Tag ♥ I Love Sleep

Wanneer dit artikel online komt, lig ik waarschijnlijk zelf nog in dromenland! En dat is precies waar dit artikel over gaat: slapen! Want let’s be honest, wie houdt er niet van zijn bed? In de I Love Sleep Tag, die ik bij Vanessa blogt zag, beantwoord ik 17 korte vraagje over slaap! Kijk je mee?

I love sleep Tag

♥ Hoelaat ga je meestal naar bed?

Ik probeer altijd rond 22u in bed te liggen, wat niet wil zeggen dat ik dan ook al ga slapen. Vaak kijk ik nog een serietje of enkele youtube filmpjes en sluit ik pas rond 12u mijn ogen! Als ik moet werken is dat vaak wel iets vroeger!

♥ Wat is jouw vaste ritueel voor het slapengaan?

Mijn make-up verwijderen (als ik al make-up op had en die nog niet verwijderd had) en een serie of youtube filmpjes bekijken. Vaak check ik ook al mijn social media nog even!

♥ Wat doe je als je niet kan slapen?

Gewoon blijven liggen. Als het écht niet lukt, begin ik soms aan m’n blog te werken of kijk ik een ontspannende youtube video (zoals ASMR) in de hoop wel in slaap te vallen hiervan.

♥ Wat is je favoriete slaaphouding?

Meestal lig ik op mijn zij met mijn ene been gestrekt en mijn andere opgetrokken of met beide benen opgetrokken (in foetushouding dus). Ik lig ook heel vaak op m’n buik, maar op m’n rug lig ik niet zo vaak.

♥ Waarvoor mag men jou altijd wakker maken?

Hmm, lastig. Er zijn wel dingen waar ik écht heel blij van wordt die ik nu zou kunnen noemen, maar als het erop aankomt, denk ik dat ik het toch niet zo tof zou vinden om wakker gemaakt te worden. Ik slaap graag!

♥ Hoelaat gaat de wekker ’s ochtends?

Ik probeer elke ochtend uiterst om 9u op te staan, al staat mijn wekker meestal al rond 8u. Ik ben zo iemand die haar wekker echt totaal niet hoort. Vaak moet mijn vriend me zelfs wakker maken omdat mijn wekker al 10 minuten afgaat en ik nog lekker in dromenland lig! Ik ben echt een enorm diepe slaper! Whoops!

♥ Snoozen of direct opstaan?

Snoozen, helaas! Ik moet echt een keer leren mijn wekker (mijn gsm dus) ver van m’n bed te leggen, zodat dat niet meer gaat, maar ik wil in m’n bed altijd nog allerlei dingen checken op m’n gsm dus dat houdt me tegen! Iemand andere tips om direct op te staan?

♥ Slaap je uit in het weekend?

Yes!

♥ Welke rare dingen doe je in je slaap?

Oooehh, veel! Vroeger slaapwandelde ik, dat is gelukkig gestopt. Wat ik wel nog steeds doe is in m’n slaap praten. Ik kraam dan echt onzin uit, dingen die nergens op slaan. Ik kan ook enorm eng zijn in m’n slaap. Zo ben ik een keer recht gaan zitten met m’n ogen open en begon ik het deken van m’n vriend weg te trekken. Hij voelde dit en vroeg of ik het deken wegnam (want ik deed dit heeeeel langzaam) en ik zei ‘ja’, gooide het naast me op de grond zodat alleen ik nog deken had en ging verder slapen. Dit weet ik uiteraard alleen maar omdat mij vriend dat de ochtend erna vertelde omdat hij toen zonder deken verder heeft geslapen! Gelukkig heeft hij het vaak te warm, en was dit in Turkije, het kon hem dus niet zoveel schelen dat hij geen deken had, wel dat ik zo creepy deed in m’n slaap met m’n ogen open! Gelukkig gebeuren dit soort dingen niet heel vaak! Wat ik wel regelmatig doe, en dit merk ik soms zelf als ik half wakker aan het worden ben, is knarsetanden! Vind ik zelf écht niet leuk, maarja, wat doe je eraan als je het in je slaap doet!

♥ Hoeveel kussens liggen er in je bed?

2, 1 voor mij en 1 voor m’n vriend!

♥ Wat heb je aan in bed?

In de zomer een korte pyjama (short en topje of t-shirt), in de winter een lange pyjama!

♥ Slaap je met sokken aan?

Normaal niet, tenzij ik ermee in slaap val. Dat gebeurt eigenlijk bijna nooit want ik kruip nooit met sokken in bed tenzij ik écht enorm koud heb en ze even wil aanhouden om op te warmen.

♥ Hoe groot is jouw bed?

Ik heb een twijfelaar! Dat is dus tussen een één- en een tweepersoonsbed in!

♥ Als ik ’s ochtends wakker word, dan is het eerste wat ik doe…

Mijn social media en mails checken!

♥ Droom je elke nacht?

Ja, al kan ik me niet altijd herinneren wat ik droom.

♥ Welke droom of nachtmerrie kan je je goed herinneren?

Op dit moment geen enkele om eerlijk te zijn!

♥ Wat is jouw grootste droom?

Mijn grootste droom op dit moment is om van mijn hobby mijn (bij)baan te maken! En dan heb ik het natuurlijk over mijn blog. Natuurlijk ben ik al enorm blij met mijn blog zoals hij nu is en ik ben blij dat ik dit als hobby kan doen want ik doe het enorm graag. Maar moest er ooit een mogelijkheid zijn om van mijn blog mijn job of bijbaantje te maken, dan zou ik dat met enorm veel plezier doen! Voor nu hou ik het bij bloggen als mijn favoriete bezigheid en hobby!

Zo, dit was de I Love Sleep Tag! Vond je hem leuk en wil je hem ook doen? Laat het me zeker weten zodat ik een kijkje kan komen nemen!

18 Comments

 1. sparklesofmakeup 7 oktober 2015

  Grappig om te lezen dat jij zo gekke dingen in bed doet Ik vind het een leuke tag, als ik nog een plaatsje vrij vind plaats ik deze ook op mijn blog!
  sparklesofmakeup onlangs geplaatst…BEAUTY| THERME THALASSO SOFT FACE PEELINGMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 8 oktober 2015

   Haha I know! Oh fijn, ik ga hem zeker lezen dan!


 2. Silkeblogs 7 oktober 2015

  Leuke antwoorden! =D

  Beantwoorden
  • Romina 8 oktober 2015

   Thanks!


 3. beautifulday4makeup 7 oktober 2015

  Hihi, social media checken: herkenbaar!

  Beantwoorden
  • Romina 8 oktober 2015

   Gelukkig ben ik niet de enige!


 4. Jana 7 oktober 2015

  Wat een leuke tag, tof om te lezen Ik ga soms ook te slapen, meestal in het weekend dan x
  Jana onlangs geplaatst…Catrice lilactric defining blushMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 8 oktober 2015

   Thanks


 5. Saraya 7 oktober 2015

  Ik vind dit zo leuke tag, je hebt de tag leuk ingevuld
  Ik hoor ook nooit mijn wekker en mijn vriend maakt mij ook dan wakker voor te zeggen dat mijn wekker al 20 minuten afgaat hahahah, ik ben net zoals jij een diepe slaper! X
  Saraya onlangs geplaatst…Kruidvat Bodymilk Spray Aloë Vera!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 8 oktober 2015

   Dankjewel! Ik ben blij dat ik niet de enige ben die door haar wekker slaapt!


 6. Nele 8 oktober 2015

  Haha, zalige tag! Die ga ik onthouden en in de toekomst ook beantwoorden, sowieso. ☺️ ik hou ook van slapen, ik heb ook echt gewoon mijn slaap nodig, anders word ik beetje cranky ? x
  Nele onlangs geplaatst…(Glutenvrij) adresje: Botanique HasseltMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 8 oktober 2015

   Oh fijn! laat het me zeker weten als je hem doet, dan kom ik hem lezen


 7. Inge 10 oktober 2015

  Hehe wat een grappige dingen doe jij in je slaap. Ik doe volgens mij helemaal niets. Zelfs niet snurken. Ik kan juist niet goed op mijn buik liggen, zal dat nooit doen.
  Inge onlangs geplaatst…Things I Made #2My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 11 oktober 2015

   Haha ik weet het Gelukkig die ik zo’n dingen niet elke nacht En snurken doe ik gelukkig ook nooit


 8. Kim | Kimsbloglife 11 oktober 2015

  Leuk om te lezen! Ik slaap ook altijd erg diep en knarsetand blijkbaar ook in mijn slaap… Praten of zo doe ik gelukkig niet
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Ben ik een banaan challenge!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 13 oktober 2015

   Ik doe het gelukkig ook niet altijd


 9. Sylvia 30 oktober 2015

  Fijne tag is dit. Ik duik er vanavond op tijd in

  Beantwoorden
  • Romina 31 oktober 2015

   Heb ik ook gedaan!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge