Boho Fashion Inspiratie

De zomer is in aantocht (eindelijk :D) en dat wil ook zeggen dat de festivals weer in het vooruitzicht staan. Als ik aan festivals denk, denk ik instant ook aan bohemian topjes! En niet alleen voor festivals zijn dit soort topjes tof, ook voor de zomer in het algemeen zijn dit fashion must haves als je het mij vraagt! Ik laat jullie vandaag enkele van mijn favorietjes zien!

Niets zo zalig als een los, luchtig, flowy en licht topje op een zomerse dag. Ik vond er een heel aantal in diverse kleuren, maar begin met mijn persoonlijke favoriet: deze witte tunica met kant. De wijde mouwtjes zijn perfect voor op warme dagen en de kleine kwastjes en het gehaakte kant zorgen voor een instant boho feel!

C&A Tunica met kant

Witte/Crème Boho

Natuurlijk zijn er nog tal van andere witte blouses met subtiele boho touch. Deze crème witte blouse met de tegenwoordig erg hippe vetersluiting vooraan kon uiteraard niet ontbreken. En om de boho trend langzaam op te bouwen in dit artikel koos ik ook nog voor deze witte blouse met vleermuismouwtjes en dit katoenen crèmekleurige shirtje!

Ball Gown Wedding Dress NZ

The Real Deal

En voor wie helemaal voor de boho look gaat, zijn er uiteraard ook tal van topjes en blouses met een bohemian patroontje. Mijn favorieten zijn deze 2 exemplaartjes van C&A: Eentje met een paisleyprint en eentje met cutouts! Love it! Met deze topjes ben je in no time festivalproof!

bohemian by C&A

Black Bohemian Goddess

Voor wie toch liever op safe speelt, heb ik ook nog een elegante, zwierige, zwarte blouse gevonden. And let’s be honest, dit kan je het hele jaar door wel dragen!

C&A Chiffonblouse

Heatwave Boho

Ik sluit dit artikel af met enkele leuke variaties op spaghettitopjes. Je weet wel, voor het geval de weergoden ons enkele hete dagen zouden bezorgen deze zomer! Het roze topje is van deze 3 denk ik wel mijn favoriet, maar ook het lichtbruine met kant en het topje met het bloemenprintje kunnen mij bekoren!

pink prom dress

En pssst, als die hete dagen toch niet zouden komen, al deze topjes zijn uiteraard ook supermooi onder een blazertje!

Voor welke zomerse blouse of top ga jij deze zomer?

2 Comments

  1. OohLaBlush.be 11 mei 2016

    Leuke items!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge