Copacabana by Polette

Waar een bril vroeger voor mij eerder iets was dat ik nodig had, is het de laatste tijd ook iets geworden dat ik leuk vind! Het feit dat mijn ogen nood hebben aan een bril is natuurlijk niet super tof, maar het feit dat ik mijn bril kan aanpassen aan mijn outfit en mood maakt het een stuk toffer. Vandaag laat ik jullie een nieuw exemplaar van Polette zien, een budget en trendy brillenmerk: Copacabana!

Polette - DaintyRibbons.com -5

Polette heeft halsoverkop mijn hart veroverd. Al sinds mijn eerste kennismaking met Polette wist ik dat ik nooit meer een bril van een ander merk zou kopen. De reden? Simpel: de brillen zijn enorm betaalbaar, super trendy en kwalitatief gewoon fantastisch.

Polette - DaintyRibbons.com -9

Niet alleen zijn de brillen enorm betaalbaar en kwalitatief goed, iedereen vind wel wat voor zichzelf. Een standaard bril op sterkte, een funky bril op sterkte, een funky bril met modeglazen (zonder sterkte), een fancy zonnebril, een all round zonnebril op sterkte, een gepersonaliseerde bril met gekleurde glazen naar smaak, … You name it, they’ve got it!

Polette - DaintyRibbons.com -7

Ik ging deze keer voor de bril met de naam ‘Copacabana’. (Psst, nog een tof extraatje: alle brillen hebben supertoffe namen! ) Ik wou een zomers modelletje met iets grotere glazen dan ik gewoon ben. Dit montuur sprak me meteen aan en was al snel de uitverkorene.

cheap full lace wigs

Het bloemenpatroontje zorgde er bij deze bril voor dat ik op slag verliefd was. Zomers en fris, precies wat ik wou!

Polette - DaintyRibbons.com -10

Voor de Copacabana betaal je amper €20! De prijzen van aangepaste glazen beginnen al bij €5,99.

Polette - DaintyRibbons.com -6

Naast een enorm ruime keuze aan (zonne-)brillen, kan je bij Polette ook terecht voor beschermhoesjes en brillendoekjes. Deze keer ging ik voor het hoesje met de naam ‘Tempo’ (€5,99).

Polette - DaintyRibbons.com -12

Wie nog op zoek is naar een bril, welk soort dan ook, kan ik zeker aanraden eens een kijkje te nemen bij Polette. De kans dat je niets vind naar jou smaak is zo goed als nihil! Happy Shopping!

Polette - DaintyRibbons.com -11
* Dit artikel bevat een product dat ik ontvangen heb ter review.
Alle meningen zijn uitsluitend van mij en 100% eerlijk.

4 Comments

 1. Stefania 27 april 2016

  ooohh echt een schoontje!

  Beantwoorden
  • Romina 2 juli 2016

   Thankyouuuu


 2. Hij is echt wel heel mooi!
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Scholl Velvet Smooth Express PediMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 2 juli 2016

   Dankjewel!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge