat een product dat ik ontvangen heb ter review.
Alle meningen zijn uitsluitend van mij en 100% eerlijk.

6 Comments

 1. Tania 29 april 2016

  Ze zien er heel leuk uit. Echt iets voor tijdens de zomer (als het ooit eens goed weer wordt hier)
  Tania onlangs geplaatst…Favorieten AprilMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 2 juli 2016

   Haha ja, dat laatste inderdaad


 2. Wat een heerlijk zomerse foto’s

  Beantwoorden
  • Romina 2 juli 2016

   Dankjewel!!


 3. Nele 3 mei 2016

  Oeeeh, ze zien er zo cool uit !! hebben hebben hebben !!!
  Nele onlangs geplaatst…Dit was aprilMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 2 juli 2016

   Hihi, ja ze zijn echt tof he


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge