Chubby Bunny Challenge met Femke van Sparkles of Makeup

Vandaag is een beetje spannend voor mij. De eerste video waarin ikzelf ook in beeld ben staat online! Ik name met Femke van Sparkles of Makeup onlangs enkele videos op en ook op haar kanaal en blog kan je binnenkort dus een video van ons beide verwachten.

Vandaag hebben we dus de Chubby Bunny Challenge voor jullie. Dit is de 2de video die we samen opnamen, dus let vooral niet op mijn awkardness (die nog wel even zal blijven in eventueel toekomstige videos). Let ook niet op mijn haar. Ik dacht dat het goed zat toen we begonnen met filmen, maar dat is dus totaal niet het geval haha.

Hopelijk vinden jullie het een toffe video! Vergeet dan zeker niet te abonneren, een duimpje omhoog te geven en te reageren! Ik ben enorm benieuwd (en een beetje zenuwachtig) naar jullie reacties!

Veel kijkplezier!

2 Comments

  1. beautifulday4makeup 2 juli 2015

    Het ziet er echt heel leuk uit
    beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Disney Favorites – Enchanted: Happy Working SongMy Profile

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge