Essence ♥ All About Bronze Palette

Hoewel ik enorm van high end make up hou, kan een budget merk me soms ook nog wel bekoren. Vandaag review ik één van de nieuwe palletjes van Essence: het All About Bronze Palette. Benieuwd of ook dit palette mij blij kon maken? Kijk snel verder!

Ik begin meteen met de verpakking. Deze is niet anders dan we gewoon zijn van Essence. Basic, maar van degelijke kwaliteit. Dezelfde verpakking als de palletjes die Essence hiervoor al in het assortiment had. Voor zijn prijs vind ik dit meer dan prima!

Essence All About Bronze -nov.2015- DaintyRibbons.com01

De vorige Essence All About … Palletjes bevatten 6 kleuren. Bij de nieuwe palletjes zijn dat er 8! Echt dik in orde voor de prijs die je voor dit palletje betaalt!

Essence All About Bronze -nov.2015- DaintyRibbons.com03

Van het vorige palletje (eentje met 6 kleuren) was ik niet zo tevreden. De kleuren gaven niet het pigment dat ik hoopte en waren vrij ruw en hard. Ik was daarom sceptisch over dit pallet, maar oh boy, ben ik even blij verrast! De oogschaduws zijn boterzacht, geweldig gepigmenteerd en blenden prachtig.

Swatches bovenste rij:

Essence All About Bronze -nov.2015- DaintyRibbons.com04

Swatches onderste rij:

Essence All About Bronze -nov.2015- DaintyRibbons.com05

Aan de achterkant van de verpakking vind je nog enkele tips over het aanbrengen van de oogschaduws. Heel handig voor beginners!

Essence All About Bronze -nov.2015- DaintyRibbons.com06

Ik creëerde zelf mijn eigen look en dit is het resultaat:

Essence All About Bronze -nov.2015- DaintyRibbons.com07

Op de ogen is het pigment nog steeds goed, maar voor extra intensiteit bracht ik de gouden oogschaduw (2de oogschaduw op de 2de rij) nat aan (ik gebruike hiervoor Mac Fix +). Dit hoeft niet per se, maar maakt de look net dat tikkeltjes opvallende en intenser.

Essence All About Bronze -nov.2015- DaintyRibbons.com08

Wauw, ik ben zo enorm blij met dit palletje. Hoewel het maar €3,99 kostte, is het pigment goed en zijn de oogschaduws enorm zacht. Als je pas met make up begint is dit een absolute aanrader, maar ook als je vaker make up gebruikt, is dit een mooie, compacte toevoeging aan je collectie. De kleuren zullen niet voor iedereen even aantrekkelijk of spannend zijn, maar ik hou van dit soort kleurtjes en draag ze dagelijks! Omdat het zo compact is en je er toch enkele verschillende looks mee kan maken, is dit palletje op dit moment met mij mee in Senegal (Je kan onze trip hier volgen! ^^). Ik hoop enkele meisjes enorm blij te maken met een mini make-over aan de hand van onder andere dit palletje.

Essence All About Bronze -nov.2015- DaintyRibbons.com02

Wat vinden jullie van het palletje en deze look?

16 Comments

 1. Jamey - Beauty Unboxing 9 november 2015

  Ik wist niet dat dit palletje zo goed gepigmenteerd was! ziet er echt goed uit!
  Jamey – Beauty Unboxing onlangs geplaatst…Het verhaal achter… de SlavenarmbandMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 29 november 2015

   Het heeft mij ook positief verrast!


 2. Silkeblogs 9 november 2015

  Wauw, indrukwekkend!
  Silkeblogs onlangs geplaatst…GROTE WINACTIE VAN MEER DAN €150!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 29 november 2015

   Ja ziet er goed uit he


 3. beautifulday4makeup 9 november 2015

  Wat een mooie glans heeft deze oogschaduw op je ogen
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Zondag = Spellendag: TreasurehunterMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 29 november 2015

   Ja he! Het pigment is echt heel goed!


 4. Mariëlle 9 november 2015

  Ik had dit palette ook en ik vind het écht een goed palette! Wel heb ik hem nu aan mijn tante gegeven, die hem vaker zal gebruiken, ik heb zelf al zoveel liggen!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Review Sleek Face Contour Kit LightMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 29 november 2015

   Ja snap ik helemaal, heb er ook echt veel te veel haha Maar het is inderdaad een heel goed palette!


 5. Liza 9 november 2015

  Mooi gepigmenteerd palette! Heel mooi!
  Liefs
  Liza onlangs geplaatst…Mid Dark Make-up Look | Make-up / BeautyMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 29 november 2015

   Ja het heeft me positief verrast!


 6. Delphine 9 november 2015

  Ik had al een aantal reviews gelezen over dit palette maar jij maakt er een supermooie look mee! Ik wist niet dat het zo mooi uitkwam op je ogen!
  Delphine onlangs geplaatst…Oriental nights met Rituals Elixir D’Oriënt!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 29 november 2015

   Aww dankjewel voor het lieve compliment!


 7. Nicole 10 november 2015

  De kwaliteit is echt goed voor de prijs!
  Nicole onlangs geplaatst…3x Essie Nail PolishMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 29 november 2015

   Inderdaad!


 8. Anneleen - Teasistars 24 november 2015

  Dit paletteje lijkt me inderdaad super! Had ik beter niet gelezen aangezien ik een oogschaduw addict ben, want nu moet ik deze natuurlijk hebben haha! Ik ben ook eens mijn stash aan het opruimen (nu ik mijn kamer eens grondig aan het opruimen ben…) en heb gezien dat ik echt aardig veel palettes heb… Heb jij misschien een goede manier om je palettes mooi opgeruimd te houden? Want ik ben momenteel op zoek naar zo een ‘letter organiser’ maar ik heb er nog geen mooie gevonden…
  Anneleen – Teasistars onlangs geplaatst…Tag Tuesday // TV Series TagMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 29 november 2015

   Haha ik snap je helemaal, ik ben ook echt een oogschaduw addict geworden. Ik heb er al zo enorm veel, maar toch kan ik het niet laten om af en toe nog een palette te kopen En het ergste is dan nog dat ik altijd dezelfde soort kleuren koop haha Ik denk dat ik elke mogelijke versie van bruin en goud al heb haha Mijn palettes steken nu in zo’n makeup organizer van Ikea (GODMORGON noemt hij), al passen ze er niet allemaal in :p Ik wil ook graag zo’n ‘letter organiser’ hebben voor de rest van m’n palettes Maar ik vind ook niet echt een mooie :p


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge