Elf Contouring Blush & Bronzer

Een product dat waarschijnlijk iedereen in beautyblogland al lange tijd kent: e.l.f.’s contouring blush & bronzer. Vergelijken met het gelijkaardige duo van Nars kan ik niet aangezien ik deze niet heb, maar ik geef jullie wel graag mijn mening over het product dat daar een dupe voor zou zijn.

DSC_0109

De verpakking van de e.l.f. studio lijn producten vind ik echt super voor de prijs. Er zijn veel duurdere producten waarvan de verpakking heel erg goedkoop aanvoelt, en alleen daarom al zou ik het laten liggen. De verpakking is dus al een pluspunt! DSC_0112

En ook de kleuren erin zijn prachtig! Nu kan ik deze blush wel vergelijken met Sleek Rose Gold (waar de blush in het Nars duo genaamd Orgasm toch vaak mee vergeleken wordt) en ik moet zeggen dat deze toch een stuk lichter is. Daar ben ik persoonlijk net blij om aangezien ik Sleek Rose Gold heb. Gezien dat een vrij “BAM, in your face” kleurtje is, zou ik het nu ook niet 2 maal in mijn collectie willen.DSC_0114

Zoals je kan zien: goed gepigmenteerd! Dit palletje is een go-to product geworden voor mij! Ik moet zeggen dat ik de blush wel veel vaker gebruik dan de bronzer, simpelweg omdat ik niet elke dag bronze gebruik.

DSC_0116

Wil jij kans maken op je eigen e.l.f. contouring blush & bronzer duo? Neem dan zeker deel aan mijn winactie. Je kan deze hier vinden!

Love, Romina

4 Comments

 1. Georgia 5 mei 2014

  I have been trying to get this for ages but it is continually out of stock on the website! This review has made me want it even moreee! x

  http://www.mappedoutblog.co.uk

  Beantwoorden
 2. Hannelore 6 mei 2014

  Door dit artikel heb ik mijn exemplaar weer eens uit mijn kast gehaald. Was hem een klein beetje vergeten, oeps verder echt heel erg mooie foto’s

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge