Get Ready With Me ♥ Everyday Makeup Look

Ik draag niet elke dag makeup, maar wanneer ik dat wel doe, draag ik vaak een vrij neutrale en draagbare look. In de video van vandaag geef ik een voorbeeldje! Kijk mee hoe ik me op dagelijkse basis klaarmaak!

Voor alle duidelijkheid, dit is niet de makeup die ik dagelijks draag. Een dagelijkse routine heb ik niet echt. Ik wissel namelijk heel graag af qua makeup, en dan vooral als het op de ooglook aankomt. Dit is een voorbeeldje van een draagbare everyday makeup look waar ik voor zou kiezen als ik makeup op wil, maar niets te opvallends wil!

Veel kijkplezier!

Kan je de video niet zien? Klik dan hier!

8 Comments

 1. Griet 15 september 2015

  Mooie dagelijkse look!
  Griet onlangs geplaatst…Dr. Hauschka | LippenbalsemMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 september 2015

   Dankjewel


 2. Sanne Makeupgorgeous 15 september 2015

  Leuk om te zien. Je hebt er een erg mooie look van gemaakt. Wat heb je trouwens een mooie egale huid.
  Sanne Makeupgorgeous onlangs geplaatst…No Buy Challenge Augustus: geslaagd?My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 september 2015

   Oh dankjewel! Superlief! Mijn huid heeft wel wat oneffenheden hoor, maar om de één of andere reden zie je dat niet echt op camera! Maar mij hoor je niet klagen


 3. Jana 15 september 2015

  Hele mooie dagelijkse make-up look
  Jana onlangs geplaatst…Candy Floss Showder van LushMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 september 2015

   Dankjewel!


 4. Vicky 16 september 2015

  Super video !! Stond ik al even op te wachten :p Bij mij lukt het dus nooit om iets van make-up aan te brengen behalve mascara en eyeliner xd Dus nu eens proberen zoals hier. Eerste taak: een sponsje en borsteltjes aanschaffen :p
  Vicky onlangs geplaatst…Meisje vermist – Tess GerritsenMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 september 2015

   Oh heel leuk om dit te lezen! Veel succes!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge