Essence Made To Sparkle Velvet Metallic Liquid Lipsticks

Maak het rose gold, en ik moet het hebben! Toen ik de Made to Sparkle limited edition van Essence (ter gelegenheid van hun 15 jarig bestaan! Woohoo!) in m’n mailbox kreeg en zag dat hij rose gold getint was kon ik dan ook niet anders dan de winkel in sprinten. Ik nam de 2 liquid lipsticks mee en in deze video en blogpost deel ik mijn eerste indruk en eindoordeel! Moet je deze limited editions in huis halen? Of toch maar skippen deze keer. Ik vertel het je hier!

Om meer te weten over de liquid lipsticks raad ik aan eerst deze video te bekijken. Achteraf deel ik hieronder mijn kort eindoordeel!

.
Essence Made To Sparkle Velvet Metallic Liquid Lipstick

Let’s have a swatchparty!

.
01. Star of the party

Een donkere, burgundy kleur. Perfect voor de herfst!

.
02. Get some sparkle on

Een nude, rose golden kleur. Eventueel geschikt als highlighter op de lippen voor voller lijkende lippen.

.
Eindoordeel

Op deze foto zie je hoe de de liquid lipstick eruit ziet na 10 uur, 2 maaltijden en zonder bijwerken. Zoals je kan zien slijt hij aan de binnenkant weg, maar zit hij aan de buitenkant nog prima. Ik weet wat je denkt bij het zien van de foto: “oei”, maar wacht! Hou in je achterhoofd dat ik deze 10 (ja tien!) uur gedragen heb, 2 keer gegeten heb in die tijd én NIET heb bijgewerkt. Een tussentijdse foto heb ik helaas niet, maar na 6 uur en diezelfde 2 maaltijden zat hij er eigenlijk nog zo goed als perfect op. Ik zou op dat moment normaal wel bijwerken, maar 6 uur zonder bijwerken, inclusief 2 maaltijden, … I’m impressed! Op datzelfde moment voelt hij lichtjes droog (niet uitdrogend!) op de lippen, maar totaal niet storend. Bijwerken zou hier de perfecte oplossing zijn en zo zou je heel de dag doorkomen met slechts 1 bijwerking. I mean, that’s pretty amazing, right.

Je hebt het waarschijnlijk al door: ik ben enorm te spreken over deze liquids. De donkere kleur is prachtig voor de herfst en zeker de subtiele metallic finish geeft het wat extra umph.

Deze Essence Made to Sparkle Velvet Metallic Liquid Lipsticks zijn te krijgen bij kruidvat voor €2,89 en grirlll, je wil deze niet missen!

2 Comments

  1. Joyce 19 december 2017

    Hij ziet er nog best mooi uit na 10 uur! Precies toch de moeite waard 😁

    Beantwoorden
  2. Jouvence 2 januari 2018

    Mooie kleuren, ziet er goed uit!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge