Halloween Nail Inspiration

Het is waarschijnlijk niet aan je voorbij gegaan, het is bijna Halloween! En bij halloween horen allerlei versiersels, verkleedpartijtjes en feestjes. Zelf ben ik niet direct het type om verkleed te gaan rondlopen, maar als ik dan toch iets in het thema van halloween wil doen, is dat op mijn nagels! Zelf ben ik geen grote held in nail art, dus het leek me een beter idee om dat aan andere over te laten! Kijk even mee en doe wat inspiratie op!

Halloween Nail Inspiration

Ik heb een beetje vanalles uitgezocht, voor ieder wat wils. Enge nail arts, maar ook de iets schattigere halloween nagels vind je terug in dit artikel. Ik ga niet overal iets bij zeggen, want dat vind ik zelf niet nodig. Ik laat de afbeeldingen voor zich spreken, met hier en daar een kleine mening!

25

Deze vind ik heel erg leuk, maar misschien toch een beetje onrealistisch om na te doen Lijkt me trouwens ook nogal pijnlijk als je je hiermee prikt of krabt!

24

Mat zwart roept bij mij eigenlijk sowieso al een beetje halloween op. Het doet me automatisch denken aan de nacht, ook zonder de maan die je hier ziet.

23 22 21

De pompoenen konden zeker niet ontbreken!

19

Deze vind ik wat eleganter! Ook wanneer je bijvoorbeeld als acrylics hebt, kan je een accent nagel creëren zoals deze. Niet te opvallend maar toch in de halloween sfeer!

18

Misschien iets voor wie van bloederige films en tv-series houdt?

20

Deze vind ik echt cute! Zo zie je maar dat halloween niet per se eng moet zijn als je daar niet van houdt!

17 12 13 14 15 16 11 10

En natuurlijk konden ook candy corn nagels niet ontbreken!

9 8 7 2

Dit is ook een hele bekende! Hiervan zie je ook elk jaar tal van makeup tutorials op youtube! Ik zou dat zelf nooit dragen (de makeup dan, die zou ik overigens ook helemaal niet kunnen :D), maar vind het wel altijd leuk om te zien!

3 4 5

Deze vind ik echt cute voor een feestje! Zo kunnen anderen ook in het donker van je nailart genieten!

6 1

Zo, dit waren de leukste nail arts die ik kon vinden. Of ik zelf eentje zal proberen namaken, dat weet ik nog niet! Ik ben daar echt niet zo goed in, dus als ik iets doe zal het iets simpels worden. De glow in the dark spookjes vind ik wel een optie! Ik ga namelijk naar een halloween tocht dit jaar, dus glow in the dark zou dan wel leuk zijn!

Welke vinden jullie het leukst? Laat me zeker even weten of je eentje gaat proberen namaken en indien wel, welk dan?

Bron afbeeldingen: WeHeartIt

Love, Romina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge