Geen artikels meer online?!

Zoals jullie misschien gemerkt hebben zijn er weer even geen artikels online gekomen. Maar daar is een reden voor. Ik leg jullie in dit artikel kort uit wat die reden precies is, hoe ik dit ga proberen op te lossen en wat jullie dus kunnen verwachten op DaintyRibbons.com. Lees dus snel verder!

Als je mij op twitter volgt, weet je misschien al dat ik een nieuwe Macbook besteld heb. De reden daarvoor is dat de Macbook die ik nu heb, al bijna 7 jaar oud is. Op zich werkt hij nog prima, maar omdat ik hem al zo lang heb is hij wat trager geworden en is mijn geheugen op. En hier ligt net het probleem qua bloggen.

desk-top

Bron afbeelding

Omdat het geheugen van mijn Macbook volledig opgebruikt is, kan ik momenteel geen foto’s meer bewerken. Ik kan ze simpelweg niet openen in mijn bewerkingsprogramma want dan krijg ik een melding dat daarvoor geen ruimte is. Nu zou ik wel Picmonkey ofzo kunnen proberen (al ben ik zelfs niet zeker of dit wel zou werken), maar omdat ik daar niet zo vertrouwd mee ben, zou het mij veel tijd kosten om uit te zoeken hoe ik mijn foto’s daarin zou kunnen bewerken op dezelfde manier en met hetzelfde resultaat als nu. En die tijd heb ik nu even echt niet aangezien ik de komende weken een heleboel deadlines heb.

Mijn nieuwe macbook kan vanaf 20 mei aankomen (omdat het de laatste nieuwe is, die pas gelanceerd werd, en ik hem bij apple zelf heb besteld, duurt het iets langer) dus vanaf dan is alles weer back to normal. Maar omdat mijn huidige laptop nog prima werkt, wil ik deze gewoon eens leegmaken, zodat ik weer genoeg geheugen heb om voorlopig verder te kunnen. Want ik ga uiteraard niet tot 20 mei niets meer online zetten. You crazy? Daarom ga ik zo snel mogelijk een externe harde schijf kopen (wat ik sowieso al langer wil zodat ik altijd een backup heb) zodat ik voorlopig weer verder kan.

Zo, dat was even alles wat ik wou zeggen. De reden dat ik dit artikel toch even wou schrijven, is omdat ik het zelf enorm vervelend en jammer vind dat er nu even niets online komt, maar ik wou jullie toch laten weten dat dat niet lang zal duren!

10 Comments

 1. beautifulday4makeup 11 mei 2015

  Ja ik ging net voorstellen om een harde schijf te kopen. Die heb je op zijn minst nodig voor back up… denk ik
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Zondag – Spellendag: AmerigoMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 11 mei 2015

   Inderdaad! Ik was al langer van plan een harde schijf te kopen voor backups, maar het is er nog niet van gekomen. Maar het kan nooit kwaad om alles op een harde schijf te hebben he Ik wil mijn nieuwe laptop ook niet volgooien met vanalles wat niet echt nodig is dus ik ga vanaf als ik mijn nieuwe laptop heb zoveel mogelijk altijd op de harde schijf opslaan en enkel wat ik vaak gebruik ook op de laptop zelf bewaren Ik ga proberen hem vandaag te kopen. Probleem is dat ik daarvoor naar de Fnac in Leuven ‘moet’ want hier is er gene. En de reden dat ik naar de fnac wil is omdat ik onlang veel cadeaubonnen gekregen heb ervan en aangezien ik zelden iets in fnac koop, is dit ideaal om ze op te maken Anders zou ik op bol.com bestellen ofzo, maar dan zit ik nog altijd met die bonnen
   Romina onlangs geplaatst…Geen artikels meer online?!My Profile


 2. Naomi in Wonderland 11 mei 2015

  Oh wat een lastige situatie zeg! Misschien toch eens picmonkey proberen? Gebruik ik al een hele tijd en ben er erg tevreden van!
  Naomi in Wonderland onlangs geplaatst…Visiting Rio de Janeiro, Brazil!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 11 mei 2015

   Ik vind picmonkey gewoon een beetje moeilijk omdat ik dan niet automatisch mijn logo op alle foto’s kan toevoegen, of in ieder geval ik heb geen idee hoe. Dus het zou veel meer tijd kosten om foto’s te bewerken en die tijd heb ik nu even echt niet. Maar vandaag ga ik proberen de harde schijf te halen en dan kan ik deze week normaal al terug bloggen als ik mijn laptop leeggemaakt heb
   Romina onlangs geplaatst…Geen artikels meer online?!My Profile


  • beautifulday4makeup 11 mei 2015

   Ik denk dat je bij fnac ook online je cadeaubonnen kunt gebruiken? Of Niet? Vervelend dat je daarvoor naar Leuven moet…
   beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Zondag – Spellendag: AmerigoMy Profile


  • Romina 11 mei 2015

   Neen, gaat helaas niet Heb het gisteren geprobeerd, maar het lukte niet en op de cadeaubonnen zelf staat dat je ze niet op de site kan gebruiken, enkel in de winkel. Gelukkig moest ik vandaag sowieso wel naar Leuven, alleen niet in het centrum, dus ik vertrek nu gewoon wat vroeger zodat ik even het centrum in kan om naar de Fnac te gaan


 3. Anneleen-Teasistars 12 mei 2015

  Ow wat ambetant nu ja een nieuwe laptop is natuurlijk ook wel leuk :d
  Welk programma gebruik jij dan voor je foto’s te bewerken?
  Anneleen-Teasistars onlangs geplaatst…SNAPSHOT // FACE & HAIR PAMPERING DU JOURMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 13 mei 2015

   Ja ik kijk er erg naar uit Ik gebruik nu Adobe Photoshop Lightroom 5, dat programma kreeg ik gratis bij mijn camera toen ik die kocht en is heel makkelijk


 4. Delphine 17 mei 2015

  De nieuwste Macbook is wel heel erg cool! Veel plezier ermee! Het is al bijna hé!
  Delphine onlangs geplaatst…Pijn lijden met de Kruidvat ontharingsstrips.My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 18 mei 2015

   Dankjewel Ja vanaf woensdag zou hij geleverd kunnen worden! Hopelijk is hij er dan al


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge