Ciaté Emerald Collection – Caviar Nails

In een prettybox ontving ik onlangs deze set van Ciaté. Deze draaide rond de kleur emerald, en in deze set zitten enkele spulletjes om speciale effecten op je nagels te creëren. Vandaag test ik de caviar nails uit. Kijk snel verder naar het resultaat!


*** Up April 2014 - 085

Zoalsje kan zien zitten er glitter, flocking powder en caviar beads in deze set, maar vandaag laat ik enkel het effect van deze laatste zien. Indien je de andere 2 ook graag ziet, laat dat dan zeker even weten! *** Up April 2014 - 086Dit is wat je nodig hebt voor de caviar nails (alles zit in de set): Een lakje, caviar beads en een mini trechtertje.Ciaté - 1

Het aanbrengen ging echt heel makkelijk. Eerst bracht ik een basecoat aan (niet inbegrepen). Als volgende bracht ik op elke nagel een eerste laagje van de groene lak aan. Wanneer dit droog was, bracht ik op de ringvinger een tweede laagje aan. Onmiddellijk erna, terwijl de lak nog nat is strooi ik de caviar beads royaal over mijn nagel. Hiervoor hier ik mijn hand boven de deksel van een doos. Op deze manier werden de beads opgevangen en kon ik deze later met het trechtertje terug in het flesje gooien. Als laatste bracht ik een tweede laagje groene lak aan op de andere nagels. Ciaté - 2

En dit was het resultaat. Ik raad aan om de beads lichtjes aan te drukken na het strooien. Doe dit niet te hard, want dan verschuiven ze nog een beetje. Je kan er ook voor kiezen om een topcoat aan te brengen over de beads. Al vond ik niet dat dat heel veel invloed had op de stevigheid van de beads. Ik was best wel verrast over hoelang ze bleven zitten: toch zeker een aantal dagen. Ik dacht persoonlijk dat ze er dezelfde dag voor een groot deel af zouden zijn omdat het toch iets dikker op je nagel ligt.Ciaté - 3Ik ben best tevreden over deze set, of althans over de caviar beads uit de set. Zelf had ik deze kleur niet gekozen, maar het is wel eens leuk zo nu en dan.

Wat vind jij van deze nail art?

Love, Romina

5 Comments

 1. Anneleen 23 juli 2014

  Ik vind deze er echt wel heel mooi uitzien! Lekker zomers!
  Ben de laatste tijd zelf ook meer bezig met mijn nagels, dus zo een setje zou leuke toevoeging zijn! :d

  Beantwoorden
  • PRETTYBOX 24 juli 2014

   Hi Anneleen,

   Wat leuk om te lezen dat je enthousiast bent over de Ciaté Emerald Collection! Mocht je nog zo’n setje willen aanschaffen; we hebben nog een aantal PRETTYBOXEN met o.a. deze Ciaté set op voorraad. Wanneer je interesse hebt, kun je een mailtje sturen naar info@prettybox.nl. Groetjes, Team PRETTYBOX.


  • Romina D'Astolfo 24 juli 2014

   Ja he Ik vind het ook leuk dat er 3 verschillende ‘texturen’ inzitten! De glitter lijken mij ook heel mooi dus die ga ik ook eens proberen!


 2. Margo 13 augustus 2014

  Wat leuk, ben dol op caviar en leuke kleur lak ook!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge