Challenge: Spending Ban!

Vandaag heb ik een heel kort artikeltje voor jullie. Het gaat namelijk over een challenge die ik ga doen: een spending ban! Lees snel verder wat dat precies inhoudt en waarom ik dit doe!

vvvZoals jullie misschien wel weten ben ik pas terug van Dublin. Onlangs ging ik ook naar Londen en deze combinatie heeft er natuurlijk voor gezorgd dat ik veel geshopt heb! De shoplog komt er snel aan en daarin zullen jullie zien dat het veel is! Natuurlijk heb ik ondertussen helemaal niks meer nodig, ik heb voorraad genoeg voor alle producten die ik nodig heb! En dat is de reden dat ik een spending ban ga doen!

Wat houdt dit in?
In het kort wil het gewoon zeggen dat ik niets meer mag kopen van mezelf! Ik werk sinds kort en eigenlijk zou ik goed kunnen sparen nu, maar dat is nog niet gebeurd! Dat is dus wat ik nu wel wil doen en daarom heb ik vanaf gisteren besloten niets meer te kopen op gebied van beauty (makeup, verzorgingsproducten, doucheproducten, …).

Hoelang ga ik dit doen?
De bedoeling is om dit zeker de hele maand december vol te houden, maar misschien ook langer. Dit wil niet zeggen dat ik geen cadeautjes mag kopen voor kerst (voor familie en vrienden), het wil enkel zeggen dat ik niets voor mezelf mag kopen, gewoon omdat ik niets nodig heb!

Dit was eigenlijk alles wat ik even wou vertellen. Ik heb nog meer dan voldoende producten om te reviewen dus dat zal alvast geen probleem zijn Laat het zeker even weten als jij deze challenge ook aangaat met jezelf! Lijkt me leuk om te weten!

Love, Romina

4 Comments

 1. beautifulday4makeup 2 december 2014

  Wat een leuk idee. Ik doe mee vanaf vandaag ( uitzondering voor de deautybox en de boxen/pakketjes die al naar mij onderweg zijn)

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 4 december 2014

   Bij mij is de birchbox dan ook een uitzondering wantje daar heb ik nu eenmaal al een abonnement op Verder is er voor mij niets meer onderweg. Dus nu proberen om een maand lang niks van makeup enzo meer te kopen


 2. Anneleen 3 december 2014

  Ik ben ook al even aan een ‘spending ban’ bezig… niet dat ik niets gekocht heb, maar alleszins veel minder als anders :p Maar ik zou beter ook een gehele stop doen! Misschien dat ik gewoon met je meedoe! Dat helpt misschien, dan kunnen we elkaar steunen! Btw ik wist niet dat je naar Dublin bent geweest! Wat ben je ga doen? Gewoon een citytripje? Was Dublin mooi btw?

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 4 december 2014

   Ik ga echt proberen helemaal niets van makeup en verzorging te kopen Wordt niet simpel want als er een limited edition uitkomt… En inderdaad, als we elkaar een beetje helpen moet dat wel lukken he We zijn er gewoon op citytrip geweest! Veel geshopt eigenlijk Heel leuk om eens naartoe te gaan en ik vind het voor herhaling vatbaar!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge