Cadeau Tip Voor Hem en Haar ♥ CaseApp

Kerst is in aantocht. Nog enkele nachtjes slapen en de cadeautjes onder de boom mogen opengemaakt worden! Het is natuurlijk leuk om zelf cadeautjes te krijgen, maar geef toe: een cadeautje geven en de reactie van die persoon zien, is toch ook een geweldig gevoel. Vooral als het een persoonlijk cadeautje is. Ik laat jullie vandaag een voorbeeld zien van een ideaal gepersonaliseerd cadeautje, waar iedereen blij mee zou zijn: CaseApp!

CaseApp Gerpersonaliseerd smartphone hoesje -dec.2015- DaintyRibbons.com04

Wie mijn blog al een tijdje volgt, herkent dit vast wel. CaseApp is een webshop waar je hoesjes en skins voor allerlei toestellen (denk aan smartphones, laptops,…) kan bestellen maar ook zelf kan ontwerpen! Een tijdje geleden mocht ik van hen al een hoesje ontwerpen voor mijn iPhone. Ik koos voor een design dat bij mijn blog paste, met enkele foto’s van mij en mijn vriend. Dit is een zelf bedacht ontwerp, maar in de design tool van CaseApp kan je ook allerlei leuke afbeeldingen en tekstjes vinden om het wat makkelijker te maken voor jezelf.

CaseApp Gerpersonaliseerd smartphone hoesje -dec.2015- DaintyRibbons.com03

Onlangs werd ik opnieuw gecontacteerd door CaseApp, met de vraag of ik opnieuw een hoesje wou ontwerpen. Omdat ikzelf enorm tevreden ben over de kwaliteit van mijn vorige hoesje van CaseApp, vond ik het niet nodig om voor mezelf een nieuw hoesje te creëren. Daarom besloot ik deze keer een hoesje voor mijn broer te bestellen. Ik liet hem zelf een ontwerp kiezen, zodat ik zeker ben dat hij het hoesje leuk vindt. Hij koos voor een mat hoesje met een schilderij wat ik ook heel erg bij hem vind passen. De kwaliteit van het hoesje is opnieuw zoals ik het verwacht had: Stevig en perfect afgewerkt.

CaseApp Gerpersonaliseerd smartphone hoesje -dec.2015- DaintyRibbons.com02

De hoesjes van CaseApp zijn absolute aanraders. Ze zijn kwalitatief enorm goed en beschermen het toestel goed. Ik heb het mijne al sinds begin juli en hoewel ik mijn gsm vaak laat vallen (whoops :D) is er nog steed niets aan het hoesje of aan mij iPhone.

CaseApp Gerpersonaliseerd smartphone hoesje -dec.2015- DaintyRibbons.com01

Niet alleen ben ik fan en kan ik CaseApp dan ook volledig aanraden, met de kortingscode DRIBBONSCASE mag ik jullie tot 31 december 20% korting geven.

* Dit artikel bevat een product dat ik ontvangen heb ter review.
Alle meningen zijn uitsluitend van mij en 100% eerlijk.

2 Comments

  1. Kyara 21 december 2015

    Mooie hoesjes! Ik vind ze wel aan de prijzige kant…

    Beantwoorden
    • Romina 21 december 2015

      Oh echt? Ik vind dat persoonlijk echt enorm goed meevallen als je in je achterhoofd houdt dat dit een gepersonaliseerd hoesje is en het dus uniek is. En ze zijn enorm stevig dus je hebt er echt jaren plezier van!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge