E.l.f. – Smudge Pot in Back to Basics

Sinds kort heb ik enkele nieuwe makeupjes van e.l.f. oftewel het budgetmerk Eyes Lips Face. Er verscheen reeds een review van de Moisturizing Lipsitck in de kleur Pink Minx en vandaag deel ik mijn mening over de Smudge Pot in de kleur Back to Basics.

Ik hoorde al zoveel goeds over deze crème oogschaduws dat ik ook heel nieuwsgierig werd. Ze zijn enorm goedkoop, maar zouden geweldig van kwaliteit zijn. Ik was benieuwd!
*Elf Smudge pot-2015-DaintyRibbons.com-01

Zoals ik al zei ging ik voor de kleur Back to Basics. Ik koos deze kleur op basis van de crème oogschaduws die ik al had. Een kleur als deze draag ik vaak en zat nog niet in mijn collectie.
*Elf Smudge pot-2015-DaintyRibbons.com-03

De verpakking is simpel, maar mooi. De oogschaduws zitten in een doorzichtig potje van stevig plastiek met witte deksel. Zo zie je meteen welke kleur je neemt wat handig is als je meerdere kleurtjes hebt.
*Elf Smudge pot-2015-DaintyRibbons.com-04

De kleur die ik koos is een gouden metallic kleur. Het pigment is enorm goed en op de oogleden makkelijk op te bouwen. Ik gebruik mijn ringvinger om de crème oogschaduws aan te brengen, dat werkt voor mij het makkelijkst en zo kan je de kleur het best opbouwen tot een intens gouden, metallic oogschaduw.
*Elf Smudge pot-2015-DaintyRibbons.com-05

Verder kan je hem ook gebruiken als eyeliner. Dat heb ik zelf nog niet gedaan omdat ik zelden eyeliner draag, maar de structuur van deze crème laat zich zeker makkelijk met een schuin afgesneden kwastje bewerken.
*Elf Smudge pot-2015-DaintyRibbons.com-06

Ik moet zeggen dat ik verbaasd was van de houdbaarheid van deze crème. Mijn oogleden worden vrij vet doorheen de dag omdat ik een vette huid heb en daardoor creasen de Maybelline Color Tattoos bijvoorbeeld bij mij gedurende de dag. Deze Smudge Pot daarentegen houdt het verrassend goed vol en creasen pas na zo’n 8 uur. Super als je het mij vraagt.
*Elf Smudge pot-2015-DaintyRibbons.com-08

Ik vind deze smudge pot perfect voor een snelle ooglook. Ik draag de gouden kleur op mijn oogleden en breng een matte bruine kleur aan in de crease aan (heb ik op deze foto helaas niet gedaan) en klaar. Heel snel en perfect voor een avondje uit bijvoorbeeld, maar zelfs voor overdag vind ik deze look mooi als je de gouden kleur ietsje minder dekkend aanbrengt.
*Elf Smudge pot-2015-DaintyRibbons.com-09

Ik ben enorm tevreden over deze crème oogschaduw en wil zeker nog andere kleurtjes aanschaffen.
*Elf Smudge pot-2015-DaintyRibbons.com-10

De E.l.f. Smudge Pots zijn verkrijgbaar op de webshop van Eyes Lips Face voor België of Nederland en kosten maar €2,50 voor 5.5 gram. Dat is een stuk goedkoper dan de Maybelline Color Tattoo voor zelfs meer product! Toppertje als je het mij vraagt!

Dit merk is dierproefvrij.

14 Comments

 1. beautifulday4makeup 9 juli 2015

  Wat een mooi kleurtje, leuk voor een feestje denk ik
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Disney Favorites – The Aristocats – Thomas O’ MalleyMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 19 juli 2015

   Inderdaad!


 2. Jana 9 juli 2015

  De laatste tijd ben ik echt compleet in de ban van zo’n cream eye shadows. Ik weet dat ik deze van elf al eens overwoog om te kopen maar geen idee waarom ik dat uiteindelijk niet heb gedaan. Echt een mooie kleur!
  Jana onlangs geplaatst…Juni Recap: Food, examens en een verloren gelopen hondMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 19 juli 2015

   Als je nog eens een bestelling plaats zou ik zeker eens zo’n smudge pot proberen Ze zijn echt goed, zeker voor de prijs die je er maar voor betaalt


 3. Amy 9 juli 2015

  Wauw, echt indrukwekkend dat hij zo goed blijft zitten!
  Amy onlangs geplaatst…Palmers: cacaoboter voor je huidMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 19 juli 2015

   Ja inderdaad! Ik was ook onder de indruk


 4. Nicole 9 juli 2015

  Wauw wat is dit een onwijs mooie kleur zeg. Ik ben dol op dit soort producten, ik gebruik ze iedere dag. Bij mijn volgende E.L.F. bestelling zit deze er sowieso bij!
  Nicole onlangs geplaatst…Ebay & Hema Stationary HaulMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 19 juli 2015

   Ja ik denk dat ik bij mijn volgende bestelling ook nog een paar kleurtje ga nemen


 5. Saraya 9 juli 2015

  Oo zIet er goed uit, prachtige kleur
  X

  Beantwoorden
 6. Anneleen-Teasistars 28 juli 2015

  I’m back! Tijd dat ik eens wat ga bijlezen dus… Dit is zeker een heel mooi kleurtje en nu ik krap bij kas zit na het reizen lijkt elf voor mij nu inderdaad de beste optie indien ik nieuwe dingen wil :p
  Anneleen-Teasistars onlangs geplaatst…SNAPSHOT // FACE & HAIR PAMPERING DU JOURMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 13 augustus 2015

   Oh hopelijk was het heel leuk, maar daar twijfel ik niet aan! Elf is zeker een aanrader als je nieuwe producten wil Ze zijn goedkoop maar toch kwalitatief heel goed!


 7. Sara 9 augustus 2015

  Ik ben echt gek op ALLE producten van E.l.f. !
  Ik heb vandaag trouwens jouw blog ontdekt, en ik ben je meteen gaan volgen op Bloglovin'. Leuk een collega-blogger die ook in België woont!
  Volg je mij terug? Zou ik erg fijn vinden!
  Liefs, Sara
  http://www.oohlablush.be
  Sara onlangs geplaatst…De gektste zoektermen op OohLaBlush.be #1My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 13 augustus 2015

   Superlief dat je me bent gaan volgen! Ik volg jouw blog ook al een tijdje Inderdaad leuk om een andere blogger uit België tegen te komen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge