Essie – Cashmere Matte Collectie (+ swatches)

Het is geen geheim meer dat ik een zwak heb voor Essie. En wanneer ze dan ook nog eens met een prachtige, unieke collectie uitkomen, kan ik het al helemaal niet laten deze aan te schaffen. Zo ook bij de Cashmere Matte collectie. Vandaag laat ik jullie 5 van de 6 kleuren zien. Kijk je mee naar deze prachtige pakjes?

!Essie Cashmere Matte-01- DaintyRibbons.com-4

Zoals ik al zei bestaat de Cashmere Matte collectie van Essie uit 6 lakjes die allemaal matte zijn. Toch zijn ze net iets specialer dan een gewoon mat lakje, want de meeste bevatten ook een glittertje. Ik kon het niet laten en bestelde 5 van de 6 lakjes via Bol.com. Normaal zou ik dit niet doen, maar aangezien ze nu een geweldige actie hebben (enkel vandaag nog!), namelijk 2 voor €15, maakte ik er grondig gebruikt van!
!Essie Cashmere Matte-13- DaintyRibbons.com

De kleurtjes die ik bestelde zijn Wrap me up, Just stitched, Cozy in cashmere, Coat couture en Spun in luxe. Het kwastje is net zoals bij alle lakjes van Essie: plat en ietsje breder met een afgeronde tip. Ik vind dit persoonlijk de beste kwastjes om nagellak mee aan te brengen en dat is ook één van de redenen dat ik Essie zo geweldig vind.
!Essie Cashmere Matte-11- DaintyRibbons.com

Wrap me up

!Essie Cashmere Matte-02- DaintyRibbons.com

Wrap me up is een nude kleurtje dat bijna wit is. Deze bevat geen glitter en is dus gewoon mat.
!Essie Cashmere Matte-15- DaintyRibbons.com

Prachtig voor in de zomer en dekt in 2 laagjes perfect!
!Essie Cashmere Matte-01- DaintyRibbons.com

Just stitched

!Essie Cashmere Matte-04- DaintyRibbons.com

Een baby roze kleur, met een subtiele glans door witte shimmer die erin zit.
!Essie Cashmere Matte-16- DaintyRibbons.com

Ook deze vind ik prachtig en dekt met 2 laagjes.
!Essie Cashmere Matte-03- DaintyRibbons.com

Cozy in cashmere

!Essie Cashmere Matte-06- DaintyRibbons.com

Deze is best bijzonder. Het is een taupe kleurtje met een licht paarsige shimmer erin. Heel bijzonder!
!Essie Cashmere Matte-17- DaintyRibbons.com

En ook dit lakje dekt perfect in 2 laagjes.
!Essie Cashmere Matte-05- DaintyRibbons.com

Coat couture

!Essie Cashmere Matte-08- DaintyRibbons.com

Ook dit lakje is heel bijzonder. Deze neigt meer naar het grijze toe en bevat een groene/blauwe shimmer. Een heel uniek lakje!
!Essie Cashmere Matte-18- DaintyRibbons.com

Deze kleur dekt eigenlijk zelfs al na 1 laagje, maar op deze foto draag ik 2 laagjes.
!Essie Cashmere Matte-07- DaintyRibbons.com

Spun in luxe

!Essie Cashmere Matte-10- DaintyRibbons.com

Deze had ik eerst niet bestelt, maar nadat ik hem bij anderen zag, moest ik hem toch hebben. Ik hou wel van zwarte nagellak, maar het kan al snel heel hard staan vind ik. Dit is daarvoor de perfecte lak. Deze is nog steeds heel donker, maar door de blauwe shimmer net iets vrouwelijker en draagbaarder vind ik zelf.
!Essie Cashmere Matte-19- DaintyRibbons.com

Ook dit lakje dekte eigenlijk al na 1 laagje, maar op deze foto heb ik opnieuw 2 laagjes op.
!Essie Cashmere Matte-09- DaintyRibbons.com

Op deze foto draag ik op elke vinger een ander lakje, in dezelfde volgorde als hierboven, te beginnen bij mijn duim en eindigend bij mijn pink. Hier draag ik 1 laagje, en zie dat Coat couture en Spun in luxe eigenlijk al perfect dekken.
!Essie Cashmere Matte-20- DaintyRibbons.com

En hier draag ik 2 laagjes. Klik zeker even op de foto om hem te vergroten en zo de kleuren en hun shimmer beter te zien.
!Essie Cashmere Matte-21- DaintyRibbons.com

Ik vind de lakjes van deze collectie stuk voor stuk prachtig. Enkel vandaag nog geld de 2 voor €15 actie van Bol.com op Essie. Zie je een lakje uit deze collectie dat je heel mooi vind, of eender welk ander lakje van Essie? Neem dan snel eens een kijke want dit is toch wel een hele toffe actie. Ik heb de lakjes uit deze collectie allemaal kunnen scoren met deze actie! En nee, dit is niet gesponsord. Was het maar waar. Ik ben gewoon een shopaholic die goede deals niet kan laten liggen en ze graag ook met anderen deelt! :p Ik heb er zelf grondig gebruik van gemaakt (zoals jullie deels kunnen zien ) en kocht in totaal 8 nieuwe lakjes. Whoops!
!Essie Cashmere Matte-14- DaintyRibbons.com

Ga jij één van deze lakjes aanschaffen?

Dit merk is niet dierproefvrij.

10 Comments

 1. beautifulday4makeup 21 mei 2015

  Coat couture vind ik erg mooi
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Disney Favorites – Lady and the tramp – The Siamese Cat songMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 21 mei 2015

   Ik kan persoonlijk niet echt een favoriet kiezen


 2. Britt 21 mei 2015

  Wauw wat een mooie lakjes!

  Beantwoorden
  • Romina 21 mei 2015

   Ja he, ik vind dit echt een prachtige collectie!


 3. alexaslovelyworld 21 mei 2015

  ziet er echt heel erg goed uit zeg!
  alexaslovelyworld onlangs geplaatst…Spam je favoriete make-up productMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 21 mei 2015

   Ik vind ze ook echt heel bijzonder


 4. Lena 22 mei 2015

  Wauw, echt super mooie lakjes. Vooral ‘coat couture’, die vind ik echt prachtig. Ik ben ook een enorme fan van Essie. Alleen moet ik hun lakjes altijd met een base coat gebruiken, anders pellen ze na één dag al af. Maar dat neem ik er graag bij Ik denk dat ik helaas net te laat ben voor de actie, dju.
  X, Lena
  Lena onlangs geplaatst…OOTD: maxi dress??My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 22 mei 2015

   Oh echt, Ik vind Essie net zo goed omdat het een van de weinige merken is waarbij de pakjes minstens 5 dagen perfect blijven zitten, zelfs zonder base of top coat bij sommige kleuren, maar na 1 dag pelt geen enkele kleur bij mij Nu moet ik wel toegeven dat deze matte kleuren niet zo goed houden merk ik. Maar met een base en top coat is dat bij deze collectie dan ook weer gefixt
   Jammer dat je de actie net gemist hebt! Ik laat het zeker opnieuw in een artikel weten als ze nog eens een actie hebben


 5. evie 7 juni 2015

  ga deze zeker proberen

  Beantwoorden
  • Romina 7 juni 2015

   Ze zijn echt heel mooi


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge