Elf – Moisturizing Lipstick in Pink Minx

Ik probeerde al eerder producten van e.l.f., maar verloor het merk toen een beetje uit het oog, totdat ik besloot dierproefvrij te gaan bloggen. Ik kwam direct weer uit bij e.l.f. omdat het een goed budget merk is dat daarbovenop ook nog eens dierproefvrij is. Vandaag review ik voor het eerst één van hun moisturizing lipsticks, namelijk de kleur Pink Minx. Kijk je mee?

Elf Moisturizing Lipstick in Pink Minx-2015-DaintyRibbons.com-01

Naast de essential lijn, heeft e.l.f. ook een iets duurdere lijn. Nuja, duur kan je het nog steeds niet noemen , maar ze zien er wat meer luxe uit. Net zoals deze lipsticks. Een mat zwarte verpakking blijft denk ik altijd wel één van mijn favoriete verpakkingen, strak en elegant.
Elf Moisturizing Lipstick in Pink Minx-2015-DaintyRibbons.com-02

Ik ging voor de kleur Pink Minx, een standaard roze kleur die perfect leek voor elke dag!
Elf Moisturizing Lipstick in Pink Minx-2015-DaintyRibbons.com-03
Elf Moisturizing Lipstick in Pink Minx-2015-DaintyRibbons.com-04

Het swatchen gaf al meteen een goede indruk. De lipstick is gepigmenteerd en glijdt makkelijk over de huid. Ziet er goed uit!
Elf Moisturizing Lipstick in Pink Minx-2015-DaintyRibbons.com-05

En ook op de lippen brengt hij mooi aan. Hij is makkelijk mooi egaal aan te brengen, accentueert droge plekjes niet en voelt inderdaad heel hydraterend. Ik ben enthousiast! De lipstick heeft een subtiele glans, maar bevat geen shimmer of glitter. Eigenlijk is dit de finish die ik het liefste draag.
Elf Moisturizing Lipstick in Pink Minx-2015-DaintyRibbons.com-07

De lipstick houdt het bij mij makkelijk een 4-tal uren vol voordat ik hem moet bijwerken. Iets dat ik eerlijk gezegd niet zou verwachten van een hydraterende lipstick. Toch hydrateert hij voldoende en maakt hij mijn lippen totaal niet droog. Na een maaltijd moet je hem wel even bijwerken, maar dat is bij de meeste lipsticks wel het geval.
Elf Moisturizing Lipstick in Pink Minx-2015-DaintyRibbons.com-06

Ik ben heel blij met deze lipstick en zou zeker graag nog enkele kleuren aanschaffen. Hij is goed gepigmenteerd, brengt mooi egaal aan en blijft lang zitten. Alles wat ik zoek in een lipstick.
Elf Moisturizing Lipstick in Pink Minx-2015-DaintyRibbons.com-08

De Moisturizing Lipsticks van e.l.f. zijn verkrijgbaar op hun webshop en voor deze lipsticks betaal je €4 per stuk van 3.2 gram. Een heel goed prijsje voor een heel goede lipstick als je het mij vraagt!

Dit merk is dierproefvrij.

14 Comments

 1. Sanne Makeupgorgeous 28 juni 2015

  Ik heb deze zelf ook en ik vind het zo’n ontzettend mooi en lief roze kleurtje. Hij staat jou trouwens geweldig!
  Sanne Makeupgorgeous onlangs geplaatst…Essence all-in-one cc creamMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 30 juni 2015

   Oh dankjewel


 2. Nicole 28 juni 2015

  Wauw wat een mooie kleur zeg. Echt de perfecte nude tint.
  Nicole onlangs geplaatst…Budget Beauties under €5My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 30 juni 2015

   Inderdaad! Ik vind hem ook echt supermooi!


 3. Kim | KimterStege.nl 28 juni 2015

  Staat je goed!
  Kim | KimterStege.nl onlangs geplaatst…Zomer musthaves voor aankomende week!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 30 juni 2015

   Dankjewel


 4. Liesbeth 28 juni 2015

  Oh deze is echt mooi! Door de subtiele glans is hij heel naturel ☺️ De volgende keer dat ik iets bestel op elf gooi ik deze er ook sowieso bij!

  Beantwoorden
  • Romina 30 juni 2015

   Inderdaad! Ben er echt blij mee


 5. Jana 28 juni 2015

  Ik heb dit kleurtje volgens mij ook Ik vind het zo een geweldig mooi roos kleurtje
  Jana onlangs geplaatst…4x simpele haarstijlen voor halflang haarMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 30 juni 2015

   Ja hij is echt mooi he


 6. Bianca 28 juni 2015

  Wat een mooie kleur! Heel leuk voor de zomer vind ik

  Beantwoorden
  • Romina 30 juni 2015

   Inderdaad! Deze ga ik veel dragen deze zomer!


 7. beautifulday4makeup 29 juni 2015

  Die kleur staat je erg mooi

  Beantwoorden
  • Romina 30 juni 2015

   Dankjewel


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge