Desigual ♥ Fun en Fresh

Het gebeurde volgens mij nog nooit dat ik over een parfum schreef op mijn blog. Dat ligt deels aan het feit dat ik niet enorm goed ben in het omschrijven van geuren, maar ook aan het feit dat ik niet snel een echte favoriete geur vind. Toch wil ik het deze keer proberen, want deze geuren van Desigual (en dan voornamelijk één van deze twee) vind ik écht de moeite om even bij stil te staan!

2015-09-22-2015-DaintyRibbons.com-01

Ik ontving (een hele tijd geleden ondertussen) tijdens de persdagen een parfum van Desigual. Superleuk vond ik dit, want ik mocht zelf mijn favoriet uit 3 geurtjes kiezen en dat werd ‘Fun‘. Maar in dezelfde periode kwam Desigual met een nieuwe vrouwen- en mannengeur uit die we toen alvast in primeur mochten besnuffelen. Ik was onmiddellijk verliefd op de vrouwengeur: ‘Fresh‘.

2015-09-22-2015-DaintyRibbons.com-07

De reden dat ik onmiddellijk weg was van deze geur was onder andere omdat hij me helemaal deed wegdromen naar vroeger. Ik had toen namelijk ooit een parfum van Moschino dat mijn absolute favoriet was, maar dat ze volgens mij nu niet meer maken. ‘Fresh’ van Desigual doet me enorm aan die geur denken, alleen nòg beter!

2015-09-22-2015-DaintyRibbons.com-09

Vooraleer ik verder ga over deze nieuwste geur, even terug naar ‘Fun’, het eau de toilette dat ik koos uit een reeks van 3: Fun, Love en Sex. Ik ging, na lang snuffelen, voor Fun om wille van zijn fruitige, frisse, vrolijke geur. Perfect voor de zomer, zoals ook de vrolijke en kleurrijke verpakking doet vermoeden, al moet ik zeggen dat ik daar mijn laars nogal aan lap en de geur gewoon draag wanneer ik daar zelf zin in heb! Het hele jaar door dus! Hij is lichtjes zoet, maar zeker niet te overheersend, en vooral ook heel fris. Een perfecte geur voor overdag!

2015-09-22-2015-DaintyRibbons.com-04

2015-09-22-2015-DaintyRibbons.com-05

2015-09-22-2015-DaintyRibbons.com-06

Het eau de toilette ‘Fresh’ is net een tikkeltje zwaarder, maar nog steeds perfect voor elke dag. Deze geur is opnieuw fris en fruitig, maar met een bloemige noot erdoorheen. Normaal ben ik totaal niet voor bloemige geuren, maar deze is zo gebalanceerd tussen bloemig, fruitig en fris dat het één van mijn nieuwe favorieten is geworden! Vooral voor de herfst is deze enorm geschikt, maar zoals ik al zei zal ik ook daaraan waarschijnlijk mijn laars lappen! Ik droeg hem bijvoorbeeld ook de hele zomer al!

2015-09-22-2015-DaintyRibbons.com-02

Wat Desigual over ‘Fresh’ zegt:

Fresh is een frisse en sprankelende geur met fruitige noten, een moderne en bloemige essentie en een vleugje… mojito! Een parfum in een sprayflesje, voor de optimistische en spontane vrouw.

2015-09-22-2015-DaintyRibbons.com-03

Iets dat ik enorm kan appreciëren bij parfums, is de verpakking. Ik zet mijn parfums graag ergens mooi, zichtbaar en een leuk flesje is dan natuurlijk wel gewenst. Fresh heeft een matte flacon met gouden dop en opdruk. Heel elegant en clean, precies wat ik mooi vind!

2015-09-22-2015-DaintyRibbons.com-08

Voor de mannen is er in dezelfde lijn voor de herfst het eau de toilette ‘Dark Fresh’. Dit is wat Desigual erover zegt:

Dark Fresh is een geur voor de avontuurlijke en nieuwsgierige man. Parfum in sprayflesje, modern en fris, met aromatische en opwekkende noten en op de achtergrond een levendig vleugje amber.

Ik moet zeggen dat ik verrast werd door Desigual toen ik het merk tijdens de persdagen beter leerde kennen. Niet alleen is het een enorm vrolijk kledingmerk, ze verkopen ook echte pareltjes van geurtjes die enorm betaalbaar zijn! Het eau de toilette ‘Fresh’ is al van jou vanaf €14!

Ik weet alvast welk parfum ik deze herfst veel ga dragen! Heb jij het perfecte herfstgeurtje al gevonden?

* Dit artikel bevat een product dat ik ontvangen heb ter review.
Alle meningen zijn uitsluitend van mij en 100% eerlijk.

6 Comments

 1. beautifulday4makeup 22 september 2015

  Mijn flesje fun is al op
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…No conditioner needed? Yves Rocher Low ShampooMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 22 september 2015

   Oh echt? Ik heb er ook al redelijk veel van gebruikt! Maar ik wisselde in de zomer veel af dus hij is nog niet leeg


 2. beautifulday4makeup 22 september 2015

  Ik heb een grote backup van 50ml gekocht op een Duitse webshop. Lekker betaalbaar (net als de andere geuren, die ik toen ook kocht :))
  http://www.parfumdreams.de/Desigual/Damenduefte/Fun/Eau-de-Toilette-Spray/index_48516.aspx
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…No conditioner needed? Yves Rocher Low ShampooMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 23 september 2015

   Ik denk dat ik van de Fresh geur ook wel een nieuwe koop als hij op is! Ik vind die geur echt zo enorm lekker!


 3. Saraya 23 september 2015

  Beide geurtjes klinken heerlijk
  X
  Saraya onlangs geplaatst…DiorBlush / Rose Chérie!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 24 september 2015

   Zijn ze ook echt! Als ik eentje zou moeten kiezen ga ik zonder twijfel voor Fresh en die ga ik waarschijnlijk ook wel opnieuw kopen als de mijne op is!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge