e.l.f. Glossy Gloss in Dragon Fruit

Vandaag geef ik jullie mijn mening op een lipproduct van Eyes.Lips.Face. Zoals je ondertussen misschien wel weet ben ik verslaafd aan lipproducten. Ik kan er echt geen genoeg van krijgen en heb dan ook een behoorlijk collectie! Vandaag is een lipglossje aan de beurt! Kijk je mee?

Dit is een glossje uit de studio lijn van e.l.f.: Glossy Gloss. Ik ging voor de kleur Dragon Fruit, een subtiel roze kleur. De verpakking is mat zwart zoals de meeste producten in de studio lijn van e.l.f.. Ik vind deze verpakking dan ook de mooiste. Strak en elegant.DSC_0182

Deze lipgloss heeft geen doe foot applicator zoals lipglossjes wel vaak hebben, maar een borsteltje. Dat vind ik persoonlijk een klein nadeel. Ik werk het liefst met een doe foot applicator als het om lipgloss gaat.DSC_0184

Voor een lipgloss vind ik de pigmentatie zeker niet slecht! Hij is niet helemaal dekkend, maar dat verwacht ik ook niet.DSC_0185

Swatches op mijn lippen. Hier zie je de kleur iets beter en ook dat de gloss niet helemaal dekt. Gij geeft een subtiel kleurtje aan je lippen en voor dagelijks gebruik vin ik dat perfect.DSC_0316

Verder plakt dit glossje ook niet en dat vind ik dan weer een enorm pluspunt. Hoewel plakkerige lipgloss beter zou blijven zitten hou ik er absoluut niet van. Dit glossje bewijst dat een lipgloss niet hoeft te plakken om goed te blijven zitten. Persoonlijk blijft hij bij mij zo’n 2 uurtjes zitten. Eten overleefd hij niet, maar opnieuw, dat verwacht ik ook niet.  DSC_0323

Ik ben zeker en vast tevreden over deze lipgloss. Indien e.l.f. in de winkels te krijgen was had ik er waarschijnlijk al meerdere kleurtjes van, maar dat is helaas niet het geval.

Prijs en beschikbaarheid:
4€ op eyeslipsface.be

Love, Romina

8 Comments

 1. Jana 28 oktober 2014

  Mooie kleur! Ik vind het ook wel jammer dat ELF enkel online kan gekocht worden!

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 3 november 2014

   Inderdaad, anders zou ik er vaker iets van kopen!


 2. Angelique 28 oktober 2014

  Mooie kleur! ELF heeft altijd over het algemeen wel goede producten.

  Beantwoorden
 3. Sanne Makeupgorgeous 28 oktober 2014

  De kleur en de verpakking vind ik erg mooi. Elf is zo’n fantastisch merk!

  Beantwoorden
 4. Esra 30 oktober 2014

  Mooi kleurtje! X

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge