Favoriete Lipcombo Van Dit Moment

Ik heb niet echt een makeup routine. Ik wissel te graag af. Maar wanneer het op lipkleuren aankomt, heb ik op dit moment toch een echte favoriet! Verrasend, want ik ben een echte lip junkie en heb dus ook genoeg lipproducten om elke dag van het jaar iets anders te dragen. Toch grijp ik vaak terug naar dezelfde 2 producten die ik met veel plezier combineer. En dan vooral op momenten waarop ik echt wil dat mijn lipkleur heel de dag blijft zitten!Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Lees dan snel verder!

SAMSUNG CSCDe lipcombo waar ik het over heb bestaat uit 2 producten: een lipstain (The Balm Stainiac) en een lipbalm/lipstick (Soap & Glory Sexy Mother Pucker in Raplumzel). Ze zijn vooral in deze periode favoriet geworden omdat de kleur gewoon perfect bij dit seizoen past.

Als eerste breng ik de lipstain aan. Ik ben verliefd op dit product van The Balm. Dit is een minitje dat ik ooit in de Lookiss in Leuven kreeg (en waarvan ik een backup ontving in een Birchbox), maar van zodra deze op zijn, koop ik zonder twijfel een full size!

SAMSUNG CSC

Zoals je kan zien op de foto laat deze een natuurlijk rode/roze stain achter op je lippen en dat zorgt ervoor dat je niet om het uur ofzo moet bijwerken. Perfect dus als ik ga werken!

SAMSUNG CSC

Als tweede breng ik deze lipstick van Soap & Glory aan. Deze zorgt echt voor de perfecte kleur voor deze tijd van het jaar. Bovendien blijft hijgoed zittendroogt hij helemaal niet uit en staint ook deze rakker je lippen nog wat meer. Ook dit product zorgt er dus voor dat je er niet te vaak naar hoeft om te kijken. Op onderstaande foto kan je het eindresultaat zien.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nu, wanneer je gaat eten, gaat de kleur uiteraard wel wat vervagen, maar dat gebeurt enkel dan. Dat wil zeggen dat ik gedurende een hele werkdag, mijn lipstick maar 1 keer hoef bij te werken: na mij lunchpauze. Op onderstaande foto zie je het resultaat na 8 uur zonder eten (ik bracht beide producten aan na de lunch en kwam pas 8 uur later terug thuis en moest toen nog eten, vandaar de 8 uur zonder eten :D).

SAMSUNG CSC

Ik ben hier alvast heel tevreden mee! De belichting is misschien niet top om het resultaat te zien, maar geloof mij, de kleur zat er nog goed op!

Jammer genoeg kan je deze Soap & Glory lipbalms hier niet kopen. Ik had er beter nog wat van ingeslaan toen ik in Londen en Dublin was! Gelukkig zit er veel product in en gaan deze producten dus erg lang mee! Ik kom dus nog wel even toe!

6 Comments

 1. beautifulday4makeup 23 december 2014

  Dat ziet er heel goed uit. Wat heb je trouwens een mooie lipvorm

  Beantwoorden
 2. Sandra 23 december 2014

  Hele mooie kleuren!

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 23 december 2014

   Ik hou ook echt van deze kleuren in deze tijd van het jaar!


 3. Anneleen 23 december 2014

  Ik vind het inderdaad een leuke combinatie en een leuk winters kleurtje!

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 23 december 2014

   Dankjewel! Ik hou sowieso wel van dit soort kleuren, zeker nu


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge