Essence Lipliners – Swatches en Review

Hoewel ik de laatste tijd meer into high-end producten ben, kan ik sommige budget merken niet laten liggen. Zo had ik al enorm veel goeds gehoord over de lipliners van Essence, dus besloot ik enkele kleurtjes mee te nemen. Vandaag deel ik mijn mening met jullie.

7. Essence Lipliners-2015-DaintyRibbons.com-1

De kleuren die ik meenam zijn 06 Satin Mauve, 07 Cute Pink, 11 In The Nude en 15 Honey Berry.
7. Essence Lipliners-2015-DaintyRibbons.com-2

Satin Mauve is een paarsige kleur met koele ondertoen, Cute Pink een basic roze, In The Nude een bruinige nude kleur en Honey Berry een paarsige berry kleur. Dit zijn de kleuren die ik het vaakst draag en daarom leken lipliners in deze kleur me wel handig.
7. Essence Lipliners-2015-DaintyRibbons.com-3

Swatches!

Van links naar rechts: 06 Satin Mauve, 07 Cute Pink, 11 In The Nude en 15 Honey Berry. Bij het swatchen merk je al meteen dat de lipliners enorm romig zijn en makkelijk over de huid glijden.
7. Essence Lipliners-2015-DaintyRibbons.com-4

06 Satin Mauve

7. Essence Lipliners-2015-DaintyRibbons.com-5

7. Essence Lipliners-2015-DaintyRibbons.com-6

7. Essence Lipliners-2015-DaintyRibbons.com-7

7. Essence Lipliners-2015-DaintyRibbons.com-8

07 Cute Pink

7. Essence Lipliners-2015-DaintyRibbons.com-9

7. Essence Lipliners-2015-DaintyRibbons.com-10

7. Essence Lipliners-2015-DaintyRibbons.com-11

7. Essence Lipliners-2015-DaintyRibbons.com-12

11 In The Nude

7. Essence Lipliners-2015-DaintyRibbons.com-13

7. Essence Lipliners-2015-DaintyRibbons.com-14

7. Essence Lipliners-2015-DaintyRibbons.com-15

7. Essence Lipliners-2015-DaintyRibbons.com-16

15 Honey Berry

7. Essence Lipliners-2015-DaintyRibbons.com-17

7. Essence Lipliners-2015-DaintyRibbons.com-18

7. Essence Lipliners-2015-DaintyRibbons.com-19

7. Essence Lipliners-2015-DaintyRibbons.com-20

En dit is Honey Berry na ongeveer 5 uur op de lippen (zonder iets eroverheen gedragen te hebben). Niet slecht vind ik voor zo’n budget lipliner! Na een maaltijd zijn de lipliner redelijk vervaagd dus dan kan je ze best even opnieuw aanbrengen. Maar een drankje en enkele uren overleven ze makkelijk.
7. Essence Lipliners-2015-DaintyRibbons.com-21

Ik ben heel tevreden over deze lipliners. Ze zijn enorm budget, zijn super creamy en brengen daardoor heel makkelijk aan, blijven goed zitten en er is een ruime kleurselectie! Ik draag ze graag op zichzelf met matte lippen als resultaat, maar ook onder lipstick of lipgloss vind ik ze heel fijn. Als ik 1 nadeeltje moet noemen is het dat het geen twist-up potloden zijn, maar dat ze geslepen moeten worden. Ik kan daar wel mee leven aangezien je ook maar €0,99 betaalt voor deze lipliners.
7. Essence Lipliners-2015-DaintyRibbons.com-22

Wat vinden jullie van deze lipliners? Welke kleur is jouw favoriet?

Dit merk is dierproefvrij.

16 Comments

 1. Ellen 13 augustus 2015

  Ik heb nog geen lipliners van Essence! Oeps! Cute Pink vind ik echt een toffe kleur en ik denk dat ik deze binnenkort eens ga aanschaffen. 99 cent voor een lipliner is echt niet veel!
  Ellen onlangs geplaatst…Flormar Terracotta Blush-On 41 Romantic SalmonMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 13 augustus 2015

   Ja voor de prijs moet je het zeker niet laten Het zijn mijn go to lipliners


 2. Jamey - Beauty Unboxing 13 augustus 2015

  Ziet er goed uit zeg! Ik wist niet dat je die ook goed als een soort lipstick kon gebruiken! Maar t blijft zo te zien prima zitten!
  Jamey – Beauty Unboxing onlangs geplaatst…Look Fantastic Box AugustusMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 13 augustus 2015

   Ik doe dat in ieder geval wel Vooral de donkerste kleur dan want die blijft goed zitten


 3. anna 13 augustus 2015

  Mooie foto’s! Ik heb zelf alleen satin mauve, maar ik ben er zo enthousiast over dat ik misschien nog een paar ga aanschaffen.
  anna onlangs geplaatst…BUDGET TIP | O.A. WET ’n WILD & REVLON BIJ ACTIONMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 13 augustus 2015

   Thanks! Zeker doen Voor de prijs moet je het in ieder geval niet laten he


 4. Hanna 13 augustus 2015

  Deze moet ik toch ook eens gaan proberen!
  Hanna onlangs geplaatst…Violet By Marc JacobsMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 13 augustus 2015

   Ja zeker de moeite voor de prijs Ik draag ze heel vaak! Gewoon als lipstick of onder een echte lipstick


 5. Nicole 13 augustus 2015

  DEze potloodjes lijken me echt heel fijn!
  Nicole onlangs geplaatst…GAP Bright PerfumeMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 13 augustus 2015

   Zijn ze inderdaad


 6. Saraya 13 augustus 2015

  Ik vind de lipliners van Essence ook erg fijn
  X

  Beantwoorden
  • Romina 13 augustus 2015

   Ze zijn echt goed voor de prijs he? Ik zou er zelfs gerust meer voor betalen


 7. Charlotte 15 augustus 2015

  Is het echt de bedoeling om lipliners over je hele lip te gebruiken? En is dit dan beter dan lippenstift of ongeveer hetzelfde? (Ben een echte leek op beautyvlak…)
  Charlotte onlangs geplaatst…Flashback Friday #18 | Mamma Mia, vuurwerk en studerenMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 augustus 2015

   Lipliner dient normaal om ervoor te zorgen dat je lipstick niet uitloopt. Je brengt het normaal op de rand van je lippen aan op over je volledige lippen (kan allebei). Ik breng het het liefst over m’n hele lippen aan omdat als je lipstick dan vervaagt, dan blijft er niet enkel een rand over, maar je volledige lipliner. Ik vind dat lipliner vaak langer blijft zitten dan lipstick, en daarom draag ik het soms ook op zichzelf, maar er zijn ook hele goede lipsticks, dus lipliners zijn niet per se beter dan lipliners Hopelijk kan ik je hiermee een beetje helpen!


 8. beautifulday4makeup 22 augustus 2015

  Honey berry vind ik een erg mooie kleur
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Tropische ingrediënten are good for you – Tropika DagcrèmeMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 23 augustus 2015

   Die draag ik ook echt heel vaak


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge