Cuteness Overload – Chi Chi Blogger Competition

If you are a dress kinda girl, this blog post will definitely be for you considering the cute dresses that will follow. So keep on reading and discover some cuteness overload! 
Als jij een jurkjes-achtig meisje bent, zal deze blog post echt iets voor jou zijn gezien de leuke jurkjes die zullen volgen. Dus blijf lezen en ontdek een overbelasting aan schattigheid! 


When I got an e-mail from etailPR about the Chi Chi Blogger Competition, I immediately was drawn in. I saw the competition ends tomorrow so decided to dive right in! I mean, why wouldn’t I? Have you seen their website? Ö All I have to do is make my wishlist of my favorite Chi Chi dresses (and boy, was that hard! I’m really bad at making decisions and all of these dresses are so cute!) and I’m in the running for a £200 voucher to spend at Chi Chi. So let’s dive into it, let’s make a wishlist!
Toen ik een e-mail kreeg van etailPR over de Chi Chi Blogger Competition, werd ik er onmiddelijk toe aangetrokken. Ik zag dat de wedstrijd morgen eindigt, dus besliste ik om er onmiddelijk in te vliegen! Ik bedoel, waarom zou ik dat niet doen? Heb je hun website gezien? Ö Alles wat ik moet doen is een verlanglijstje maken van mijn favoriete Chi Chi jurken (en jongens, dat was moeilijk! Ik ben heel slecht in het nemen van beslissingen en al deze jurken zijn zo leuk!) en ik ding mee naar de waardebon van £200 om volledig bij Chi Chi op te maken. Dus laten we erin vliegen, laten we een verlanglijstje maken!

I chose to show you 3 short and 3 long (well actually one of those is a high-low, but oh well) dresses that are on my wishlist. Originally my wishlist was way longer, but if I would add al the dresses I liked, you would be scrolling forever through this post.
Ik koos ervoor om 3 korte en 3 lange (nu ja, eentje ervan is eigenlijk een high-low, maar ach ja) jurken uit mijn verlanglijstje te laten zien. Oorspronkelijk was mijn verlanglijstje veel langer, maar als ik alles hier zou moeten laten zien, zou je een eeuwigheid door deze post moeten scrollen.


First of all, the short dresses: Kassidy, Salvadora, Georgie. These dresses are just adorable in my opinion! And I must say, the middle one is probably my favorite out of all of them. Not just because of how it looks (I love how it has a necklace build into it), but also because of the name (I love that all of the dresses have cute names!). Salvadora really reminds me of my nonna (which is grandma in Italian). It’s almost like a combination of her first name, Dora, which is also my middle name, and her last name, Salvatore.
Eerst en vooral, de korte jurkjes: KassidySalvadoraGeorgie. Deze jurken zijn in mijn ogen echt zo schattig! En ik moet zeggen, de middelste is waarschijnlijk toch wel mijn favoriet van allemaal. Niet alleen om hoe hij eruit ziet (ik vind de ‘ingebouwde’ ketting super), maar ook omwille van de naam (Ik hou ervan dat alle jurken leuke namen hebben!). Salvadora doet me echt denken aan mijn nonna (Italiaans voor oma). Het is precies een combinatie van haar voornaam, Dora, wat ook mijn 2de naam is, en haar achternaam, Salvatore.

Now on to the longer dresses: Ivette, Blanca, Aleece. I don’t have any long dresses so far, just because I never found one that looks really good without being to much. But on the Chi Chi website I found multiple cute maxi dresses. Two of them are shown here, which I would definitely wear! Also for those of you who like a high-low dress, there are plenty of dresses to choose from. Personally the one you see here is my favorite high-low one.
Nu op naar de langere jurken: IvetteBlancaAleece. Ik heb geen enkele lange jurk tot nu toe, gewoon omdat ik er nog geen gevonden heb die er goed uitziet zonder TE te zijn. Maar bij Chi Chi vond ik meerdere maxi jurken. Twee daarvan zie je hier. Deze zou ik zeker dragen! Ook voor wie graag high-low jurken ziet is er keuze genoeg. Degene die je hier ziet is persoonlijk mijn favoriet.


What are your favorites? Leave it in the comments, or maybe you can enter the competition too? 
Wat zijn jouw favorieten? Laat her achter als een reactie, of misschien kan jij ook meedoen met de wedstrijd?


xoxo
Sweet. Sparkly. Serendipity.



6 Comments

 1. Marijke 20 augustus 2013

  OMG die Georgie dress is echt té mooi!

  Beantwoorden
  • Er zijn echt superveel mooie kleedjes! Ik vond het echt moeilijk om een selectie te maken, maar kon het ook niet te lang maken he


 2. Jane Stevens 22 augustus 2013

  It is really very important post for woman. They will able to learn more about their fashion from this post.

  Beantwoorden
 3. Ashley Taylor 23 augustus 2013

  The hi-low dress is so cute. Would be great for New Years (with tights!), don’t ya think?

  xo Ashley
  thetiniestfirecracker.com

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge