Dr. Martens on a budget – 2 outfits met Dazzle boots

Hoewel ik zelf totaal geen fashionista ben, boy do I loovvee me some new clothes & shoes. En de laatste maanden is mijn liefde voor schoenen alleen maar toegenomen. (Hmm, hoe zou dat komen..?) Mijn nieuwste paar is een paar waarvan ik zelf dacht ze nooit in m’n kast te hebben, tot ik ze aan een zéér aantrekkelijke prijs zag en ze toch eens passte. Ik laat jullie 2 outfits zien met deze Dr. Martens look-a-likes voor een klein prijsje.

Ik heb het over mijn nieuwe Dazzle boots: een budget alternatief voor Dr. Martens, die net iets minder zwaar ogen. Hoewel ik enorm twijfelde met de botjes in luipaard print – want hot hot hot – ging ik voor de meest ‘veilige’ optie: zwart. Meer in het bijzonder zwart laké. Maar voor wie graag een speelsere versie heeft, deze botjes zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren/prints voor dames en 5 verschillende kleuren/prints voor meisjes. Ideaal dus voor jezelf en je mini me!

Outfit 1 – Casual jeans

Een eerste manier om deze Dazzle boots te combineren is met een jeans en zwarte top. In dit geval kies ik ervoor mijn broek over de Dazzles te dragen.

Door mijn broek lichtjes op te rollen komen de Dazzle boots soms net iets meer tevoorschijn en leunt mijn broek op bepaalde plaatsen op de botjes, wat het net iets speelser maakt.

De zwarte laké botjes in combinatie met satijn-look top maken van de outfit één geheel. De jeans daarentegen maakt van deze zwarte combo een casual outfit, perfect voor elke dag.

Outfit 2 – Edgy but classy

Een kleur waar ik vaak naar grijp is – you guessed it – zwart. Vandaar ook mijn keuze voor de zwarte laké Dazzle boots. Deze outfit is een go to omdat het makkelijk te combineren is maar tegelijk ook een girly en stoere vibe heeft.

Omdat ik in deze outfit voor een zwarte broek kies die minder contrasteert met de botjes, draag ik de broek deze keer in mijn Dazzle laarsjes. Let those babies do their magic!

Bovenop deze zwarte combo ga ik voor een grijze trui met parels op de mouwen. Dit maakt het dat tikkeltje girlier, wat volledig bij mij past.

Ik ben fan van deze outfits en draag ze non stop! Deze laarsjes zijn een must, of je nu voor zwart, bordeaux, groen of een printje gaat. Ze zitten hemels waardoor je ze zelden nog aan de kant zal schuiven voor andere lage botjes. En psst, momenteel zijn ze nog hééél even aan 50% verkrijgbaar bij Torfs! Thank me later!

1 Comment

  1. Anneleen Geukens 18 oktober 2018

    Heel leuke botjes!! Ik zal ze zeker eens bekijken als mijn loon er deze maand is Hopelijk zijn ze ook in grotere maten verkrijgbaar

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge