Gelnagels door Faye Nails

Ik hou ervan om verzorgde en mooie nagels te hebben. Daar is mijn hele blog avontuur en interesse in beauty ook mee begonnen: nagellak, nagellak en nog eens nagellak. Helaas wilt nagellak bij mij niet langer dan een dag houden. Gelukkig bestaan er heel wat andere manieren om je nagels lang mooi te houden, bijvoorbeeld voor op vakantie!

In het artikel en de video van gisteren liet ik het al zien: ik liet gelnagels zetten door Faye. Niet alleen supermooi en verzorgd, ook enorm praktisch voor op vakantie (check de video! ;)).

.

Over Faye

Faye studeert voor leerkracht bio-esthetiek (schoonheidszorgen) en combineert dit met een bijbaan als nagelstyliste in Gavere. Hoewel ze zichzelf een groot deel aanleerde, gaat ze enorm professioneel tewerk. Naast haar studies en bijbaantje kan je bij Faye ook terecht voor Mylène homeparty’s! Voor mooie nagels, maar ook voor een gezellige avond thuis met vriendinnen, gelaatsverzorgingen en verwennerij kan je bij haar terecht!

.

De Nagels

De nagels waar ik voor ging, zijn geïnspireerd op creaties die ik op Faye’s instagram tegenkwam. Ze zet niet enkel de basic gelnagels, maar maakt er echte kunstwerkjes van op vraag van de klant. Kom af met een eigen ideetje en ze maakt er werkelijkheid van!

Wat keuze betref zit je hier goed met meer dan 100 kleurtjes en tal van mogelijk designs. Ik ging zelf voor lichtroze nagels, met 2 designs als accentnagels: marmer en glitter. Roze, marmer en glitter, die had je niet zien aankomen bij mij he? ?

Wat de vorm betreft ging ik voor een amandelvormige nagel. Persoonlijk vind ik dat gewoon heel elegant en tijdloos en was die keuze dan ook snel gemaakt.

Ik ben echt enorm blij met mijn nagels. Ze zijn perfect aangebracht en helemaal hoe ik ze in gedachten had. Voor mijn volgende set heb ik alvast een ander leuk ideetje! Ik hou jullie in ieder geval up to date via Instagram! ☺️

.

Welk design zou jij kiezen?

2 Comments

  1. Oooh, waauw! ze zijn echt héél mooi!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge