Café Beauté Hasselt ▴ Opening

Als ik twee dingen zou moeten noemen waarvan ik enorm kan genieten dan zijn dat ongetwijfeld beauty en lekker eten. Mijn blog verraadt het al, ik ben een beautyjunkie, een make-up lover. Wanneer ik deze passie kan combineren met vriendinnen en lekker eten, oh boy, ben ik een gelukkig mens. Café Beauté kwam onlangs op de proppen met een gloednieuw concept, en laat dit nu perfect aansluiten met bovenstaande. Ik vertel jullie meer over hun concept en geef jullie een kijkje binnenin! Enjoy!

cafe-beaute-hasselt-daintyribbons-com-1

Café Beauté lanceert een nieuw concept: Tea time of aperitieven met vriendinnen in combinatie met beauty behandelingen. Perfecte combinatie als je het mij vraagt. In dit salon kan je gezellig met vriendinnen op de koffie komen, letterlijk en figuurlijk. Je kan er gezellig iets drinken en een hapje eten, maar je kan er ook binnenspringen voor het bijwerken van je wenkbrauwen, facials, make-up, hairstyling en nog veel meer. Het volledige aanbod vind je hier terug.acafe-beaute-hasselt-daintyribbons-com-4

cafe-beaute-hasselt-daintyribbons-com-6

Alsof dit nog niet genoeg is, kan je er ook tal van prachtige makeup merken scoren. Merken die elders in België vrij moeilijk te krijgen zijn. Ik denk hierbij aan Morphe, Inglot, BellápierreAnastasia Beverly Hills en de immens  zachte kwasten van Blush Brushes.

lace front wigs cafe-beaute-hasselt-daintyribbons-com-1-2

Mijn eerste bezoek aan Café Beauté samen met Ellen en Stefania was een schot in de roos en zal zeker en vast niet het laatste zijn. Nogmaals bedankt Ellen om me mee te nemen naar dit stukje paradijs in beautyland!

cafe-beaute-hasselt-daintyribbons-com-2

6 Comments

 1. Jana 3 oktober 2016

  Dat is een leuk concept! Het ziet er ook ontzettend gezellig uit. Jammer dat ik er niet kon bij zijn x

  Beantwoorden
  • Romina 11 november 2016

   Zeker eens langsgaan want het is inderdaad echt een leuk concept!


 2. Sarah Ouaamari 4 oktober 2016

  Das daar echt heaven geweest precies

  Beantwoorden
  • Romina 11 november 2016

   Yes indeeddd!!!


 3. Elke 15 november 2016

  Oooh zo leuk! Hier wil ik zeker eens naar toe!
  Elke onlangs geplaatst…DIY // pearls and fashionMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 15 juni 2017

   Zeker doen! Het is de moeite!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge