Brows on Fleek: Mijn Budget Wenkbrauw Routine

De laatste tijd krijg ik gergegeld complimentjes op mijn wenkbrauwen via Instagram. Superleuk naruurlijk en daarom besloot ik mijn wenkbrauw routine van A tot Z te filmen! Benieuwd hoe ik mijn wenkbrauwen wax, epileer en invul? Kijk Snel verder!

Om mijn wenkbrauwen mooi te houden maak ik gebruik van verschillende producten. Zo start ik mijn routine met de wenkbrauw wax strips van Eylure (laat dit je niet afschrikken!). Daarna ga ik aan de slag met een pincet, gevolgd door een spooly en schaartje. Met deze laatste zorg ik dat mijn wenkbrauwen strak worden. Vervolgens haal ik de babyhaartjes weg met een scheermesje voor wenkbrauwen en tot slot kleur ik ze op een natuurlijke manier in. Hiervoor gebruik ik een product dat jullie misschien zal verrassen, aangezien dit geen wenkbrauw product is! Ontdek het snel in de video hieronder!

Kan je de video niet zien? Klik hier!

Ik hoop dat jullie de video nuttig vonden en misschien iets hebben bijgeleerd voor jullie eigen wenkbrauw routine!

Wat is jouw geheim voor on fleek wenkies?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge