Gepersonaliseerde Armbandjes by Tutto Bello

Onlangs had ik het over mijn favoriete dagelijks armbandjes (link), armbandjes met veel betekenis! Hoewel ik die armbandjes bijna dagelijks draag, heb ik nog 1 exemplaar dat ik ook bijna op dagelijkse basis draag. Eentje dat handgemaakt werd voor mij door niemand minder dan .. You guessed it: mijn mamaatje! Want one? Keep reading! ?

 

Mijn 3de (en laatste) everyday armbandje is er eentje dat ik zelf bedacht. Ik wou al langer een gepersonaliseerd armbandje. Iets met mijn naam of initialen erop. Ik mocht van mama in haar atelier snuiten: door al haar kralen, stenen, bedeltjes, … te veel om op te noemen! Ik kwam uiteindelijk een grijze steen (naam van deze steen??) tegen en was op slag verliefd! Dit zou mijn nieuwe pronkstuk worden!

Nu ik een mooi bedeltje gevonden had voor mijn armbandje, was het natuurlijk nog niet gepersonaliseerd. Ik ging met mama de mogelijkheden na en ze liet iets zien waarvan ik meteen overtuigd was. Ze haalde een inimini zilveren plaatje boven en een doosje met metalen stempels, waaronder de letter R.

Eén plus één vormt twee en zo ontstond mijn nieuwe gepersonaliseerde armbandje, made by Tutto Bello, a.k.a. de mama! ??

Omdat ik er zo weg van was en Stefania en ik het weekend erna onze verjaardagen samen gingen vieren, liet ik er ook eentje voor haar maken. And so our friendship bracelets (kinda) were born!

Wie zou jij zo’n armbandje willen geven?

2 Comments

 1. Jana Raveydts 15 juni 2017

  Oeh wat mooi armbandje x
  Jana Raveydts onlangs geplaatst…Voetcrème sneller intrekken? Tip!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 15 juni 2017

   Dankjeee


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge