Catrice Limited Edition VISIONairy Vitamin Lip Treatment

Vandaag deel ik 2 lipglossjes uit de limited edition collectie van Catrice: VISIONairy. Catrice noemt ze Vitamin Lip Treatments en er zijn 2 kleuren verkrijgbaar: 01 Apricosy Daydream en 02 Veil of Vision. Kijk je mee wat ik ervan vind?

SAMSUNG CSC

De verpakking is niet heel bijzonder, maar wel gewoon leuk. Een basic tube met zilveren opdruk en een extraatje om duidelijk te maken dat het om een limited edition gaat.SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

De lipglossjes beschikken over een standaard doe foot applicator. Dit heb ik zelf het liefst als het om lipgloss gaat, dus dit is alvast een pluspunt.SAMSUNG CSC

En dit zijn de kleuren. Links zie je 01 Apricosy Daydream, een peachy kleurtje en rechts zie je 02 Veil of Vision, een licht paarsig kleurtje. Beide glossjes bevatten microglitters. Ik vind dat zelf wel mooi in lipgloss, zolang de glitters niet te voelen zijn op de lippen en dat is hier niet het geval. Daar ben ik dus ook blij mee! SAMSUNG CSC

De glossjes dekken niet echt, dat kan je uit de swatches al opmaken, maar dat verwachtte ik nu ook niet. Als je eerder van dekkende lipproducten houdt, is dit misschien niets voor jou.SAMSUNG CSC

Swatch op de lippen: 01 Apricosy Daydream
Eerst en vooral: let niet te hard op mijn lippen zelf. Ik heb tijdens de examens altijd last van koortsblaasjes en dat blijf je lang zien. Het ‘vlekkerige’ dat je dus ziet aan de rand van mijn lippen zijn ‘littekentjes’ van de koortsblaasjes. Ik zeg littekentjes tussen aanhalingstekens omdat dit wel weggaat maar altijd even duurt helaas.
Zoals je kan zien, en zoals ik al zei, is dit glossje niet dekkend. Je ziet vooral wat glans en micro glitter. Het geeft mijn lippen wel een lichte peachy kleur. Hou er wel rekening mee dat mijn lippen van mezelf al vrij gepigmenteerd zijn, dus die peachy kleur zie je bij mij niet heel erg terug.SAMSUNG CSC

Swatch op de lippen: 02 Veil of Vision
Bij dit glossje komt de kleur wat meer over. Al moet ik wel zeggen dat ik het een vrij speciale kleur vind. SAMSUNG CSCOver het algemeen vind ik de glossjes wel fijn. Ze plakken niet te erg en blijven redelijk goed zitten. Ik zou ze zelf niet zo snel alleen dragen, maar eerder bovenop een lipstick, vooral 02 Veil of Vision.

De VISIONairy limited edition collectie van Catrice is te koop bij kruidvat en trekpleister. Voor deze glossjes betaal je €3,49 per stuk.

8 Comments

 1. Jolien Nathalie 28 januari 2015

  Ik had de kans om ze te swatchen i de winkel en ik vond ze iets te plakkerig naar mijn zin Leuke review! Hoe zijn je examens geweest? xxx

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 4 februari 2015

   Thanks! Examens waren moeilijk, althans eentje. Mijn resultaten weet ik nog niet dus ik zit vol zenuwen nog te wachten


 2. Fientje 28 januari 2015

  Ze zijn inderdaad zeker niet verkeerd, maar ik zou ze ook over een lipstick dragen!

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 4 februari 2015

   Ja inderdaad! Ze geven niet zoveel kleur af jammer genoeg.


 3. lisa prince 28 januari 2015

  oh i do love the look of these very sleek

  Beantwoorden
 4. beautifulday4makeup 29 januari 2015

  Ik vind de peachy kleur wel mooi
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Une nuit à Bali droge olieMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge