Mijn Festival Musthaves

Long time no see! Yes, ik ben terug van weggeweest! En zo ook (bijna) het festival seizoen. Althans voor mij! Sinds jaren ga ik dit jaar nog eens naar een festival, namelijk Tomorrowland! Bij festivals horen uiteraard ook festival musthaves en laat dat nu net zijn waar het artikel van vandaag over gaat!

Als ik aan festivals denk, denk ik aan heel wat items die je daar echt nodig hebt, maar ook enkele items die gewoon leuk of handig zijn! Ik maak een overzichtje die beide categorieën combineert! Laten we starten met een echte musthave!

Slapen

Een eerste item waar je natuurlijk echt niet zonder kan is een tent. Tenzij je maar 1 dag gaat is het wel zo handig om een kwalitatieve tent te voorzien waarin je droog ligt ’s nachts! Want let’s be honest, daarvan zijn we nooit zeker in ons Belgenlandje! Deze van The North Face biedt niet alleen dat, hij ziet er ook nog eens leuk uit voor eender welke kampeergelegenheid!

Haar

Een ander item waar ik echt niet zonder kan, is droogshampoo! Op een camping vind ik het toch altijd wat lastiger om m’n haar te wassen en de douches zijn ook niet meteen de meest aantrekkelijke. Droogshampoo is dus een redding! Deze “fresh & fabulous” van got2b (verkrijgbaar bij Di en Kruidvat) zorgt voor een instant opfrissing! Back to the party!

Skincare

Ik draag zelf het liefst dagelijks een beetje makeup. Dat hoeft niet elke dag superveel te zijn, maar mijn geliefde mascara en concealer kan ik toch moeilijk achterwege laten en dat geldt ook op een festival! Omdat het reinigen van je gezicht met water daar ietsje moeilijke is, komen deze micellaire lotions van Diadermine (Verkrijgbaar bij Di en Kruidvat) tot de redding!

Herinnering

Een festival is dé gelegenheid om leuke foto’s te maken. Is het niet voor instagram (instagram addict over here ??), dan is het voor de herinnering! Een goede camera kan dus niet ontbreken! Deze compacte camera van Sony (Verkrijgbaar bij Bol.com en Coolblue) is het pareltje dat bij mij alvast op m’n wishlist komt te staan!

Never stop the party

Last but not least: een draagbare bluetooth speaker! Op het festival zelf kan dan wel constant muziek afspelen, eens terug op de camping willen we het feestje natuurlijk gewoon verderzetten! Deze snoeproze speaker van Ultimate Ears (verkrijgbaar bij Bol.com en Coolblue) kan dus zeker niet ontbreken! Al heb je ze uiteraard in tal van kleuren, mocht je niet van roze houden!

Gaan jullie dit jaar naar een festival?

Delen?
Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterEmail to someone

4 Comments

 1. Jana Raveydts 5 juni 2017

  Droogshampoo is volgens mij echt de musthave!

  Beantwoorden
  • Romina 15 juni 2017

   Yes it isss


 2. Yeeeesss, she’s back! ? Dit jaar ga ik helaas niet naar een festival, maar alles wat je zegt is inderdaad nodig! Zeker een deftige tent ?

  Beantwoorden
  • Romina 15 juni 2017

   Yes I ammm


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge